Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Седмицата е сеа слободна откако си замина Кварезма . Сакам Балотели да ја наследи и дооолго да ја чува :smir:

Дај некој нека ја најде сликата ми треба

Ај сеа последнава утакмица што направи катастрофална грешка, ипак се случува... Али ова како на клипчево подоле не е грешка, незнаење е..
Последниот гол на Маикон, видете ја поставеноста:
Па по овој меч де го критикував, само не пишав, а ако бараме киксови, од Лусио сезонава мал милион ке ги најдеш вакви, и тоа во клучни периоди, да почнам од оставањето на Тони со Рома, да завршам со, пример, грешката на Самуел со Барса кога Бојан за сантим промаши гол во второ у 80та минута.

Кјаер ке прерасне во класа играч, во тоа сум убеден, дали во Интер или во некој трет клуб ке видиме, сакале нејкеле играчов го има '' она '' потребното за 1 топ дефанзивец, фантазии е, башка предност му е тоа што го реков и погоре за него, знае да изигра по потреба и ко десен бек.

--- надополнето ---

Syn, ти текиња? :)

Аехехех, браво за видеово, браво.

Сантон се опорави бе ?

Иначе , немавме огромен талент у тој Донати ? Шо стана со него ? Можеме да го играме Десно бекче онака ...Ради реда ? :)

Ако газдиве решат да го шитнат маикон (а веќе е решено изглеа) ..... Мора да донесат еден WORLD CLASS PLAYER .....

Ако не се лажам Донати ќе оди во Лече на позајмица сигурно(ваљда за него беше)....

И дек0 фала за сликата, ја најдов и јас таа, али има некакви букви на нејзе, за сајтот ми е.. :)

Десно: Маикон си оди +35 мил , доаѓа Ван Дер Вил
Лево: Занети е стар (не е робот човекот) Киву е слаб , да дојде Кришито (ни требаат некој домашни играчи)

Да даеме некое милионче и да тргнеме по Лам?

Десно: Маикон си оди +35 мил , доаѓа Ван Дер Вил
Лево: Занети е стар (не е робот човекот) Киву е слаб , да дојде Кришито (ни требаат некој домашни играчи)
Немој само Кришито,тапа е дечкото го глеав неколку утакмици за Италија!!Маикон никој неможе да го замени,ако веќе бирате тоа е само Сантон

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom