Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Седмицата е сеа слободна откако си замина Кварезма . Сакам Балотели да ја наследи и дооолго да ја чува :smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Таква фаца ....ко
Шо е она со ракана. ц ц ц. 
Па по овој меч де го критикував, само не пишав, а ако бараме киксови, од Лусио сезонава мал милион ке ги најдеш вакви, и тоа во клучни периоди, да почнам од оставањето на Тони со Рома, да завршам со, пример, грешката на Самуел со Барса кога Бојан за сантим промаши гол во второ у 80та минута.Ај сеа последнава утакмица што направи катастрофална грешка, ипак се случува... Али ова како на клипчево подоле не е грешка, незнаење е..
Последниот гол на Маикон, видете ја поставеноста:
Аехехех, браво за видеово, браво.Syn, ти текиња?
Не има подобри бекови од него + 27 години има во ноември 28 ќе пуниДа даеме некое милионче и да тргнеме по Лам?
Немој само Кришито,тапа е дечкото го глеав неколку утакмици за Италија!!Маикон никој неможе да го замени,ако веќе бирате тоа е само СантонДесно: Маикон си оди +35 мил , доаѓа Ван Дер Вил
Лево: Занети е стар (не е робот човекот) Киву е слаб , да дојде Кришито (ни требаат некој домашни играчи)