Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
За Маикон заборавив да кажам дека не го продолжил ни договорот за куќата каде живее у Милано, нешто слично ко и со Мур што беше, така да ... :)

Него незнам зашто очајувате, пак ке кажам, сетете се само кои беа муабетите за замената во иднина на Занети и Се ке ви стане јасно, ja убеден сум дека нема да ја утнат работата за тој дел од теренот, пред Се ме интересира како ке постапат за останатите позиции зашто како и да ја вртите, бековите не се оние клучни фактори за успесите на 1 тим, се знае на кој дел од теренот Интер едноставно мора да биде ебење.

Средината? :)
Иначе куќата е на Михајлович, а и информацијата е од шпански весник, така да веродостојноста е под знак прашалник, мада јас мислам дека ќе оди...

Средината? :)
Иначе куќата е на Михајлович, а и информацијата е од шпански весник, така да веродостојноста е под знак прашалник, мада јас мислам дека ќе оди...
Абе исти беше случајот и со Мурињо, затоа и ја дадов таа информација, ипак, каде што има чад таму има и оган, Маикон во моментов за мене е отпишан од овој тим баш поради текот на моменталниве настани.
29 години има, да се ќарат 30м евра за 29 годишен бек е невидено нешто до сега во фудбалот, немам апсолутно ништо против ваквата зделка.

Шо бе Пандев не ви е во план за во прв тим наредната сезона? :)

Ако доаѓа маскерано нема ништо да се смени според мене...типичен деструктивец каде ќе игра на местото на камби и не очекувајте од него ништо друго освен да добива жолти и да прави глупости на теренот.......што се однесува до силва невозможна мисија според мене(иако би бил трансфер налик на снајдер)....бибиабиани и кутињо веќе се дел од тимот тоа е добро бидејќи ќе настапуваме на повеќе фронта па одлично би се нашле овие двајца!..а мајкон веќе одамна се знае дека гон напушта интер не знам што го трошите времето за да напишите пост во врска околу него!

--- надополнето ---

Шо бе Пандев не ви е во план за во прв тим наредната сезона? :)

за нас ние за дебелиот не знајме:toe:

Абе исти беше случајот и со Мурињо, затоа и ја дадов таа информација, ипак, каде што има чад таму има и оган, Маикон во моментов за мене е отпишан од овој тим баш поради текот на моменталниве настани.
29 години има, да се ќарат 30м евра за 29 годишен бек е невидено нешто до сега во фудбалот, немам апсолутно ништо против ваквата зделка.

не знам зашто да ќаруваме пари на него.. има 29 год. да... можеме 35 бона да му земеме, да.. ама не сме ние Реал да правиме бизнис од играчиве... на нас пари не ни требаат.. прераснуваме во ТИМ-ГИГАНТ.. зашто да си ги продаваме најдобрите играчи... тоа не го сфаќам.. ова одсекогаш било со Интер.. ги продавал клучните играчи.. сетете се: Канаваро, Роналдо, Ибрахимович, Маикон... ај во минатото ќе сфатев немавме пари, тогаш бевме тим како Рома, без финансии, па моравме да шиткаме играч за да се ослободиме од неговата голема плата.. сега го немаме тој проблем, а продолжуваме да си ги шиткаме играчите...

не знам зашто да ќаруваме пари на него.. има 29 год. да... можеме 35 бона да му земеме, да.. ама не сме ние Реал да правиме бизнис од играчиве... на нас пари не ни требаат.. прераснуваме во ТИМ-ГИГАНТ.. зашто да си ги продаваме најдобрите играчи... тоа не го сфаќам.. ова одсекогаш било со Интер.. ги продавал клучните играчи.. сетете се: Канаваро, Роналдо, Ибрахимович, Маикон... ај во минатото ќе сфатев немавме пари, тогаш бевме тим како Рома, без финансии, па моравме да шиткаме играч за да се ослободиме од неговата голема плата.. сега го немаме тој проблем, а продолжуваме да си ги шиткаме играчите...
Tребаат пари за она правило на ФИФА кое ке се воведе за некоја година а се однесува на трансферите, затоа Морати рече дека мора да се направи жртва, а жртвата ке биде најверојатно Маикон.

Да идам јас жртва, нека остане Маикон :)
Иначе Весли ги извади холандџаниве а...

Tребаат пари за она правило на ФИФА кое ке се воведе за некоја година а се однесува на трансферите, затоа Морати рече дека мора да се направи жртва, а жртвата ке биде најверојатно Маикон.
ако дојде тоа правило... Реал ќе треба да го пратат у 9312582139 лига... зашто тој ако удри математика на трансферите знаете во која насока идат.... НАДОЛЕ !!!

Tocno taka . Nesomneno pred nekolku dena imase izjava od Kafu deka Maicon e mojot naslednik . Zosto postojano ova se slucuva so Inter ne mozam da razberam , namesto Inter da bide favorit za slednata sezona vo site kategorii kade ke se natprevaruva , izleguva Branca , Morati i vikat deka eden od zvezdite ne klubot ( Maicon ) ke bide prodaden , namest da izleguva so izjava deka vo Inter ova godina ke ima super zasiluvanja kako bevme naviknati da slusneme od Morati za 100 godisninata na Inter . Jas ovoj poteg ne go razbiram dobro sto Marso rece ako ideme spored propoziciite na FIFA , Real Madrid treba da vo 7 liga a ne vo prv.

P.S Gledam deka Inter e vo trka za Caceres i veke kupeniot Aguirregaray noviot " MAICON "

ако дојде тоа правило... Реал ќе треба да го пратат у 9312582139 лига... зашто тој ако удри математика на трансферите знаете во која насока идат.... НАДОЛЕ !!!
Не зборете така за Реал бе,они продаваат дресови... ;)

Ма нек иде Мајкон бе луге,29 години има,сеа ако не земе Интер од него енормна сума,кога не знам ??
Следната година,од кога ке се опушти во Интер,кога нема да го дава својот максимум ??
Нека си оди,35 милиони еврики кај нас,ке земеме друга зверка и крај,бар верувам во Бранка и Морати после бомба трансферите што ги направија.
Следната сезона може да вреди двојно помалце на пример,ке го сисаме курот на крај,вака иди си на време,пун брод пари и зимаме нов играч,на пример Коларов :)
Мајкон може да се замени,ама Снајди тешко...екстремно тешко :D

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom