Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нашиве почнаја со голој на СП. :pipi:

Се спомнува Кјаер како засилување, иако е млад ич не ми се свиѓа како одбрамбен играч, можда ќе се подобри, али засега јок...

Се спомнува Кјаер како засилување, иако е млад ич не ми се свиѓа како одбрамбен играч, можда ќе се подобри, али засега јок...
И ја го критикував во 1 наврат, али моментално е одбранбен играч број 1 кога се во прашање млади фудбалери и 1 од најбараните на трансфер пазарот од големите тимови. Во случај евентуално да го реализираат овој трансфер, ке им симнам капа со оглед на фактот дека добиваат предобро долгорочно решение за тој дел од теренот кој гарант ке прерасне во еден од најдобрите одбранбени фудбалери во Светот, гарант.
Башка, може да игра и како десен бек и како централен, уште толку да ти е мерак да го имаш у тим. Шпекулациите иначе за него почнаа вчера, ако евентуално загризаат здраво за него, и 20м евра да бараат нека ги дадат, вреди, башка односите Морати - Зампарини се одлични па во тој поглед не верувам дека ке има проблеми во преговорите.

Ранокиа+Бонучи=долгорочно решение+италијански фраери

Ова ќе биди најпаметно решение според мене но штета што морати не го отвора форумто да прочита..според мене играч кој најмногу ме импресионира во светското досега е левиот бек на алжир бел хаџ каде игра во портсмут...баш игра на таа позиција каде што сме тенки и е налик на мајкон само од другата страна...тука проблемот е што овај играч јас од памет го извадов а нашите не се заинтересирани за да ја пополнат дупката која ја остави максвел а сеуште се потпираат на играчи кој не му е природна позиција..а и кој знае дали бел хаџ по некоја случајонст ако пристигне дали ќе се покаже...друг играч кој ме импресионира е десното крило на чиле санчез каде игра во удинезе...во првата утакмица против хондурас брилиријаше на теренот,брз,дриблинг,центашут,снаодлив,пргав играч,одлична контрола.... секој тим би го посакал но...башка во удинезе игра значи навинкат е на италјанскиот стил на игра и плус сигурно е подобар од ето на таа десна страна тврдам дека одлично би се снашол кај нас...истиот проблем се појавува и тука што и овој играч од памет го извадов а нашите не се заинтересирани а сигурно бранка и дебелиот бркаат некој шпанци во тимот и преговараат за маскерано!

ДА ДА дами и господа не ве залажуваат очите, тоа е ФАБИО КАНАВАРОООО!!!

емотивна фацичка :гревче:

Ранокија има тешка повреда на лигаменти, а 15м евра се ризик за него, затоа Интер планира да го остави уште полусезона во Бари за да види како ке просперира по една таква повреда ...
Бонучи најверојатно ке оди во Јуве, а и не е нешто перфектно за Интер у моментов, за Италија го гледав на пријателската со Мексико, за жалење е, а и со Интер ако ви текнува направи пенал врз Пандев при резултат 2-1 за Бари, башка и чист црвен заслужи али Росети ко Росети.

Не знам дали Бонучи е во списокот од 23 играчи (беше од тие во 30), ама што побрзо потпише за ЈуБе, толку побрзо ќе заигра за Италија!

И ја го критикував во 1 наврат, али моментално е одбранбен играч број 1 кога се во прашање млади фудбалери и 1 од најбараните на трансфер пазарот од големите тимови. Во случај евентуално да го реализираат овој трансфер, ке им симнам капа со оглед на фактот дека добиваат предобро долгорочно решение за тој дел од теренот кој гарант ке прерасне во еден од најдобрите одбранбени фудбалери во Светот, гарант.
Башка, може да игра и како десен бек и како централен, уште толку да ти е мерак да го имаш у тим. Шпекулациите иначе за него почнаа вчера, ако евентуално загризаат здраво за него, и 20м евра да бараат нека ги дадат, вреди, башка односите Морати - Зампарини се одлични па во тој поглед не верувам дека ке има проблеми во преговорите.
Ај сеа последнава утакмица што направи катастрофална грешка, ипак се случува... Али ова како на клипчево подоле не е грешка, незнаење е..
Последниот гол на Маикон, видете ја поставеноста:

Не знам, нема врска, и да беше он реков дека се случуваат такви грешки... тоа на клипчето е поважно..

--- надополнето ---

Ги видовте ли овие нашиве играчи за Бразил кога го дадоа 3тиот гол, прајслес...
Него на Маикон фацата беше како "Ќе ми фалите" ...

Не знам, нема врска, и да беше он реков дека се случуваат такви грешки... тоа на клипчето е поважно..

--- надополнето ---

Ги видовте ли овие нашиве играчи за Бразил кога го дадоа 3тиот гол, прајслес...
Него на Маикон фацата беше како "Ќе ми фалите" ...
Да јас го приметив тоа коа се гушнаа сите после 3 гол на Бразил,една слика мијлон зборови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom