Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Забелешка до Лео, Камбијасо игра многу напред, мора да се врати назад и да им помога на Карја и Мота кои играат ѕверски засега, посебно Карја.

п.с. Дали мене ми се причинува или Меаца скандираше - Лео, Лео ?

Ако тоа беше старт на Карја врз Менез ....ја иам милион евра у банка , 10ка просек на факс и бентли у гаража .....

а неам 2/3 :D

Мирко Вучинич главен играч на рома :tapp:. Секоја акција од него започнува, мора Лео да го игра Занети фластер на него. Инаку многу сме несигурни во одбрана. Докажано е дека одбраната е клучот на успехот !!!
Маикон, Мота, Снајдер, Ето играат фантастично во средина и напад. Лео во второ мора да ја умртви малку играта :toe:
И да, Цезар е Кока Кола за сите :vozbud:

Е ова е дерби ... А оној Таљавенто ќе го расипе ако продолжи вака . Цезар што се фати , алал да му е . Убав натпревар , Снајдер , Ето , ѕверови !!!

Одлично одлично,Цезар звер такви топки ретко кој голман ги фака.Карја е добар али треба да го извади Лео во второ,има жут а често прави фаули,Нагатомо лево Занети средина и тоа е тоа.

Лееее голот на Весли,коа вриснав дома Баба ми од памет се извади :pos:

Ако тоа беше старт на Карја врз Менез ....ја иам милион евра у банка , 10ка просек на факс и бентли у гаража .....
Карја ќе мора брзо надвор, не за друго, осеќам дека овој ќе му бапне црвен...

Забелешка до Лео, Камбијасо игра многу напред, мора да се врати назад и да им помога на Карја и Мота кои играат ѕверски засега, посебно Карја.

п.с. Дали мене ми се причинува или Меаца скандираше - Лео, Лео ?

Во право си , незнам зошто Камбиасо добил толку офанзивни задачи , едноставно не го бива за истите . Мора да игра малце по дефанзивно , сега мора да се смири темпото , и со сигурна игра и голема концентрација да ставиме уште еден гол . Одбранава е добра , но со тандемот Лусио-Самуел не се споредува .

Нели он го направи стартот пред шеснаесетник? Тоа беше чист жолт иако Рома одиграа педерски зашто не ја исфрлија топката, Цезар се жалеше на повреда.(истата акција имаше и рака од Менез, али нормално Таља е слеп)

Знам ... рукава дома ме заболе од лупање по инвентар ...... Лигуш смрдлив , 3 сезони по ред не краде истиов педер .....а ја чекам 1 хендикеп :)

Камби игра понапред зашо Мота игра поназад т.е сменети им се местата.. ама не иде баш најдобро, треба да си се вратат као што се. И Карја треба да го извадат, да влезе Нагатомо и Занети да си се врати кај Маикон...

- Маикон - Ранокија - Кордоба - Нагатомо -
- Занети - Камби - Мота -

Нели он го направи стартот пред шеснаесетник? Тоа беше чист жолт иако Рома одиграа педерски зашто не ја исфрлија топката, Цезар се жалеше на повреда.(истата акција имаше и рака од Менез, али нормално Таља е слеп)
Не се жалам на досуденото нека бил и за жолт, проблемот е што секогаш бара закачка со вакви фаули на метар пред него за кои се прави слеп и ги провоцира играчите. На крај некој ќе му изреагира и ќе му го опне црвениот и сите ќе кажат дека е заслужено.

Не за џабе публикава си дошла со марамчиња...

--- надополнето ---

Нагатомо место Карја, Занети средина,, добитна комбинација.
Ај агри.

Симпличио едно оро ни изиграло
ја многу се лутело
кога видело цела одбрана топката гледало
и после ја гледало симплицио како танцало И ПАЈДУШКО ИГРАЛО
АМА НЕЈСЕ ЕТО МЕНЕ ЗАРАДВАЛО И СЕГА МИРНО ГЛЕДАЛО.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom