Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Незнам од кога следиш Сериа А, ако следиш од поодамна ќе знаеш дека е ужасно тешко да се освои Скудето без одлична одбрана. Исто и во ЛШ, кога Италијански екипи победувале, одбраните биле ТОП. Се разбира дека ние сега можеме да се натегаме што е полошо, да имаш неефикасен напад или да го имаш Бонера во одбрана, ама нема потреба, ќе покаже времето.

И кога сме тука: кога се враќа Неста?

Кога тогаш нападот ќе влезе во форма ама Бонера нема никад да влезе.

Мислам дека за следното коло Неста ке биде фит,али не сум сигурен.

@ Иосоно да те дополнам... и Пандев не дупи со головите :)

@ Иосоно да те дополнам... и Пандев не дупи со головите :)
Види, кога игра по десна страна со Ето и Милито не ни очекувам да ги дава. Јас одамна го гледам како дел од среден ред. Ако му даде Леонардо шанса да игра со Ето како шпиц, а Милито на клупа, тогаш ќе очекувам голови. Ма да за да се случи тоа Милито треба да усере уште 2-3 утакмици.

Види, кога игра по десна страна со Ето и Милито не ни очекувам да ги дава. Јас одамна го гледам како дел од среден ред. Ако му даде Леонардо шанса да игра со Ето како шпиц, а Милито на клупа, тогаш ќе очекувам голови. Ма да за да се случи тоа Милито треба да усере уште 2-3 утакмици.
Дај боже да не препородува како вчера што направи, него зборот ми беше кога беше Милито повреден месец и повеќе Пандев поистурен беше и еден ќорав гол не даде! Убаво викаш во среден ред многу повеќе му одговара а и најкорисен за тимот е таму :) Само уште Милито да се врати во форма и ќе ни се поклопат коцките некако

Пак се расплака Мурињо...:nesum:.Искрено и мене солзи ми надојдоа. Колку само се приврза овој човек за играчите наши(а и они за него се разбира)!Никој не може да ме убеди дека нема да се врати еден ден оваа легенда во Интер.Му посакувам се најдобро во реал,брзо да ги исполни своите цели и да се врати кај нас што побрзо за повторно да го покориме светот заедно.
RESPECT SPECIAL ONE!!!!

Мурињо секогаш ќе остане запишан во аналите и во историјата на Интер како најдобар и посебен......кога ќе помислам на него морниците го преовладуваат моето тело и ме фаќаат носталгиии....Forza Mourihno Grande Interista
mourinho.triplete.jpeg

Специјален поздрав од Мурињо до Интер со песМата: - Учини бар један, погрешан корак, да лакше одеем од тебееее!!!

Ај лов дис гај :(

Крејзи ПОЈОЛ тој мрсулко што од очај го нарекуваш а убеден сум дека не го мислиш тоа и дека сеуште и тебе,и мене и на многу интеристи ни е криво што си замина,ни донесе историско Требле!И за крај ЗАТОПЛУВА ВО МИЛАНО!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom