Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
tumblr_l81z9nhmGr1qcyjc5o1_500.jpg

да ви олесни малце :)

За секс подобро би било да носи јуве или милан дрес... има да ја... :pos:

@Interista ја чорапите ги стаив за Бенеамата највеќе, да си го комплетира дресот :)

@Interista ја чорапите ги стаив за Бенеамата највеќе, да си го комплетира дресот :)
Вие земете си ги чорапите, јас она што ќе остане :)

имаш зеленко од мене за сликичката :)

И што вика Ико, јас си барам девојка што навива за Милан или Јувентус, меракот е поголем :tv:

After Messi won the Ballon d'Or, in the official speach he said: "I big thanks to zanetti and cambiasso, who had me in their pocket and let me go after our clash. If they havent let me, i wouldnt have won this award. I am also apologizing to the Argentineans for not scoring in the World Cup, it wasnt my fault, the opposition goalkeepers were too good against me. And i must mention Sneijder, congrats to him, for winning 5 tropheys in 7 finals, but unfortunatelly doesnt have the needed face and whining character to win this award. Thank you all! "

After Messi won the Ballon d'Or, in the official speach he said: "I big thanks to zanetti and cambiasso, who had me in their pocket and let me go after our clash. If they havent let me, i wouldnt have won this award. I am also apologizing to the Argentineans for not scoring in the World Cup, it wasnt my fault, the opposition goalkeepers were too good against me. And i must mention Sneijder, congrats to him, for winning 5 tropheys in 7 finals, but unfortunatelly doesnt have the needed face and whining character to win this award. Thank you all! "
да не го преведе од некаде?

--- надополнето ---

Сега најди му уште црно-сина танга и комплет е :pos:

18+ evening at fan-club Inter :)
цел комплет за под дресот!
Abigail-Blue_Babydoll_ma.jpg

да не го преведе од некаде?

--- надополнето ---

цел комплет за под дресот!
Abigail-Blue_Babydoll_ma.jpg
Бене, мераци... :pos:
Ти го украдив текстот за потпис. Тебе или на Деко, не знам кој го имаше оригинално :)

Ова се оф-топици кои не верувам дека Syn ќе ги брише :)

Џабе веземе , Кире ја ќари више типкава :)))
Добро сеа, Кире си иде на такви теми и се пушта на женски со никови „сексилишс“, ние не можеме тука ништо... Фак...

п.с. Zanetti, од кај ти волкава колекција? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom