Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ако освои Лео оваа година со Интер би нејќел да сум во кожа на Милан,има ли подобро нешто од ова ? 13 години играл за нив(мислам дека толку),му давале плата и што не и сеа да седне на клупа на Интер да ги поебе со титула:pos::pos:

Иосоно ...да ме слушаше мене ке ги затвореше кладилнициве ..... Ди натале ... Наполи 1 Интер 2 и т22+ ....

Го фатив Наполи сингл ама ме уништи Лацио, се влезе освен таа...

Го фатив Наполи сингл ама ме уништи Лацио, се влезе освен таа...
лацио (курМиБацио) имаа феноменална полусезона (за нив) и тоа е тоа, од сега формата иде надоле, типувам на високо 6то место (за нив)... муабетот ми е со кој и да играат натака, шансите да победат се помали од 40%, зашто они имаат еден здрав асален тим од 11 души, другите им се БЕЗдуша.. немаат нападилац, кој сакате КОЗАК да им игра... немаат клупа, играчите се замараат, нема со кого да ротира... па ќе си тонат... тоа е тоа, без обзира !

Вака сеа...

Победивме, најважното нешто, комшикиве изгубија бодови и тоа е многу важно за расположени и сеир и нормално, потопли температури.

Проблемите се тука, сите бевме сведоци на еден никаков Интер во првиот дел, па и вториот се до еден клучен момент, поточно влегувањето на Пандев. Браво за Леонардо, одлична замена и пред се навремена.
Примивме гол во момент кога играта на Интер драстично се промени на подобро, очекувано беше дека Интер ќе даде гол доколку не примеше пред тоа гол, но по примениот гол играчите стварно покажаа карактер и можеби не беше скроз заслужено но си победија по регуларен пат, во фудбалот заеби овој/оној беше подобар, битни се трите бода.

Да се вратам на проблемите, Милито е првиот што треба да седне на клупа, едно е голгетерска криза но дефинитивно треба да се смири малце зашто се гледа дека гори од желба да одигра добро али со тоа само покажува уште полоши игри. Самуел Ето колку и да решавал натпревари, премногу себичи, претеризам. Одбраната ни беше леле мајко, невидена конфузија, Матераци против Милан изигра подобро ако се исклучи оној идиотски потег. Но, највпечатливо беше немањето идеја како да се поврзе играта и да се донесе топката до 20 метри од голот на Катанија, да 20 метри, ја вртевме како киша око крагуевац поточно околу кругот од средината од теренот. Прецизноста на пасовите не ја коментирам.

Маикон? Ѕвер. Центаршутевите од место и оние „предвремени“ што ги викам јас му се специјалитет, претходно се мачеше со повредата па затоа не видовме ништо од оној правиот Маикон, сепак и ова е само 50% од него, може и повеќе.

Го гледа некој Касано што прави? За 40 минути 3 асистенции што им донесоа плус 3 бода на миланезиве. (не ме убедувајте за карактерот)

Тоа е тоа, наредните 2 средби се must win, реков дека овие два натпревари ќе бидат најголем проблем, следните два се само потврда на добрата форма на Интер и скудетото :)

п.с. Овие од Curva Nord ми го украле тоа леомунтада, јас пред 2 недели зборев за ремунтада со Лео, они само си го адаптирале, пеер4иња.

Читајте на фан-клуб Јуве ќе се случи научно чудо, ја оборуваат гравитацијата :pos:

Јас да бев таму у некоја мешаница еден лакт и нокаут на голманот!!!Да му ебам све по список да направи собраќајка се му ебам колку сум го пцуел
sm_upset.gif
sm_upset.gif
sm_upset.gif

А ПА СУДИЈАТА АУУУУУУУУУ
glava_vo_zid.gif
glava_vo_zid.gif
glava_vo_zid.gif

Иначе нечинат бековите катастрофа се...МОЛИНАРОО ЗЕБИНААА ВРАТЕТЕ СЕЕЕЕЕ!!!!!!!!! - напишано од фан на Јуве

Молирано и Зебина е моментот:pos::pos:

Лео е наш, ние сме на Лео, итн, итн... :)
Лео: „Ајде напред, Милан губи!“

Коментаров мора да е од некој навивач на Милан :)

" koi stapovi i klosari ste vie.....od kade bre tolku za inter se zapalivte bre seljacinja,do vcera na leblebija se raduvavte,3 za 100 corapi i gaki nosite,a sega poznavaci na kalco ligata ste,bre bre,sto klosari e polna ovaa pusta makedonija.."

:tv:

Коментаров мора да е од некој навивач на Милан :)

" koi stapovi i klosari ste vie.....od kade bre tolku za inter se zapalivte bre seljacinja,do vcera na leblebija se raduvavte,3 za 100 corapi i gaki nosite,a sega poznavaci na kalco ligata ste,bre bre,sto klosari e polna ovaa pusta makedonija.."

:tv:
Изгледа не е информиран дека на Телма има преноси на Калчо од памтивек :)

Читајте на фан-клуб Јуве ќе се случи научно чудо, ја оборуваат гравитацијата :pos:

Не беше фаул бе! :pos: Ај бе не заебевај кај можеш со јувенташ на крај да излезеш :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom