Ако освои Лео оваа година со Интер би нејќел да сум во кожа на Милан,има ли подобро нешто од ова ? 13 години играл за нив(мислам дека толку),му давале плата и што не и сеа да седне на клупа на Интер да ги поебе со титула

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
лацио (курМиБацио) имаа феноменална полусезона (за нив) и тоа е тоа, од сега формата иде надоле, типувам на високо 6то место (за нив)... муабетот ми е со кој и да играат натака, шансите да победат се помали од 40%, зашто они имаат еден здрав асален тим од 11 души, другите им се БЕЗдуша.. немаат нападилац, кој сакате КОЗАК да им игра... немаат клупа, играчите се замараат, нема со кого да ротира... па ќе си тонат... тоа е тоа, без обзира !Го фатив Наполи сингл ама ме уништи Лацио, се влезе освен таа...
Изгледа не е информиран дека на Телма има преноси на Калчо од памтивекКоментаров мора да е од некој навивач на Милан
" koi stapovi i klosari ste vie.....od kade bre tolku za inter se zapalivte bre seljacinja,do vcera na leblebija se raduvavte,3 za 100 corapi i gaki nosite,a sega poznavaci na kalco ligata ste,bre bre,sto klosari e polna ovaa pusta makedonija.."
:tv:
Читајте на фан-клуб Јуве ќе се случи научно чудо, ја оборуваат гравитацијата![]()