Io Sono Interista
The original, one and only IoSono.
- Член од
- 21 декември 2007
- Мислења
- 29.047
- Поени од реакции
- 62.080
Остај, и после се расправате за 10цм офсајдНе беше фаул бе!Ај бе не заебевај кај можеш со јувенташ на крај да излезеш
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Остај, и после се расправате за 10цм офсајдНе беше фаул бе!Ај бе не заебевај кај можеш со јувенташ на крај да излезеш
![]()
Остај, и после се расправате за 10цм офсајдОвие, Лука Тони пиштол да извадеше и да го упуцаше ќе тврдеа дека е самоодбрана
![]()
Нема врска ова со Јувентус и со таа утакмица. Мене ме изненади (не)објективноста и сакав да видам дали и после сликите некој ќе го промени мислењето кое го даде во афект. Викаа дека пред фактите и боговите молчат ама не било баш така :smir:А зошто вие коментирате никој не ве праша дали е фаул или не божем за скудето се бориме не сваќате дел нери уште ја учи лекцијата![]()
Еден реален фан да си признае дека немаат шанса за титулаА зошто вие коментирате никој не ве праша дали е фаул или не божем за скудето се бориме не сваќате дел нери уште ја учи лекцијата![]()
Читајте на фан-клуб Јуве ќе се случи научно чудо, ја оборуваат гравитацијата![]()
Да им го викнам Ricky Gervais од The Invention of Lying да ги убеди. Да живееа во светот на вистините ќе ги убедеше до сеa. Само што пробуваш у вистина да ги убедиш не у лага иначе исто ти еНема врска ова со Јувентус и со таа утакмица. Мене ме изненади (не)објективноста и сакав да видам дали и после сликите некој ќе го промени мислењето кое го даде во афект. Викаа дека пред фактите и боговите молчат ама не било баш така :smir:
Да се разбереме, сите сме пристрасни за својот тим, ама да гледаш црно и да тврдиш дека е бело, тоа не може секој![]()
Не сакам да е така ама тоа е уште на почеток на сезона ако сакате видете постови зборев дека реална опција е лш а второ место би било премија коа го видов составот вечер јасно ми беше,после повредава на Кваљарела нема многу надеж ако не се купи некој асален,смачено ми е да ги читам истите изјави на дел нери а на табела никако да мрднатЕден реален фан да си признае дека немаат шанса за титула
Нема врска ова со Јувентус и со таа утакмица. Мене ме изненади (не)објективноста и сакав да видам дали и после сликите некој ќе го промени мислењето кое го даде во афект. Викаа дека пред фактите и боговите молчат ама не било баш така :smir:
Да се разбереме, сите сме пристрасни за својот тим, ама да гледаш црно и да тврдиш дека е бело, тоа не може секој![]()
Си заслужил, кој му е крив што е понизок од ТониОстај ги бе па и ти,и ти да си 3 години под седативи така ке размислуваш,како беше закасна голманот затоа му го посинаа носот во петерец :kesa:
Не сакам да е така ама тоа е уште на почеток на сезона ако сакате видете постови зборев дека реална опција е лш а второ место би било премија коа го видов составот вечер јасно ми беше,после повредава на Кваљарела нема многу надеж ако не се купи некој асален,смачено ми е да ги читам истите изјави на дел нери а на табела никако да мрднат
До ден денес сме сведоци да беда од потези на фудбалерите, тоа што бил фан на Интер денес ништо не значи ( башка играчи на Милан му биле идоли од детството, со Баџо и Савичевич се има и сликано ко копиљ ), он нема титула во Серија А во својата кариера, уште малце и 30ка фаќа, во моментот кога он требаше да потпише за Милан они имаа тродупло поголеми шанси за скудетото од Интер, така да дури и да понудеа Интер договор не значи дека Касано ке го прифатеше а на Милан ( Берлускони и Галијани ) ќе им удреше рецка, само зашто бил '' фан '' на Интер ...Го гледа некој Касано што прави? За 40 минути 3 асистенции што им донесоа плус 3 бода на миланезиве. (не ме убедувајте за карактерот)