Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Лани цела година низи правевме, сега како што тргнало така и нека си оди......

Незнам кој рече пред некој ден дека вистински тест за Лео ќе биде ако губиме 1:0 и Лео го пројде тој тест. Честито нека ни е победата момци! Мваch

Вистинскиот тест за Леонардо ќе биде во оној момент кога ќе губиме 1-0.

Значи ти си бил тој :)

Што да кажам за играта освен дека игравме многу лошо кога бевме под притисок...под хитно ни треба еден играч од средина/напад за да можи да ја размрда малце играта и да направи разлика(Санчез)..кога влезе Пандев се гледаше подобрување во иргата посебно откако Мајкон имаше повеќе простор и со тоа се редеа повеќе шанси кон голот на катанија...вториот гол беше скоро идентичен како вториот гол против Наполи...Мајкон нафрлува а Камбиасо од позадина штрак голче......

Ах штета што среќата на големо ги прати Милан и лесно псотигнуваат голови..како минатата утакмица против Каљари ,така и сега..ако ако господ гледа и очекувам двете засотанати натпревари лесно да ги добиеме и да му се доближиме на педерите..па на дербито да биди фешта...!

Маикон се враќа во неговата препознатлива форма... втора утакмица годинава, втора асистенција... браво за Лео.

Сењор Крофна, ова е карактер ! Нејсе тоа, дај на Удинезе 25 нека им дадат дур не накачат на 45 :)))
Maда, после ова тешко дека ке се решат да го продаваат во Јануари, али како и да е летоска е добредојден !

Инаку, денес Интер срушија рекорд, гарант, рекорд у промашени пасови, беа лоши, поготово и второ кога продолжија со истите грешки во пасови но овој пат и одбраната очајна освен Кастелаци кој бранеше одлично, бар ни покажа дека е добар за втор голман во тимов. 433 формацијата донесе промена у напад но штета примија евтин гол од корна и кога се чинеше дека трите бода се недостижни воала, тимот ко препороден беше и имаат едно браво за тоа, пред се ради карактерот кој го покажаа.
Разочаран сум од Ето, не дека Милито беше феноменален, али Ето премногу себичеше а во неколку наврати можеше да асистира и да создаде супер шанса за тимот но глупо е по еден ваков ден да се критикуваат на индивидуален план зашто ни/ми го разубавија викендов дупло. :)

Kамби man of the match ради двата гола, Маикон is back ( иако има уште многу леб за јадење ), такоџе и Дејо феноменален, се чека уште Милито во пакет со Снајдер па и Пандев и се да си дојде на свое место.

Јас ќорав сум или..? не го видов Ранокиа кога влезе :tapp:
Има некој линк од утакмицата или хајлајтс за да го видам Ранокија???/

Мен од ф меч беше Кастелаци, на човекот му праќам две кила гел за фризот, здрав и жив нека е. 4-5 сто процентни шанси им фати, ќе го пољубам у четката лоша што ја има.

И поздрав до свима, ви кажав уште вчера. :)

2bpmrs.jpg

И на крај, поздрав до Биланистиве со песната...

То Сузе!

Подолго време не сум се радувал како денеска,така и нека продолжат нашите миленици,значи целата работа била околу тренерите :tv:

Јас па паметниот ги имам Интер и Виола на ливчето и двете 70 минута губеа(Виола 0-2) и ни пет ни шест ливчето го искинав на 7-10 паричња и се разлетаа парчињата низ куќата...досега се мачев да ги собирам и едно по едно да ги лепам(додуша само шифрата најгоре е битна другото е сувишно:pos2:)

и на него и на Мота им прекурчи да гледаат како се мучи Милито

Само да се цитирам.
Атмосферата е поразлична, но тимот е тој кој запна, и направи пресврт, али Леонардо очигледно се здобил со мотивацијата и харизмата од Мурињо... секоја чест !!! нека продолжи вака !!

Одлично едно огромно браво за Лео,е и сеа нека му текне дека Занети треба комотно да си иде лев бек,и да се игра со формација 4-2-1-3,а не 4-3-1-2 оваа формација никад не ли лежела добро.Него ке го пофалам гочето добро изигра денес :),такоце и Мајкон,играч на натпреварот се знае ЕСТЕБАН КАМБИЈАСО.

П.С Извадија шупак Комшикиве ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom