Massimo Moratti
engin90
- Член од
- 4 мај 2008
- Мислења
- 1.341
- Поени од реакции
- 156
Tek sega naebavme
Seria B 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Seria B 
a milito do koga pauzira??Ех сега на би сакал да сум во кожата на Бенитез..ем човекот тотално е крив за овој распад систем ем остана само со Пандев во нападот.....дури во најлошите хорор филмови или кошмари не помислував дека ќе дојдиме во вакво тереџе повторно откако станавме европаски шампиони..за лапсузот да е поголем тоа се случува веднаш после историската сезона и тоа за 5-6 месеци....!
Сериозно, не гледам како другачие би ја протолкувале оваа реченицаСарказам ...
Пошто гледам то е модерно во последно време на ова тема
:tv:Треба сите заедно да смогнете сили и да му помогнете на Интер.
E да, таков период дојде па поради отсуството на Ето стравуваме од Парма и Чезена дома, па и Лацио гости ...Tek sega naebavmeSeria B
![]()
Милито би требало да биде резерва другата недела против Парма,ќе оздраве ама не би требало да биде фит за да игра прв тим.А може и воопшто да не игра/или да се опорави побрзо и да игра прв тим,се може да биде,ќе видиме.a milito do koga pauzira??
)Со среќа нека им е на комшиите1.6 ни даваат за со твенте . Пукам на 1 се што имам дома и што може да земам од комшии![]()

ја не мислам, ја ЗНАМ дека мора под итно да се избрка бенитезmislam deka poditno treba da se izbrka benitez![]()

Дури и овој гадов Карганезе посочува на тоа што посочија и многу други луѓе во Италија, почнувајќи од Морати ...The 50-year-old’s team selection has also been bizarre, as exemplified by the decision to field Materazzi in the Milan derby, while his training routines – which included heavy weight sessions after the World Cup – has been blamed for the spate of injuries engulfing Appiano Gentile. The number of bodies in the treatment room – partly down to Benitez’s weight-lifting sessions - have certainly handicapped the team.