Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ех сега на би сакал да сум во кожата на Бенитез..ем човекот тотално е крив за овој распад систем ем остана само со Пандев во нападот.....дури во најлошите хорор филмови или кошмари не помислував дека ќе дојдиме во вакво тереџе повторно откако станавме европаски шампиони..за лапсузот да е поголем тоа се случува веднаш после историската сезона и тоа за 5-6 месеци....!

Ех сега на би сакал да сум во кожата на Бенитез..ем човекот тотално е крив за овој распад систем ем остана само со Пандев во нападот.....дури во најлошите хорор филмови или кошмари не помислував дека ќе дојдиме во вакво тереџе повторно откако станавме европаски шампиони..за лапсузот да е поголем тоа се случува веднаш после историската сезона и тоа за 5-6 месеци....!
a milito do koga pauzira??

Сарказам ...

Пошто гледам то е модерно во последно време на ова тема
Сериозно, не гледам како другачие би ја протолкувале оваа реченица
Треба сите заедно да смогнете сили и да му помогнете на Интер.
:tv:

--- надополнето ---

Tek sega naebavme :) Seria B :P
E да, таков период дојде па поради отсуството на Ето стравуваме од Парма и Чезена дома, па и Лацио гости ...

Мене ме радува фактот што остануваат коефициентите мали за Интер ... Така да поголеми се за противниците на Интер и може добра пара да се извади ...

1.6 ни даваат за со твенте . Пукам на 1 се што имам дома и што може да земам од комшии :):):)

a milito do koga pauzira??
Милито би требало да биде резерва другата недела против Парма,ќе оздраве ама не би требало да биде фит за да игра прв тим.А може и воопшто да не игра/или да се опорави побрзо и да игра прв тим,се може да биде,ќе видиме. ;))

The 50-year-old’s team selection has also been bizarre, as exemplified by the decision to field Materazzi in the Milan derby, while his training routines – which included heavy weight sessions after the World Cuphas been blamed for the spate of injuries engulfing Appiano Gentile. The number of bodies in the treatment room – partly down to Benitez’s weight-lifting sessions - have certainly handicapped the team.
Дури и овој гадов Карганезе посочува на тоа што посочија и многу други луѓе во Италија, почнувајќи од Морати ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom