Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Знае некој точно која дата започнува светскиот куп ? Да видам дали има време да се избрка кретенот,бидејки ке немам нерви и таму да го гледам како не упропастува!

момци не да ве провоцирам али ова шо се расправате оди до бескрај ало дај смирите страсти јес да и ние лани имавме слична сезона со повредени играчи и чиро не ги редеше на правилните позици така го правеше и закерони(лани истава ситуација беше и кај јуве имаше повредени играчи и како што казав да не повторувам но и целата управа делуше распашано но тоа е ) океј то но проблемот нее се до бенитез мислам дека е и до играчите кој 60 % од тимот е истрошен од лани но и морати не купвеше летово но и да се мени тренер џабе е .... тие 60 % од итрачите настапија на светско првенство некој стигаа и до самата завршница мислам немаа довлен број на одмор незнам али ова што се расправате е премногу омаложувања кој е поголем интераш убаво ви вика кире олабавете поздрав од мене

Па ние не се расправаме кога е во прашање Интер, дискутираме најнормално ...
Расправиите немаа никаква врска со нашите различни ставови во врска со некои работи поврзани со тимот.

Па ние не се расправаме кога е во прашање Интер, дискутираме најнормално ...
Расправиите немаа никаква врска со нашите различни ставови во врска со некои работи поврзани со тимот.

во ред можи јас не сум ве сватил како што треба

Јас навивам за Милан но сепак сакам да ви кажам најдобронамерно дека ова што го правите не чини. Треба сите заедно да смогнете сили и да му помогнете на Интер.

^ Како ? Било каков совет е добредојден.

Ти рече било каков совет, ете ти било каков совет... :)

Сарказам ...

Пошто гледам то е модерно во последно време на ова тема

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom