Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Милито би требало да биде резерва другата недела против Парма,ќе оздраве ама не би требало да биде фит за да игра прв тим.А може и воопшто да не игра/или да се опорави побрзо и да игра прв тим,се може да биде,ќе видиме. ;))
fala brat :) inace sakal nejkel izglea ke mora da se oporava zaso mav ni e rabotava... koa ni go nema eto i ocaen milito e dobar

Се надевам дека ќе победиме утре,или се лажам.?
Крофнава ветува дека утрешната победа ќе биде една од многуте што следуваат."Очигледно немаме повеќе повредени ниту пак суспендирани играчи."

Читам жестока расправија помеѓу Думанот и Никола.Ајде дечки смирете се и не се навредувајте!Н А Р Е Д У В А М!

Сеа читам спорт денес(знам дека не читате али можеби ке се деси) и пишува Морати дека го враќа Мурињо на лето,ова секој фан би го посакал али колку е реално само Мурињо знае! Мурињо има изјавено дека е можно повторно да се врати во Интер а тоа може да се случи од следната сезона ако оваа сезона со Реал освои ЛШ и Примера! Ајде сите да навиваме Мурињо да освои све со Реал за да имаме шанса да ни се врати,иако мислам дека он првин би идел во Манчестер Ј бидејки изјави дека има голема желба да го води овој клуб после Фергусон! Значи ако освои Реал све оваа година Мурињо ке бира меѓу Ман Ј и Интер,ах колку сакам Фергустон да каже останува и следната сеозна и Мурињо да дојде кај нас!

Сеа читам спорт денес и пишува Морати дека го враќа Мурињо на лето,ова секој фан би го посакал али колку е реално само Мурињо знае! Мурињо има изјавено дека е можно повторно да се врати во Интер а тоа може да се случи од следната сезона ако оваа сезона со Реал освои ЛШ и Примера! Ајде сите да навиваме Мурињо да освои све со Реал за да имаме шанса да ни се врати,иако мислам дека он првин би идел во Манчестер Ј бидејки изјави дека има голема желба да го води овој клуб после Фергусон! Значи ако освои Реал све оваа година Мурињо ке бира меѓу Ман Ј и Интер,ах колку сакам Фергустон да каже останува и следната сеозна и Мурињо да дојде кај нас!
mn tesko brat i sam si kaza vo postov deka NEKOGAS ke se vrati kaj nas ali mislam deka izjavi Mur deka posle real on ke bide naslednikot na fergi vo man. utd taka da mnogu tesko slednovo leto da se vrati... inace kolku samo sakam da se vrati eeeeeeh

mn tesko brat i sam si kaza vo postov deka NEKOGAS ke se vrati kaj nas ali mislam deka izjavi Mur deka posle real on ke bide naslednikot na fergi vo man. utd taka da mnogu tesko slednovo leto da se vrati... inace kolku samo sakam da se vrati eeeeeeh
Ако остане Фергусон и следната година во МАН Ј,а Мурињо освои све со Реал оваа година верувај дека реални се шансите да се врати во Интер али само ако овие два услови се исполнат што ги напишав!

Ако остане Фергусон и следната година во МАН Ј,а Мурињо освои све со Реал оваа година верувај дека реални се шансите да се врати во Интер али само ако овие два услови се исполнат што ги напишав!
cul te gospod !! inace mislam lani fergi kaza deka ostanuva uste dve godini vo man ali ne sum bas siguren taka da VAMOS REAL ovaa sezona mur welcome back :icon_bigg

cul te gospod !! inace mislam lani fergi kaza deka ostanuva uste dve godini vo man ali ne sum bas siguren taka da VAMOS REAL ovaa sezona mur welcome back :icon_bigg
Најнова изјава од Морати - Имам доверба во Бенитез!!!!!:tapp: Ништо од отказот,ај барем ке се надевам оваа година Мурињо да освои све со Реал, а Фергусон да остане уште некоја година во Ман Ј и Мурињо доаѓа кај нас на лето! Дечки немој да ме правите будала али ако се исполнат овие два услови тогаш размислите и ке видите дека сум во право! Знам дека Мурињо не сака друг клуб да води освен Ман Ј и враќање во Интер,изјави дека сака да ја води Португалија ама тоа на крај ке го направил!

Најнова изјава од Морати - Имам доверба во Бенитез!!!!!:tapp: Ништо од отказот,ај барем ке се надевам оваа година Мурињо да освои све со Реал а Фергусон да остане уште некоја година во Ман Ј и Мурињо доаѓа кај нас на лето!
hahahaha ova ne e moguce :/ kako moze vakvi izjavi da dava morati posle vakov debakl sto mu se slucuva na inter. Stvarno redno vreme e da go izbrkaat bidejki nigde ne odime so pekarov. Vrti suci site patime od MOU nostalgija

Еве го Мурињо веќе се пакува пошто му здосадило во Мадрид, многу лесно му оди тоа тепањето и глава не може да крене од делење автограми. Кај да е ќе стаса, без гајле да сте...

Бенитез од коа е дојден во Интер го има водено тимот комплетен ?
Јас од кога знам оваа сезона се некој играч е повреден...и никогаш не изиграле со најдобриот состав кој го имаат.

Па во првите неколку мечеви мислам дека го имаше, со Атлетико Мадрид на пример кога изиграа катастрофално ...
Снајдер, Милито, Маикон, Ето беа во комбинација.

Па во првите неколку мечеви мислам дека го имаше, со Атлетико Мадрид на пример кога изиграа катастрофално ...
Da togas bea site osven Mota mislam, a od togas ... sekoja utakmica nov povreden

Da togas bea site osven Mota mislam, a od togas ... sekoja utakmica nov povreden
и кај јуве лани така беше секоја нова утакмица повредени играчи кажав и прее нешто не штима во тимот или е до играчите кој некој касно се вратија од светксото можеби не доволно одморени или е пак до тренерот или е до управата .. но сепак секој клуб поминува низ вакви тешки моменти друже

--- надополнето ---

јас го кажав моето мислење погоре брат па како сакате така речите мора да сте обединети вие барем за доброто на вашиот клуб и не ве провоцирам само ви кажувам мислење

Па во тие неколку мечеви освен со Болоња и мечот со Атлетико мислам другите резултати и се очекувани т.е сме издвојувале победа...кризата на Интер почна по поразот од Рома во петтото коло, до тогаш сме биле комплетни како што гледам и сме играле одличен фудбал.

и кај јуве лани така беше секоја нова утакмица повредени играчи кажав и прее нешто не штима во тимот или е до играчите кој некој касно се вратија од светксото можеби не доволно одморени или е пак до тренерот или е до управата .. но сепак секој клуб поминува низ вакви тешки моменти друже
tocno e deka ne moze sekogas da bide rozovo ali muabetot na nas interasite ni e deka debeliov ide so glava kroz zid i ne saka da smeni nisto ni trening rezim ni formacija! ne sakal da igra isto ko MUR debilee krofnar.. a ubavo mu rece murinjo : ne menuvaj nisto za da ne mi go rasipes timot ali odi dokazi mu na benco slepco

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom