Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јеа, прв :)

Честито нова тема, да ја исполниме со многу успеси и трофеи. Forza Inter !!!
кој ве ебе мене никој не ми кажа дека се отвара нова тема, башка не сте оставиле линк на стариот... МЕРДА !!!!!!

Честито нова тема и честито нов тренер..Со среќа!!

Ako ako, ова не иде во корист на Реал дефинитивно, само ке му порасне цената и Интер ке си остане доследен на своите барања.
Ремек дело му беше голов на Маикон, а кога ке ми текне, ми го споредуваа со .... Лам. :tv:

Ремек дело на Мајкон, голот против Северна Кореја.
Прв пат ваков гол гледам.
Форца Интер !
Форца Маикон !

Знае да даде гол кога треба бе маме му ебам.. Многу јак играч, зашто мора да го продаваат...
Види формација:
----------Цезар---------------
Маикон-Лусио-Самуел-Занети
-------Маскерано-Камби-----
--------------Снајдер--------------
---Ето-----------------Пандев----
--------------Милито--------------

Честито нова тема!!Едно мало потсетување на тоа зашто го викаат "Лудиот Интер"

:vozbud::vozbud::vozbud::nesvest::nesvest::nesvest:

Ја нема старата тема да видите кој беше против продавање на Миакон,знам дека syn викаше нека го продаваат ке земеме добра пара!!Абе какви пари ваков човек не се продава алооооооо :vozbud: Маикон :vozbud:

Ремек дело на Мајкон, голот против Северна Кореја.
Прв пат ваков гол гледам.
Форца Интер !
Форца Маикон !
ваков гол даде против Америка на Куп на Конфедерации од иста позиција, само тогаш му ја степа горе...

Море да фршнат 35 милиончиња со се фамилија нека одат во Мадрид..едноставно бек на 29 години за толку пари не се пропушта за да инкасира дедо Морати во буџетот и да донеси некоја ѕверка во средината!

Cestito nova tema . Kako prv cestito za noviot trener , iako ne mi bese omilen za trener na Inter no sto e tuka e , se nadevam deka keni donese mnogu radosti, trofei .

Нека е со среќа новата тема и со новиот тренер да прославиме уште многу успеси.

Го нејчам овај Силва за во Интер :toe:

кој ве ебе мене никој не ми кажа дека се отвара нова тема, башка не сте оставиле линк на стариот... МЕРДА !!!!!!

Што ми се испуцаваш мене бе, не ти сум ја крив Деко што не сака да те дружи :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom