Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бонера не игра, ама можно е и овој Сократис да им е талентиран...

Каков црн Сократис? :)

И нели гледаш дека иде од фан клуб до фан клуб и се распрашува за добитната комбинација. :pos2:

А ова Д Грејт и Син што му постираа..... :pos2: :pos2: :pos2:

Се пријавив и јас за пресметката меѓу фан-клубовите! Не сум ко Мунтари не се секирајте!

А инаку на темата стварно си личиме на моменталниот Интер! Кој проблеми со колената(Мота), кој нема кондиција(Син - Маикон), кој стомак пуштил(Бенитез)! Среќа нема фан клуб Тотенхем, инаку Бејл ќе не растури:pos:

Миланезите го отепале од свирење Мурињо овој им покажал 3 прста(триплете трите титули на Интер)

09aef945c822b71ea5fb6286b881b981-58405-1288811482.jpeg

b34f79143ff83f414200722c8a2cf5aa-71290-1288810319.jpeg

Овде има уште слики уште во автобусот не им останал должен,ајде уште вечерва да ги испердаши и се ке е во ред.
http://www.corrieredellosport.it/fo...a+il+gesto+delle+tre+dita+ai+tifosi+del+Milan

Ау, кој цар е човеков, која харизма. Капа долу за Мурињо.

Се пријавив и јас за пресметката меѓу фан-клубовите! Не сум ко Мунтари не се секирајте!

А инаку на темата стварно си личиме на моменталниот Интер! Кој проблеми со колената(Мота), кој нема кондиција(Син - Маикон), кој стомак пуштил(Бенитез)! Среќа нема фан клуб Тотенхем, инаку Бејл ќе не растури:pos:

Кој нема таленат - Деко (Мунтари), кој е од Чаир - Аки (Матераци)... :devil3:

Ибра го скрши малерот. Конечно шутна кон голот на утакмица против Мур :)

кога го гледам Мурињо на друга клупа освен нашава ... ми се плаче ... бескраен респект за човеков !

Марсо, нели ќе го тепаше коментаторов? :) До кај бидна работата?

Браво за Мурињо за потегот..ме воодушевува овој човек..вистински Интераш..Форца Мурињо...

што напрај, неможам да го гледам натпреварот, зафатен ми е телевизорот :kesa:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom