Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
И после прстите биле поздрав до навивачите на Интер а не провокација за Милан. Гледам оние невестине горе комплет Неразури се :pos:

Па јебига, сеуште страв има од ФИГЦ и мора да се вади некако. :)

Навика ти е тоа, исто као клипон на к-15 со такситот и погребалната кола. :pos:

Му викаат, повеќе преферираме нули. :))

poseti1288830093.png

:)

Treba da sme srekni sto Mancini na vremeto dade glupa izjava posle porazot od Liverpool, da bese malce po pameten togas, ni M od Murinjo nemase da vidime vo Inter.

Koja sreka sme ja imale da ni e trener...

Treba da sme srekni sto Mancini na vremeto dade glupa izjava posle porazot od Liverpool, da bese malce po pameten togas, ni M od Murinjo nemase da vidime vo Inter.

Koja sreka sme ja imale da ni e trener...
nc, Манчини ја даде таа изјава зашто и онака знаеше дека на крајот од сезоната ке добие отказ, не за џабе Мурињо уште во Јануари почна да го учи италијанскиот јазик ...
Манчини ке останеше во Интер само доколку таа година освоеше ЛШ, инаку во било која друга варијанта Мурињо доаѓаше, Се беше договорено, се чекаше само крајот на сезоната.

nc, Манчини ја даде таа изјава зашто и онака знаеше дека на крајот од сезоната ке добие отказ, не за џабе Мурињо уште во Јануари почна да го учи италијанскиот јазик ...
Манчини ке останеше во Интер само доколку таа година освоеше ЛШ, инаку во било која друга варијанта Мурињо доаѓаше, Се беше договорено, се чекаше само крајот на сезоната.

Znaci ako Mancini osvoese LS, toj dzabe ucel italianski :) osven ako mozel da ja vidi idninata i trite gola koj ni gi zbrcnaa :)

Moratti dade izjava deka posle toj mec pocnale da barat trener na mestoto na Mancini a ne pred toa, kako i da e ova e epten star i istrosen muabet... Benitez za Mancini e isto kako Murinjo za site treneri :)

Немоеш у минус да бидеш од учење на јазик и онака. :)
Нејсе тоа, тогаш ке постоеше голема веројатност да заврши во Милан, инаку Морати ко Морати, не треба многу да му веруваш, Манчини веќе почна да негодува поради отворениот флерт со Мурињо кој траеше по неговиот отказ во Челзи, едноставно Морати сакаше класа од тренер да го води овој Интер и приоритет му беше титулата во ЛШ.
И мало дете на улица знаеше дека титулата во ЛШ со Манчини никогаш немаше да дојде, со изјавата Манчио само го најави доаѓањето на Мур, инаку во ниедна друга варијанта немаше да каже дека без оглед на тоа каков ке биде епилогот на крај во Серија А, он заминува ...
Вакво нешто менаџер никад не би кажал во тој дел од сезона кога истата се крши, освен, ако веќе знае што го чека на крај, па на таков начин да го покажува револтот кон Морати.
Ова го велам зашто сите видовме по таа изјава каков распад на системот имаше во Интер.

Хa ! Го плешам менаџеров, и бордов задоволен од мојава работа, и потенцираат дека моето решение да го продадам Мунтари било добра одлука која била поздрацена од фановите на Интер ( The departure of Sulley Muntari from the club has proven to be a very popular decision amongst the fans ).
Да немаше неколку фејл багови, играва ке беше перфектна. :)

p.s. Манчестер Јунајтед го купија, ете уште 1 баг.

p.p.s. У играта они ЛШ земаа, а на полусезона им дојде, ете која била алката која недостигала за да се покријат оние шампионски амбиции кои ги бараше Руни.

Хa ! Го плешам менаџеров, и бордов задоволен од мојава работа, и потенцираат дека моето решение да го продадам Мунтари било добра одлука која била поздрацена од фановите на Интер ( The departure of Sulley Muntari from the club has proven to be a very popular decision amongst the fans ).
Да немаше неколку фејл багови, играва ке беше перфектна. :)

p.s. Манчестер Јунајтед го купија, ете уште 1 баг.

p.p.s. У играта они ЛШ земаа, а на полусезона им дојде, ете која била алката која недостигала за да се покријат оние шампионски амбиции кои ги бараше Руни.

Lucio Injured by MARCO MATTERAZZI on TRAINING hahahahahahha
(6nedeli pauza \m/)

Кај мојот менаџер(кога веќе правите муабет) ги ангажирав Мирко Вучинич и Родвел од Евертон..а ги продадов Мунтари и Матераци..тимот ми е ѕверски..Мирко и Ето роварат напред..нема натпревар каде двата нема да постигнат барем еден гол...а Родвел е најперспективниот среден играч за врска во светот и го играм на местото на Камби...!..
Ех менаџерот да беше реалност:tv:

Абееее..за фудбалот што е у план...ќе прави некој список или како?

А и пред да биде турнирот,можеме да се собереме ние(сигурно ќе бидеме повише,едно 12 души сигурно..) па можеме да изиграме една меѓу себе за да се види кои се најспремни..а другите ќе бидат Мунтари,Мансини,Суазо и тн...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom