Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Нема кој сите спијат. Ако, не ти е лошо тоа, овие од фан-клуб Јуве научија да го мешаат ајварот, мора и ние нешто да научиме :pos:

^Ќе се разбудат бе :)
Ај еве ви туторијалче, и кој прв направи го кани цел фан-клуб

Football Italia - EL: Juve shocked in Polish thriller

Прво глумеа во Италијански крими драми, сеа Полски трилер, нареден пат играат со Сити, ќе биде тоа некој добар енглески хумор, Гај Ричи FTW !!!

^
Не ви е жал бе ??
Треба да социјализираме со Јуве у моментов, ипак Италијанска екипа се, бобанче мастурбира сега дома, Дортмунд го победи Карпати :pos:

Иначе Пандев до кога нема да игра, се надевам дека нема да биде спремен за утакмиците на репрезентацијата :)

Иначе Пандев до кога нема да игра, се надевам дека нема да биде спремен за утакмиците на репрезентацијата :)
2 недели ќе има пауза, да дој дома да го среди ајварот и ќе ја кидне за Милано :)

^
Не ви е жал бе ??
Треба да социјализираме со Јуве у моментов, ипак Италијанска екипа се
Па еве се социјализираме, учиме палачинки како да прајме па ќе ги каниме на благо... :)

Колку е саат бе? Треба да ми почне серија на Сител,,

Па еве се социјализираме, учиме палачинки како да прајме па ќе ги каниме на благо... :)
Абе што ги викаш на палачинки, ти дадоа тегла ајвар? :pos:
Или од сожалување?
Искрено јас Димче го частам пиво или палачинка по негов избор откако ќе го износи аватарот :)

Абе што ги викаш на палачинки, ти дадоа тегла ајвар? :pos:
Или од сожалување?
Искрено јас Димче го частам пиво или палачинка по негов избор откако ќе го износи аватарот :)

Ајварот кај Роналдињо замина, он беше иницијаторот, гладните во Бразил мора да се нахранат

Фак, значи Пандев ќе игра за репрезентација наредниве две ??

Абе многу чудни станавте на последнава страна.:)

Па за покер се зборело, си знае Сајтлер од лани. :wink: Најново засилување ќе им биде Бронсон, зима 99 број и цепа до стотка и назад. :)

Чим достигне 99 години, капитен го ставаат и гајле нема.

Сајтлер не се лути, морав да ги вратам он топик. :wink:

Од прва рака имам информации (другари што се за Јубе) дека годинава они земаат титула !! Не е само Димитар_Ох оптимист, сите навивачи нивни се најголеми оптимисти. Мене ме прават будала, што им се смеам, а ја цело време се мислам дали е стварно до мене :toe:

Инаку денес прогнозирав 3 - 1 за Јубе, ама ме заеба тој Рувневс или како и да е, не очекував дека ѕверовите ќе распалат до толку :pos:

Штета Балотели нема да игра за Сити, му одеше против Јубе :pos:

Зафркавајте се вие, они сериозни биле... :)

Незнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.

И да, Интер човече ни се смеат.... :pos2: Толку имам само да кажам!!

Абе ... "Деко" Синдром добивте сите а :D ? Почнавте БЕЗвезе да зборите :D

Мило ми е :D

Поздрав до комшиките , пониско можат да отидат само и они доколку загубат од ЧЕЗЕНА муахаххахахаха

Пацерииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииии (и да , пак ме скинаа на тикет)

Незнам како си дозволив 5 мислења да имам во фан клуб Шинтер, ама ај ќе ги направам јас нив 2 сезони да носат аватар од Јуве.

Овој е се подобар и подобар :pos:

Ах неможам да се сетам во која епизода на "High stakes poker" сите признаваат дека Ајви е најдобриот играч во светот, ме мрзи да барам. :)

Ај доста оф топик. :)

http://dictionary.pokerzone.com/Doyle Brunson

High Stakes Poker Season 6 Episode 5... во 30 sec with Kara Scott.. откако ќе го избркаат Дарио жабарот... ;)

--- надополнето ---

али што знам ја највеќе го обожавам Дани Неграно, па Том Дуан...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom