Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јас би се согласил, една сезона без освоен трофеј во Италија, испаѓање во 1/8 финале во ЛШ, само копиљот да се врати. Е до толку сакам пак да го видам на клупата !!!
Од кога пратам фудбал Интер немал подобар тренер, нити ќе има некогаш, еден и единствен:

Ееејјј кои се царевите со Македонското знаме, од форумов некој да не бил случајно? :)

Ako ima seriozni kandidati, da se odi na Meaca za gradskoto derbi, da pocneme od sega da se organizirame, ne na 1 nedela pred natprevarot, site tuka da postirame ponudi i da se krieme.

Знам дека си Заинтересиран !

.!.

Ja и лани сакав да идем, прашував кај нас во фан клуб не се јави никој. Би можеле да идеме организирано годинава ! Ја лани како си правев математики околу 300-400 евра се доволни за еден викенд ако не се иде со авион нормално !

.!.

Ja и лани сакав да идем, прашував кај нас во фан клуб не се јави никој. Би можеле да идеме организирано годинава ! Ја лани како си правев математики околу 300-400 евра се доволни за еден викенд ако не се иде со авион нормално !

Пред едно време барав карти за Милано, и наидов на интересна варијанта: од Софија има авионски превоз за Бергамо, по ненормално евтини цени ако се резервира некој месец по рано. Цените во мометот беа околу 60 и нешто евра Софија - Бергамо и околу 30 евра Бергамо - Софија. Од Бергамо до Милано превозот е 10 евра. Спиење во Бергамо има до 20 евра приватни апартмани. Не ми текнува во моментов на сајтовите што ги пребарував пошто компјутерот ми е скоро форматиран, ама ќе ви пуштам инфо наскоро. Поевтина варијанта од оваа до сега не сум видел, прашање е само колку ноќевања ќе бидат потребни, зошто авиони од таа компанија има на секои 2-3 дена. Ама дефинитивно нешто може да се организира без малтретирање по автобуси.

Пред едно време барав карти за Милано, и наидов на интересна варијанта: од Софија има авионски превоз за Бергамо, по ненормално евтини цени ако се резервира некој месец по рано. Цените во мометот беа околу 60 и нешто евра Софија - Бергамо и околу 30 евра Бергамо - Софија. Од Бергамо до Милано превозот е 10 евра. Спиење во Бергамо има до 20 евра приватни апартмани. Не ми текнува во моментов на сајтовите што ги пребарував пошто компјутерот ми е скоро форматиран, ама ќе ви пуштам инфо наскоро. Поевтина варијанта од оваа до сега не сум видел, прашање е само колку ноќевања ќе бидат потребни, зошто авиони од таа компанија има на секои 2-3 дена. Ама дефинитивно нешто може да се организира без малтретирање по автобуси.

Другарка учи во Џенова, а како што ми кажуваше она, за 70 евра има повратна карта со авион од Приштина до Милано. Истото е и од Софија, само што Софија е подалеку од Скопје, а и не е во Милано директен летот. Како и да е, многу поисплатливо е со авион да одиш, отколку со автобус. Заштедуваш време пред се, а цената мислам дека негде тука е и со автобус ако се иде...

Ајде јас сум за,ама да не остане само мубет!!Јас мислев да идам на Интер-Јуве,али ајде ке идеме на градтското дерби :) Mи се свиѓа варијантата со Приштина-Милано.

Ја имам разгледувано опцијата и за Приштина, исто евтино само поретки линиите беа мислам. Ама може и тоа ако се погодат термините.
ЕДИТ: Летот до Милано не е баш до Милано. И овој лет за Бергамо што ви го кажувам, на картата пишува Софија - Милано (аеродром Бергамо). Има три аеродроми тами, Малпенса, Линате и овој во Бергамо кој е многу блиску до Милано. Ниските цени на картите се обично за аеродромот во Бергамо.

Според фцинтерњуз Рафа и Интер биле заинтересирани за Лукаку, откако ништо не купија овој играч е одличен за замена на Балотели, само проблемот ќе биде сумата зашто и Челзи се заинтересирани. Инаку премногу цврст играч и добар со глава.
!

Џорџо Киелини?како си го заборавил меѓу најдобрите е сигурно.

Да се сложувам дека спаѓа во подобрите централни дефанзивци, но во моментот неможев да се сетам на неговото име :))))))))

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom