- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
ок се извинувам ако посметавчовекот вика за мене. за него може и седловски да е најдобар. прекинете веќе еднаш да се пикате по туѓи фан клубови и да цитирате мислења.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ок се извинувам ако посметавчовекот вика за мене. за него може и седловски да е најдобар. прекинете веќе еднаш да се пикате по туѓи фан клубови и да цитирате мислења.
Јас би се согласил, една сезона без освоен трофеј во Италија, испаѓање во 1/8 финале во ЛШ, само копиљот да се врати. Е до толку сакам пак да го видам на клупата !!!
Од кога пратам фудбал Интер немал подобар тренер, нити ќе има некогаш, еден и единствен:
Ееејјј кои се царевите со Македонското знаме, од форумов некој да не бил случајно?![]()
Ako ima seriozni kandidati, da se odi na Meaca za gradskoto derbi, da pocneme od sega da se organizirame, ne na 1 nedela pred natprevarot, site tuka da postirame ponudi i da se krieme.
Знам дека си Заинтересиран !
.!.
Ja и лани сакав да идем, прашував кај нас во фан клуб не се јави никој. Би можеле да идеме организирано годинава ! Ја лани како си правев математики околу 300-400 евра се доволни за еден викенд ако не се иде со авион нормално !
Пред едно време барав карти за Милано, и наидов на интересна варијанта: од Софија има авионски превоз за Бергамо, по ненормално евтини цени ако се резервира некој месец по рано. Цените во мометот беа околу 60 и нешто евра Софија - Бергамо и околу 30 евра Бергамо - Софија. Од Бергамо до Милано превозот е 10 евра. Спиење во Бергамо има до 20 евра приватни апартмани. Не ми текнува во моментов на сајтовите што ги пребарував пошто компјутерот ми е скоро форматиран, ама ќе ви пуштам инфо наскоро. Поевтина варијанта од оваа до сега не сум видел, прашање е само колку ноќевања ќе бидат потребни, зошто авиони од таа компанија има на секои 2-3 дена. Ама дефинитивно нешто може да се организира без малтретирање по автобуси.
Џорџо Киелини?како си го заборавил меѓу најдобрите е сигурно.