Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Па Баерн и годинава без Лусио,чинам освоија титула,а и куп.Така да Лусио не е фактор во Баерн
Ни ти не си фактор да кажуваш дека Лусио е послаб од Неста, нели глеаш дека сите си го играат таквото со тебе а ти продужуваш да пишуваш.

Ни ти не си фактор да кажуваш дека Лусио е послаб од Неста, нели глеаш дека сите си го играат таквото со тебе а ти продужуваш да пишуваш.
и ти се најде најпаметен да ни ја земеш играчката :)

Оооф леле...па по самите без врска постови не ми изгледаш на поголем од 13 години бе !!

Лусио не бил играчиште и не сме можеле да го рамниме со Неста ??

Абе ајде ??:tapp:
А што ти за нешто многу паметен се сметаш?

--- надополнето ---

Ок бе друже навивач на трешњевка не ги споредуваме затоа нека ги споредува некој од Милан а Лусио, Самуел и останатите играчи од Интер нека му бидат репер за да види каде заостануваат Неста и останатите биланисти во однос на играчите од Интер!А твоите споредби зачувај си ги за фан клуб Билан и немој да не замараш со твоите фантастично-глупави коментари!

Дечко ако за тебе секој коментар со спротивно мислење од твоето е глупав,тогаш ок.Поздрав

Аmeeeba aleeert ameba aleeeeert .... :tv:

Тек сеа глеам што значело за фан на Барса да славaт титула од ЛШ у Мадрид ...
Греота :(

Педери, што не кажуате дека имаме нова маскота во темава, м? :)

Да се надоврзам на темава и новиот дечко из пакао.... НЕСТА Е БОЉЕ ОД ЛУСИО БЕ ШТО ВИ Е НА ВАС!!! :pos:

Јас не знам дома зошто не ги прибираат децава, утре на школо треба ли да се иде?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom