Легенда е дечково што ја направил групава
Еве, јавно ги прашувам, дали Лусио, играч кој учествуваше во славењето на 3 титули со Баерн бил дрво, и дали минатата година им фалеше во финалето од ЛШ, каде беа перфектните Ван Бујтен и Демикелис ?Види ако гледаме така има многу по чкљ играчи кои имаат освоено СП,а тоа што до вчера Лусио беше дрво,прашај некој од фан на Баерн ќе ти потврди
Ха ха, немам зеленки повеќе ќе памтамЛусио не само што е добар во одбрана туку и фер човек е! се сеќавате дека 1 недела после утакмицата со челзи одма го пушти дрогба од џеп(да не се угуши од јајцата), после фановите на манчестер се жалеа демек офсајд било, ама старо правило е тоа од аут нема офсајд!
Млекцето мали и трк у кревет,утре прва смена си ајде !!Види Снајдер никој не го спомна,Снајдер си беше играчиште,е и ќе биде,ама Милито и Лусио после една добра сезона не можеш да ги споредуваш со фудбалер кои цела кариера играат на највисоко ниво
Отиде и во фан-клуб Милан да им каже дека Неста бил подобар од Лусио ама и таму не му веруваатМлекцето мали и трк у кревет,утре прва смена си ајде !!
Што се нема да прочиташ...
Бачко ти не си меродавен да кажуваш кој колкав е,зошто е,како е и што е.Гледај си ја живеачката и ако имаш нешто паметно да ми реплицираш,бујрумМлекцето мали и трк у кревет,утре прва смена си ајде !!
Што се нема да прочиташ...
I do it better!Отиде и во фан-клуб Милан да им каже дека Неста бил подобар од Лусио ама и таму не му веруваат
Па Баерн и годинава без Лусио,чинам освоија титула,а и куп.Така да Лусио не е фактор во БаернЕве, јавно ги прашувам, дали Лусио, играч кој учествуваше во славењето на 3 титули со Баерн бил дрво, и дали минатата година им фалеше во финалето од ЛШ, каде беа перфектните Ван Бујтен и Демикелис ?
Да беше дрво од играч, немаше да биде капитен на Бразил и воопшто немаше да игра за таа репрезентација долги години ( скоро цела една декада )...
Да беше дрво, минатата сезона Ибра ке шутнеше барем еднаш у двата меча против Интер од полуфиналето во ЛШ.:tv:
Оооф леле...па по самите без врска постови не ми изгледаш на поголем од 13 години бе !!Бачко ти не си меродавен да кажуваш кој колкав е,зошто е,како е и што е.Гледај си ја живеачката и ако имаш нешто паметно да ми реплицираш,бујрум