Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Види Снајдер никој не го спомна,Снајдер си беше играчиште,е и ќе биде,ама Милито и Лусио после една добра сезона не можеш да ги споредуваш со фудбалер кои цела кариера играат на највисоко ниво

Види ако гледаме така има многу по чкљ играчи кои имаат освоено СП,а тоа што до вчера Лусио беше дрво,прашај некој од фан на Баерн ќе ти потврди
Еве, јавно ги прашувам, дали Лусио, играч кој учествуваше во славењето на 3 титули со Баерн бил дрво, и дали минатата година им фалеше во финалето од ЛШ, каде беа перфектните Ван Бујтен и Демикелис ?
Да беше дрво од играч, немаше да биде капитен на Бразил и воопшто немаше да игра за таа репрезентација долги години ( скоро цела една декада )...
Да беше дрво, минатата сезона Ибра ке шутнеше барем еднаш у двата меча против Интер од полуфиналето во ЛШ.:tv:

Лусио не само што е добар во одбрана туку и фер човек е! се сеќавате дека 1 недела после утакмицата со челзи одма го пушти дрогба од џеп(да не се угуши од јајцата), после фановите на манчестер се жалеа демек офсајд било, ама старо правило е тоа од аут нема офсајд!

Лусио не само што е добар во одбрана туку и фер човек е! се сеќавате дека 1 недела после утакмицата со челзи одма го пушти дрогба од џеп(да не се угуши од јајцата), после фановите на манчестер се жалеа демек офсајд било, ама старо правило е тоа од аут нема офсајд!

Ха ха, немам зеленки повеќе ќе памтам :pos:

Иначе видете како напредува Милан на анкетата на сајтот, завчера беше убедливо последен немаше ни 15% гласови.

Godinava sudiite mozat samo da ni pomognat, Benco e srcka :) so nikoj dosea ne go imam videno da se ima skarano ili da mu se ima razvikano na nekoj, samo so racete nesto mrda, demek vlezi mu od leva ili od desna, i si pisuva vo dnevniceto: Dear diary, we almost won today :), Dear diary, i must stop calling the black players Eto'o, Dear diary, i think milito should get his hair highlighted. etc.

^ Hhahahahaha, Крејзи, пишуј почесто тука, доста бистриш политики на тиња теми.

Види Снајдер никој не го спомна,Снајдер си беше играчиште,е и ќе биде,ама Милито и Лусио после една добра сезона не можеш да ги споредуваш со фудбалер кои цела кариера играат на највисоко ниво

Млекцето мали и трк у кревет,утре прва смена си ајде !!

Што се нема да прочиташ...

Отиде и во фан-клуб Милан да им каже дека Неста бил подобар од Лусио ама и таму не му веруваат :pos:

Бачко ти не си меродавен да кажуваш кој колкав е,зошто е,како е и што е.Гледај си ја живеачката и ако имаш нешто паметно да ми реплицираш,бујрум

Отиде и во фан-клуб Милан да им каже дека Неста бил подобар од Лусио ама и таму не му веруваат :pos:
I do it better!

Лусио е две класи подобар од Неста!! :smir:

Еве, јавно ги прашувам, дали Лусио, играч кој учествуваше во славењето на 3 титули со Баерн бил дрво, и дали минатата година им фалеше во финалето од ЛШ, каде беа перфектните Ван Бујтен и Демикелис ?
Да беше дрво од играч, немаше да биде капитен на Бразил и воопшто немаше да игра за таа репрезентација долги години ( скоро цела една декада )...
Да беше дрво, минатата сезона Ибра ке шутнеше барем еднаш у двата меча против Интер од полуфиналето во ЛШ.:tv:

Па Баерн и годинава без Лусио,чинам освоија титула,а и куп.Така да Лусио не е фактор во Баерн

Ок бе друже навивач на трешњевка не ги споредуваме затоа нека ги споредува некој од Милан а Лусио, Самуел и останатите играчи од Интер нека му бидат репер за да види каде заостануваат Неста и останатите биланисти во однос на играчите од Интер!А твоите споредби зачувај си ги за фан клуб Билан и немој да не замараш со твоите фантастично-глупави коментари!

Бачко ти не си меродавен да кажуваш кој колкав е,зошто е,како е и што е.Гледај си ја живеачката и ако имаш нешто паметно да ми реплицираш,бујрум

Оооф леле...па по самите без врска постови не ми изгледаш на поголем од 13 години бе !!

Лусио не бил играчиште и не сме можеле да го рамниме со Неста ??

Абе ајде ??:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom