Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Бенитез да ти ја ебам жената в грклан!!!
Куртон ископлекисран само копи пасте требаше од мур да направиш педер еден наместо со пандев од прва минута па капак и шнајдер го изваде се да ти ебам сељак еден
Оди лечи се го запусте ливерпул сега интер го кошта една титила уште во пелистер да дојдиш ќе те лежам скапан смреден

Ебате клуобт шампионски кога менаваш тренер роден шампион со ЛУЗЕР - Бенитез.....несватливо е како може една екипа која освоила шампионска титула да го земе за тренер еден голем лузер како Бенитез.
Несватливо е деновиве кога јадеше бурек против мурињо дека играчите освојувале титули....
еве му истите играчи и тој нека победува...
Колку подобра опција ќе беше Синиша Михајловиќ....барем има киселина...

Не е провокација не е навреда нишо само си кажував свое мислење.. Знаев дека коа видов дека Бенитез ке биде нов тренер на Интер знам дека ке ја уништи цела игра на интер со н еговоите ФАМОЗНИ тактити. За мене мн тапа тренер е.. Можда ке ме исправи сезонава ако грешам..

Овој коментаторов стручњак на нерви ми оди.Заедно со стручњакот Бенитез кој изиграва професор ќе менува тактика ќе држи лекција на Мурињо.
Имаме 90% послаб тренер оваа година.

Не е провокација не е навреда нишо само си кажував свое мислење.. Знаев дека коа видов дека Бенитез ке биде нов тренер на Интер знам дека ке ја уништи цела игра на интер со н еговоите ФАМОЗНИ тактити. За мене мн тапа тренер е.. Можда ке ме исправи сезонава ако грешам..

Сосема си во право...никаква грешка немаш...

Одбраната ќе ни играла понапред, дрн дрн... Глупости живи. Ете, се виде како се примаат голови со таква одбрана.

Леле а да ви ја ебам жената да ви ја ебам јас на вас,што праиш бе море ќорле едно свинско со ова тактикиве,се на штикла што ти оди,накурац да ти го набијем !!

Ај што не им одеше на одредени поединци, пак цела вина ја префрлам врз Бенитез. Ебате дебелиот па КОЈ кур ми играш дефанзивно на старт од утакмица, а што фино си изигравме против Рома. Ааа ме накурчи дебелиот жими се...

ЦЦЦ немогуче е ова бе, МИЛИТООООООООО бе што му стана :nesvest:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom