Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барса е тимот кој го обележува ова десетилетие од Роналдињо до Меси сакале или не да признаеме играт најубаво и веке се во врвот подолго време.
А ние сме многу срекна генерација навивачи што доживеавме да го видиме Интер на врвот после толку години малтертирање.
Е сега за да се рамниме со Барса и Милан на времето ни треба континуитет.
А најсилниот тим го има Барса и Мурињо го рече тоа.Но Интер лани успеа да ги победи.

Дејо е 1 од ретките кој гарантира под дифолт давање на свој максимум во Интер, 10 тренери да се сменат сеуште ке го играат, ја бев па 1 од ретките што го бранеше откако дојде Мурињо тука, кога сите сакаа да се продаде, а и Мур го стави наводно на трансфер листа па сезоната што следеше Деки удри демант.
Слично беше и лани, човек ко Деки у екипа е богатство да имаш, нит се буни што следи на клупа, нит прави некакви проблеми, секогаш е тука за тимот и тн и тн а ваквите денес се реткост, доволно е да го видеше за време на Супер Купот, кога го дадоа Интер вториот гол, од клупа стана радувајќи се и покажуваше кон логото на тимот кон фановите ...
Мене ке ми остане еден од најомилените фудбалери што го носеле овој дрес од периодот кога ја сум станал фан на тимов, али тешко дека би прифатил некаков ангажман во Италија по завршување на кариера, мада се е можно, и онака предолго е веќе во таа земја.

Дејо е 1 од ретките кој гарантира под дифолт давање на свој максимум во Интер, 10 тренери да се сменат сеуште ке го играат, ја бев па 1 од ретките што го бранеше откако дојде Мурињо тука, кога сите сакаа да се продаде, а и Мур го стави наводно на трансфер листа па сезоната што следеше Деки удри демант.
Слично беше и лани, човек ко Деки у екипа е богатство да имаш, нит се буни што следи на клупа, нит прави некакви проблеми, секогаш е тука за тимот и тн и тн а ваквите денес се реткост, доволно е да го видеше за време на Супер Купот, кога го дадоа Интер вториот гол, од клупа стана радувајќи се и покажуваше кон логото на тимот кон фановите ...
Мене ке ми остане еден од најомилените фудбалери што го носеле овој дрес од периодот кога ја сум станал фан на тимов, али тешко дека би прифатил некаков ангажман во Италија по завршување на кариера, мада се е можно, и онака предолго е веќе во таа земја.
Дејо е играч со срце таков како што сакат навивачите.
Но му фали едно скалилио да ја достигне класата на Балак,Лампард.Жерард,Виера,Емерсон за жал не ја достигна таа класа.
Станкович е еден многу полезен фудбалер но не ѕведа како што се овие другите.

Ваков онаков, али нит Балак нит Лампи затоа не се радувале во ЛШ ... :tv:
А за ѕвезди од нивни калибар, ги имаат Снајди, Ето, Камби, Маикон, не може цел тим да со ваков тим на играчи ебаго, Барса Бисквит го играат па гајле немаат.

post-192-12726470351494.gif

И Мунтари дава се од себе ;))

Не,сериозно,човекот е тоБ ;)) ама како фудбалер не ми се свиѓа.Но тоа е лично мислење,не ни треба мене да ми се свиѓа,доволно е на тренерите да им се свиѓа.

Се надевам Пандев да влезе второ но не на место Станкович туку на место Милито.

Деки као офанзивац ???

Епа добро де ...јасно е ко 2 и 2 ...... ке ја влечат одбраната на Ат.м повеќе накај средина пошо и он и снајди можат бомби од 30метри да запуцаат .... и ето ке им пенетрира у шестнаестерац ;)

Како и да е ...се бара КЕЦ !

Дават ли ја на некоја наша програма, или ке арчеме интернето!

Почна Бенитез да го пусти Интер. Прво ја смена формацијата како што видов, а сега и Пандев е на клупа.

Тапа полувреме,што му требаше на Рафа да го мења формација,како беше тоа тимот што победува не се менува :toe:

П.С Што е со Милито?

Jaooo koj фејл од фудбал го гледав еј ( ова важи и за двата тима ), овој Рафа вика ги простудирал Атлетико, само незнам у кој сегмент, изгледа и оној, како да не примат гол од нив а заборавил на оној другион, како да дадат гол против нив ...
Друга работа, ни самиов Деки не знае шо игра, боље било кој од Коутињо/Бијабијани/Пандев да играше али не и Деки таму бе, едноставно не може, не сега, на времето да, и во Лацио ко крило знаеше да игра а и првата година во Интер, кога кинеше мрежи, али сеа НЕ !

Нејсе тоа, ме курчи и лошата игра на поединци, никој не импресионираше, сите беа тежок просек, ко ради реда да излегле на терен, никој посебно не се двои, ке каже некој Маикон трча ова праи она праи, али и факт е дека ја усра у ситуацијата кога бараа Атлетико пенал што според мене беше доста сериозна шанса која лошо ја изиграа.

Ајт, поише среќа у второ.

--- надополнето ---

Одвратно полувреме ...

Не надиграа јако ...
Ебате надигрувањето, со 0 удари директни, без шанса здрава за гол, тапа фудбал од двата тима сеа за сеа, свесни ли се дека е Петок ебаго и дека дома дремеме ради нив ...

Реално гледано последните 15 минути Атлетико ве парталосаа...ајт се надевам да го видам Пандев во второ полувреме :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom