Фан Клуб: Интер

• Креатор на темата Креатор на темата Деко reloaded!
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Не ми е само јасно Што му е на Бенитез со ваква Закерони тактика?

Ајде ајде без нервирања,второ полувреме наше е :)

П.С Деко Баерн Минхен како го папа јако а ? :pos:

Како Манчини да се вратил.Надвор Станкович и Киву внатре Пандев и Марига.
Мајкон никаде го нема мислам со Пандев подобро ке се разигра десно.
А Милито во ваква формација е изгубен не се виде.
Јас само Снајдер и Ето ги видов ова полувреме.

Играч како Станковиќ нема тим што не посакува во своите редови. Како прво игра со срце,има карактер и го дава максимумот на секој натпревар. Не е некој плачко ако е седнат на клупа или нешто слично. Дечкото и приватно е супер карактер според муабетите што ги имам слушнато.Деновиве заедно со Горан Пандев организираат турнир на Маракана на кој ке учествуваат АКАДЕМИЈА ПАНДЕВ,ЦРВЕНА ЗВЕЗДА и ВОЈВОДИНА(генерација 98год.) и тоа се под нивно покровителство.

Поздрав и гуд лак во 2 полувреме.

Добро бе повторно овие играчите почнаа да ме нервираат...не очекував којзнае што ама атлетико да ни држи лекции по фудбал е тоа е страмота за нас знаејќи дека сме европски шампиони...според мене станкович е најдобар од кај нас..најповеќе се бори,покрива,трча,пресекува,мотивиран до макс..едноставно без грешка е чоекот..снајдер како да има јадено пред натпревар..милито којзнае што му е......ето си е стандарт солиден...капитенот и камбиасо толку можат стандардни...мајкон нема доволно простор за да ровари по страна(очигледно кике сначез знае од каде иди опасноста)..за киву како и секогаш истото мислење го имам(неталентиран фудбалер)...одбраната си е коска...не очекував кој знае каква игра но ова е жива катастрофа....под хитно ни треба барем уште еден офанзивец да ангажираме..ете Кајт и Маскерано си е*аја мајката...сега останавме со топките враце и ќе си се надеваме дека рома,јувентус и милан ќе испокиксаат во текот на сезоната и вердер и тотенхем ќе бидат во слаба форма....бидејќи со стари и изнемоштени играчи ништо не правиме....

4-3-2-1 е формацијата кога од 75 натака се браневме, незнам што курац ми ја форсира таа формација од старт на утакмица. Ради тоа Милито делува изгубено, Маикон со 3 продора во 45 минути. Незнам од каде идејава за ваква формација, озбилно, ич не ми е јасно -.-

Добре дојдовте во Бенитез реалноста!

Очекувано од моја страна. Требаше дебелиот 4-5-1 да игра. Комбинации и мењавање тактика на супер куп, НЕСФАТЛИВА работа...

После неколку години гледам повторно мизеричен Интер.
А и со овакви работи и со оваква мизерична тактика ако продолжи Бенитез не му давам повеќе од 6 месеци на клупата.(го реков тоа уште кога се шпекулираше дека ќе дојди во Интер)
Цела екипа изигра катастрофално лошо.

Дебелиов денес се посра, реално да гледаме, се ПОСРА, најголем виновник е за поразов ( освен ако не се деси чудо до крај ) ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom