Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Леле еј Ибранослевик сакал да оди во ББилан...ама ББиланезиве од форум не го сакале,им бил скап бе !!

Боље да донеселе некој како Хулк од Порто или Суарез од Ајакс....а јас да им дадам предлог....зошто да не го повикаат Ромарио да се реактивира :pos:

Dedo Sidorf ke im bide vodac novata sezona :pos:
pos.gif

ај ај не ги зафркавајте по малку и жал ме фаќа за нив....многу се за жалење...ем повеќе од пола екипа му се пензионерски инвалиди ем ќе останат во новата сезона и имаат на располагање само 20 милиони за засилувања а и идиотот берлу можеби 37634574 пати ги повторува истите изјави како тоа Милан се најуспешен фудбалски клуб во последните 20 години откако тој е во клубот,како тоа имале класа играчи и тој да бил тренер ќе освоеле скудето:pos::pos::pos::pos:....ова дури и за плачење е

Леле еј Ибранослевик сакал да оди во ББилан...ама ББиланезиве од форум не го сакале,им бил скап бе !!

Боље да донеселе некој како Хулк од Порто или Суарез од Ајакс....а јас да им дадам предлог....зошто да не го повикаат Ромарио да се реактивира :pos:

Веа е спасот за нив... Ем докажан во Италија, ем малку пари ќе зима, ем нема да им наруши старосна граница!

Еј Адриано ваљда во РОма! ЈЕАААХХХ! :D

Еј Адриано ваљда во РОма! ЈЕАААХХХ! :D

Ко ќе ни го стегни в година па тогаш јеееаах ќе викаме :pos2: . Иначе се радувам за него што успеа да се врати во Европа , Адриано е фудбалерот што сум го сакал најмногу од сите во Интер .

--- надополнето ---

:pos2:

Дечки , наводно Ибра му се јавил на Морати и побарал од него да го врати во Интер , а газда Морати му рекол дека не е заинтересиран и дека има други планови :pos2:

линк 1
линк 2

Ибра :pusk:

Адриано ќе биде повторно еден од најдобрите ако се врати во Рома.
А шансите за да се врати се многу големи, подобро во Рома , одколку во Милан или Јубентус.

Дечки , наводно Ибра му се јавил на Морати и побарал од него да го врати во Интер , а газда Морати му рекол дека не е заинтересиран и дека има други планови :pos2:

линк 1
линк 2

Ибра :pusk:

Плачи сега да те врати Морати копиле едно продадено,да даде Господ Манчестер Сити да те земе и никогаш трофеј да не видиш,а камоли со раце да допреш !!

Нека се извини на сите навивачи и фанови на Интер на телевизија...тогаш може да почне да размислува Морати дали да го врати или не :pos:

Најдобро кај нас ....

Кај нас беше на два пати, но некако не му е пријатно, сепак Адриано е производ на Интер, дојде во 2001 години за само 800.000 долари, за жал кога беше на врвот, почна неговото самоуништување. Бараше изговори дека причините беше смрта на неговиот татко, но недисциплината си го направи своето.

Бар е 100% лојален на Интер .... а не дволично копиле како Нослевиќ шо го баци дресот на барса на претставување за да им се улиже .....

Кај нас беше на два пати, но некако не му е пријатно, сепак Адриано е производ на Интер, дојде во 2001 години за само 800.000 долари, за жал кога беше на врвот, почна неговото самоуништување. Бараше изговори дека причините беше смрта на неговиот татко, но недисциплината си го направи своето.

како и да е, адриано е сеуште класа играч и не би имал ништи против повторно да го видам во дресот на интер, ама тешко.

Која иронија е Нослево човече...до вчера пекаше да биде шитнат во Барса за да освои ЛШ,а неговиот поранешен тим освојува ЛШ,тим за кој велеше дека не е доволно кадарен и силен за таа тиула...титула во која ја сомеле неговата Барса,му го сруши животниот сон да ја има титулата во ЛШ,па сега сакал да се врати...не ни треба бе,нек се пука у гз со Пике сега и со Бускетс глумецот :)

П.С Адри сакам да се врати кај нас,ми фали тој човек,какви само страшни продори и какви голови даваше,разорен шут имаше...се надевам во Рома ке се врати колку толку во форма и Морати ке го повика дома пак...во Милано...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom