Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
По се изгледа го губиме Хозе , ќе пукнам од мука

Кладен сум на вас и се надам утре нема да заебете работа :tv:

По се изгледа го губиме Хозе , ќе пукнам од мука

Немој не се тревожи пред рака вака. :)
Чисто сумњам дека ако он би одел, вака педерски со толку шпекулации и изјави би го правел тоа!

Морати збори, Мурињо збори, али конкретната понуда од Реал не ја видов јас. Само шпекулациите. :)
Е сега, ако ова е за да се тргне притисокот од играчите, му успева. Али никој не вика дека може ем е тактички од него, а и вистина од друга страна...

Дечки вчера правев матура,дај кажете кога и каде можам да си ја земам маицата и дресот?

Дечки вчера правев матура,дај кажете кога и каде можам да си ја земам маицата и дресот?

Се матуранти ова Форумџииве ,,, прочитај страница поназад :)

Се матуранти ова Форумџииве ,,, прочитај страница поназад :)
Така се паднало хехе,значи денес после 16 часот во парк!Каде точно може да ми каже некој да не лутам?

Ок ке поминам,значи таму ке ми биде дресот и маицата? Ти ке бидеш таму ?
ако донесеш пиво можам и да те однесам

--- надополнето ---

BAЖНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Обезбеден е камерман за во сабота кој ќе не прати од плоштадот па до Опера Кафе.. ќе не снима за време и по натпреварот... се договорив за 60 евра, пари кои треба да ги дадеме од свој џеб, значи на плоштад секој ќе донира по 50 денари (практично за џабе пари) и ќе имаме нешто што цел живот ќе се присеќаме. уште еднаш напоменувам 20:00 пред споменикот-коњаник Гоце Делчев на плоштад во Интер аутфит и ДА НЕ СЕ КАСНИ. ИНТЕР ДО КОСКА !!!

...otvorena pokana za site navivaci na inter, za gostuvanje vo otvorenoto studio na fudbalskiot teren pred kanal 5 tv, specijalno napraven za ovaa prilika......studioto "fudbalski teren" kje bide otvoreno od 17.30 do 19.30... a posle toa sekoj moze pak da si bide na dogovorenite lokacii... golem pozdrav do site i ova smetajte go kako oficijalna pokana. File.
Од нашиот сајт е ова, па кој може, нека облече дрес/маичка и то... :)

Таман,нема проблем за пиво ако сакаш и 2 имаш!!Ај пиши на профил коа врмее идеш натака
врати ми одма да знам.... 3 ипол на славија, амбулантата кај мене карши црквата, одговара ли?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom