Hurin
Pokerface bastard
си ја зедов маицата,прекрасна е 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам по која заслуга Веб го доби финалево , но знам дека ќе го пцуеме многу . Дали знае некој што се деси со казната на Мота дека го гледам меѓу повикани за во сабота , или можда онака е повикан колку да биде на клупа :pos2:
си ја зедов маицата,прекрасна е![]()
Незнам по која заслуга Веб го доби финалево , но знам дека ќе го пцуеме многу . Дали знае некој што се деси со казната на Мота дека го гледам меѓу повикани за во сабота , или можда онака е повикан колку да биде на клупа :pos2:
се исплашиле од војничките панталони:pos2:И ја си ја зедов мајцата... убајнииии не ми е јасно како не се запознав со дечките... тие што беа...:pos2:
се исплашиле од војничките панталони:pos2:
не бе, не делувам така ја... мирно дете сум :smir: :pos2: многу многууу е убава маичкава![]()
Момци и девојки, на официјалната страна од Баерн имаат напишано интересна статија за патот до финалето на Интер. Кој го интересира, повелете.:wink:
http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23552.php?fcb_sid=820af533c3a2a51b26a351c149638efa
Пошто заглавив на работа и не успеав да дојдам да ја земам маичката, пратете некоја слика да видиме како испаднале
Бај д веј, ми ја чува уште некој или ја дадовте на некој друг среќник?![]()