Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
си ја зедов маицата,прекрасна е :pipi:

Незнам по која заслуга Веб го доби финалево , но знам дека ќе го пцуеме многу . Дали знае некој што се деси со казната на Мота дека го гледам меѓу повикани за во сабота , или можда онака е повикан колку да биде на клупа :pos2:

Англичанец е, нема англиска екипа во финале по подолго време. Се знаеше, најавено беше уште после полуфиналето. Ги мразам сите англиски судии, обично судат на незадоволство на двете екипи :) Како да е малку стресно финалето уште тоа ни треба...

--- надополнето ---

си ја зедов маицата,прекрасна е :pipi:

Со здравје да си ја носиш!

Незнам по која заслуга Веб го доби финалево , но знам дека ќе го пцуеме многу . Дали знае некој што се деси со казната на Мота дека го гледам меѓу повикани за во сабота , или можда онака е повикан колку да биде на клупа :pos2:

Мурињо го зема цел тим, без разлика дали некој ќе игра, дали некој е повреден или е казнет.
А на Мота казната си останува таа како што е до сега, 2 меча од ЛШ.

И ја си ја зедов мајцата... убајниии:vozbud: и не ми е јасно како не се запознав со дечките... тие што беа...:pos2:

И ја си ја зедов мајцата... убајниии:vozbud: и не ми е јасно како не се запознав со дечките... тие што беа...:pos2:
се исплашиле од војничките панталони:pos2:

Се ближи финалето се ближи натпреварот на векот за Интер натпреварот кој го немаме вкусено и титулата која која до вчера можевме да ја сонуваме а сега сме на прагот до неа..мене воопшто не ми се верува дека сме во финале на ЛШ некако искулирано се чуствувам а знам дека Баерн е тежок противник(иако некои го потценуваат)..нема да биди лесно во тоа да бидите сигурни ...секоја минута која врви каком година ми се гледа се додека не дојде 22.05 и 20-45 часот па да започне битката за трофеот.....
Иначе маичките се супер и многу сум задоволен...иосоноспојлериста и димицот се:zver::zver::zver:рови:helou:

Пошто заглавив на работа и не успеав да дојдам да ја земам маичката, пратете некоја слика да видиме како испаднале :)
Бај д веј, ми ја чува уште некој или ја дадовте на некој друг среќник? :(

Момци и девојки, на официјалната страна од Баерн имаат напишано интересна статија за патот до финалето на Интер. Кој го интересира, повелете.:wink:

http://www.fcbayern.t-home.de/en/news/news/2010/23552.php?fcb_sid=820af533c3a2a51b26a351c149638efa

Супер статија, јас мислев бидејќи фан на Баерн ја остави дека е нешто забегано, али вистината е напишана :)

--- надополнето ---

А пратени се маичките по пошта? Ако се, значи утре да ги очекуваме...

Пошто заглавив на работа и не успеав да дојдам да ја земам маичката, пратете некоја слика да видиме како испаднале :)
Бај д веј, ми ја чува уште некој или ја дадовте на некој друг среќник? :(

Денес пак од 16-19h во Градски Парк, направи напор да ја земеш, после ја не сум крив :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom