Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе играат против Сиена, првенствен меч е тоа... Казните се за Купот...
Мислам дека против Сиена нема да играат Киву и Балотели.А кај рома против киево нема да игра Тоти!
Епиц.
Syn, редно е да ги блокираш линковите од 24фудбал и Спортденес...
САМО ВО КУП ВАЖАТ САНКЦИИТЕ!!!!! И не читај веќе вакви сајтови, плс....
http://www.forzainterforums.com/forums/showthread.php?p=546590#post546590
Овие нејке да гледаат на 24фудбал м ? =)
) на него,Иначе честито победа не бев во можност да ја гледам утакмицата па кога ми соопштија дека сме победиле 4-3 претпоставував дека сме се опуштиле и за малку не се изглупиравме па да го молевме Киево сега...сепак рутинирана победа надокнадена со мајсторија на милито и чекорење кон 18 титула..сега со сиена би требало да биди потешко од очекувањата ама мислам дека Мур ќе го подготви тимот максимално за овие две финалиња кои што следат и дека играчите ќе одговорат на зададените задачи и всушност знаат добро што значат последните два натпревари за тимот..а и не очекувам рома да победи во киево(искрено)..Иначе Мур не ми се верува да не напушти после се иако Италија не му се допаѓа....Ако случајно Мур му ја кидне за Реал ќе му се заблагодариме за се што направи за нас и со почит ќе го испратиме за разлика од некои други(Ибра),иако ми беше идол и го почитував ама премногу проции изеде за Интер што не требаше,а за иден тренер КАПЕЛО и никој друг
..Дали Специјалнот ќе си замине од Интер,ќе дознаеме после завршувањето на финалето од Лигата на Шампионите.Јас лично не верувам дека ќе не напушти но што и да биде ќе ја почитувам неговата одлука.Мурињо ќе остане запаметен како Специјален тренер.Тренер кој моментално е нумеро уно во СВЕТОТ.
abe kakvo zaminuvanje ke vi ostane uste dolgo vreme neka ne ve lazat vesniciteЧестито победа...
--- надополнето ---
Ако си замине, долго време ќе ни треба да се стабилизираме.