Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Види брат...Јас не сум воопшто револтиран од тоа дали Барса отиде во финале...Барса лани освои се што можеше да се освои и на мене ми беше јасно дека многу тешка работа да го постигнеме тоа повторно.Ама стилот на игра на Барса, сваќањето кое го има за фудбалот, никој друг тим не може со Барса во тој поглед.Се гордеам што сум фан на Барса, во овие години, се гордеам што го гледам најубавиот фудбал.

Браво за тебе што се гордееш!

А сега, легни си, и утре кога ќе станеш вајда подобро ќе разбереш дека од двата дуела, Интер беше поуспешниот. Вајда ќе разбереш дека Интер е во финале, а не Барса.

јас многу не го преферирам затоа шо беше играч на жлезда... пошо сите тие нивни фанови се заспани на тој момент од бари 91' се шо знаат само тоа е... пошо не можат со друго де :smir:
али друг е филингот со Гочката, до пред 4 месеци му беше забрането да игра фудбал, тоа е она што ме радува повеќе од речиси бездна до финале ЛШ:smir:
Не ме заебавај брат, тоа е исто ко јас сега да кажам дека не го преферирам Пандев затоа што е играч на Интер а јас сум за Јуве или не го сакам затоа што играл за Беласица а јас сум за Вардар. Впрочем, било кој што има изјавено нешто против Пандев, сите "патриоти" веднаш му се нафрлале. Не гледам разлика од тоа, до ова што ти го изјавуваш за Панчев. ... или "патриотите" се деца па не знаат кој бил Панчев:toe:

Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir:

Inter : Barcelona
3 : 2

:smir:

Не ме заебавај брат, тоа е исто ко јас сега да кажам дека не го преферирам Пандев затоа што е играч на Интер а јас сум за Јуве или не го сакам затоа што играл за Беласица а јас сум за Вардар. Впрочем, било кој што има изјавено нешто против Пандев, сите "патриоти" веднаш му се нафрлале. Не гледам разлика од тоа, до ова што ти го изјавуваш за Панчев. ... или "патриотите" се деца па не знаат кој бил Панчев:toe:
тој беше играч на циганите,нешо шо не можам да го смислам сеа мило ми е шо имавме таков човек како панчев со што ќе се гордееме како македонци, ама многу погорд ќе сум на ПАНДЕВ ти ги кажав околностите...
преку некои работи не се гледа низ прсти нели? :helou:

Другар Интер дојде да ја зачува предноста поради тоа барселона имаше повеќе посед..Интер цели 60 минути играше со играч помалце..судијата ви беше наклонет за некој процент со прекршоците на средина..вие ништо не ни покажавте освен вртење и кружење на теренот..а тоа дека сте повеќе од клуб можеби и сте ама немате повеќе срце од нас и тоа е ФАКТ..Мурињо го надигра и тоа како гвардиола кој немаше никакви решенија на мечот па почна да ги става хефрен и бојан во очај и чекаше индивидуален потег од месси..со 10 играчи 2 шанси направивте цел натрпевар...размисли малце Барселона вечерва падна на колена а очигледно твојата омраза врз Интер или со тоа што неможеш да се помириш дека барса е исфрлена и тоа ти дава да размислуваш вака..јас не знам што очекувавте дека интер ќе се отвори со 10 играчи????????????биди конструктивен малце а не да тресиш зелени..

Како прво... Ние прикажавме само кружење??? Што сакаш да покажеме кога во противничкиот шеснаесетник имаме 11 играчи.
Како второ Пеп не можеш да го споредуваш со Мурињо.Пеп е тренер 2 години и освои 6 титули...А Мурињо е тренер многу подолго време.
И за крај... Како можеш да се гордееш со таква игра, со италјански стил на игра...Фудбалот е ИГРА пред се, битно е каква игра ќе прикажеш, а на фановите на Барса не ни е секогаш толку важен резултатот.
П.С Конечно се пласиравте во финале...После ,,неколку години".

Како прво... Ние прикажавме само кружење??? Што сакаш да покажеме кога во противничкиот шеснаесетник имаме 11 играчи.
Како второ Пеп не можеш да го споредуваш со Мурињо.Пеп е тренер 2 години и освои 6 титули...А Мурињо е тренер многу подолго време.
И за крај... Како можеш да се гордееш со таква игра, со италјански стил на игра...Фудбалот е ИГРА пред се, битно е каква игра ќе прикажеш, а на фановите на Барса не ни е секогаш толку важен резултатот.

45 :) wooow

Сам себе се убијаш брат ....

4fzs4o.jpg

Да, затоа ги држеа будни играчите на Интер цела ноќ, дека за играта на нивната екипа се грижат највеќе.

Туку, ај не упропастувај атмосфера...

Ај бе гитла, марш, сиктер не замарај!!! Тешете се таму дека ќе освоите Шпанија не умарај овде МАРШ имате тешка утакмица викендов спремете се психички прајте клипчиња за на јутуб можда ќе ви помогнат.

И како најважно од се е ИНТЕР ИГРАШЕ СО 10 ИГРАЧИ 60 МИНУТИ И ВИЕ УСПЕАВТЕ ДА НАПРАВИТЕ ДВЕ ШАНСИ И ГОЛ ОД ОФФСАЈД..размислувај со таа главата малце..ако не е најважен резултатот тогаш не знам што вооптшо се радуваме ние Интерашите..а и во премиер лигата на Арсенал трофеот нека му го дадат можи???Ти рече дека пеп го надигра Мур,а јас ти вратив со контра реплика која ти немаш одговор туку ми тераш години..едноставно со таква италјанска игра грција стана шампион 2004,италија 2006..и гледаш уште работи а ти како очекуваше интер да игра со 10 играчи отворено???..повторно си контрадикторен..за финалето долго време го чекавме и сега ти можеш да си пуштиш на јутуб видео од минатогодишбниот натрпевар против челзи кога иниеста даде гол во 100-та минута и да се радуваш..

Ти бе дишеш ? Се среди од поразов ? Смени пелените ?

Па кој фактор у муабетов ти е играта кога истата ги однесе Интер у финале, па Грција со ужасна игра станаа шампиони на Европа, еве едно прашање до тебе, дали би ти сметало ако утре Македонија стане првак на Европа со лош стил на игра, м ?

Размислувањево ти е '' зошто си ме мајко родила '' или '' турни ме да кинисам '' . :tapp:

Најубаво за тебе, ова ко совет, да го игнорираш фан клубов, не за друго, да не бидеш предмет на ремет поради овие бисери кои ги оставаш во постовите.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom