Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
OK! Јас само кажав мое мислење, не мора одма со вреѓање да ја почнувате работата....Извинете.

Јас не знам од каде се појави ти..ти за каква екипа навиваш знаеш??за Лион кои се Лион бе..ти некогаш имаш видено финале во ЛШ каде игра Лион??..ај гитла сега и оди тешисе со фановите на Барселона

OK! Јас само кажав мое мислење, не мора одма со вреѓање да ја почнувате работата....Извинете.

Кога играте со тим кој се брани добро како Интер, се обидувате со се. Пробавме по средината, еден на еден, пробавме се но тие беа многу добри. Дури и Милито и Ето играа како бекови. Кој ќе победи има право, и треба да се радува.

Пеп Гвардиола...

другар јас ти вратив со конретни аргументи дека твоето миселње е погрешно и очигледно немаш со што да вратиш па веднаш го отргнуваш вниманието и ја менваш темата..јас не те навредив никаде туку ти образложив зошто Интер изигра така..а на претходните натрпевари Интер не играше катанаџо па гледај малце пошироко на работите

Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir:

Модерен фудбал е да знаеш како да се прилагодиш на противникот а не да играш офанзивен фудбал. Секоја чест за Барса за начинот на кој игра но имаат голем проблем што не знае како да се прилагоди на противникот.

Само да те потсетам, Цела Каталонија гледаше со потсмев кон Интер по првите два дуели помеѓу Интер и Барса од минатата година. Сите очекуваа Мурињо да го ’паркира автобусот’ пред голот на Барса зошто тоа е единствениот начин за да се сопре ФАНТАСТИЧНИОТ ТИМ НА БАРСЕЛОНА.

Мурињо на Меаца ги изненади сите играјќи офанзивно со три шпица со притисок уште на половината на Барса и Интер стана првиот тим што на Барса и даде три гола и ја победи со два гола разлика во последните две години.

На Камп Ноу немаше потреба од претерана офанзива, па затоа Мурињо постави друга тактика, смирено и спокојно да се брани резултатот од Милано. Никој не може да претпостави каков ќе бил натпреварот доколку Мота останеше но факт е дека Мурињо постави два различни тактики на извонреден начин кои го донесоа ’малиот’ Интер во финале.

Модерен фудбал е да знаеш како да му пристапиш различно на секој противник зошто секој тим располага со различни квалитети има различни предности и различни мани. Треба да знаеш да се прилагодиш на околината а не да чекаш таа да се прилагоди на тебе.

Јас не знам од каде се појави ти..ти за каква екипа навиваш знаеш??за Лион кои се Лион бе..ти некогаш имаш видено финале во ЛШ каде игра Лион??..ај гитла сега и оди тешисе со фановите на Барселона

Мирен младичу, без нервоза, не се нервирај,треба да си среќен... ја некажав ништо лошо, ама младичу 45 години не се малце, и мило ми е што е у финале Интер, само ради Пандев..

Мирен младичу, без нервоза, не се нервирај,треба да си среќен... ја некажав ништо лошо, ама младичу 45 години не се малце, и мило ми е што е у финале Интер, само ради Пандев..

Ајде бе па ти, што се 45 години... Не е ни важно тоа сега, важен е фактот што Интер на 22ри игра против Баерн, во финалето на ЛШ. Само тоа се важи. :)

Nemoj Barca suze liti i ti ces nekad prva biti, to ce biti onog dana kad ne bude Inter iz Milana!!!!!!!!

П.с. Деко гангбанг :)

Ајде бе па ти, што се 45 години... Не е ни важно тоа сега, важен е фактот што Интер на 22ри игра против Баерн, во финалето на ЛШ. Само тоа се важи. :)

Респект, и мило ми е ради Пандев што ќе играат.. историјата е за историчарите, фудбалот се игра сегa :)

Коефициенти за освојување ЛШ:
Интер 1.53
Баерн 2.50

ЧЕСТИТО ЗА ПЛАСМАНОТ ВО ФИНАЛЕТО. Тактика 9-0-0 го оправда своето, ама не го кривам Мурињо, туку појќе судијата за таквата тактика, зарди црвениот картон. Да не го дадеше можда ќе се отворевте и ќе имавме повеќе шанси. Во секој случај ви посакувам среќа во финалето.
Се надевам и ќе го освојте барем Пандев наше дете да го кренит пехарот, заради ништо друго, а и да речиме ете испаднавме од тие што го освоија :)

Спортски поздрав

:pos2::pos2::pos2:

Најновата теорија на заговор вели дека црвениот за Мота всушност е по нарачка на Мурињо. Неговата цел е јасна, тој толку добро ја извежбал тактиката 5-4-0, па еден играч морало да се елиминира по секоја цена. Затоа и Барса не успеа да создаде ниту една вистинска шанса, тие не се истренирани за вакви ситуации, кога противникот ја има предноста на играч помалку. За можната истрага на Уефа околу овој случај, на шит.ком во наредните денови.

so takva igra 7.00 Inter 1.10 X 7.0 Bayern

Предноста на Интер е што тактики мења ко чорапи оваа година. Играме се, од класичен бункер до одред улави самоубијци. Со Баерн...? Ask Mou...

Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir:

Мурињо и покажа на Барса дека не го заслужува местото меѓу најдобрите. Мурињо и покажа на Барса дека го има нај подготвениот тим во Европа.
Мурињо и покажа на Барса дека има подобра одбрана од нејзиниот напад.
Мурињо и покажа на Барса дека може да игра и со еден играч помалку.:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom