Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
45wooow
OK! Јас само кажав мое мислење, не мора одма со вреѓање да ја почнувате работата....Извинете.
OK! Јас само кажав мое мислење, не мора одма со вреѓање да ја почнувате работата....Извинете.
Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir:
Јас не знам од каде се појави ти..ти за каква екипа навиваш знаеш??за Лион кои се Лион бе..ти некогаш имаш видено финале во ЛШ каде игра Лион??..ај гитла сега и оди тешисе со фановите на Барселона
Мирен младичу, без нервоза, не се нервирај,треба да си среќен... ја некажав ништо лошо, ама младичу 45 години не се малце, и мило ми е што е у финале Интер, само ради Пандев..
Ајде бе па ти, што се 45 години... Не е ни важно тоа сега, важен е фактот што Интер на 22ри игра против Баерн, во финалето на ЛШ. Само тоа се важи.![]()
ЧЕСТИТО ЗА ПЛАСМАНОТ ВО ФИНАЛЕТО. Тактика 9-0-0 го оправда своето, ама не го кривам Мурињо, туку појќе судијата за таквата тактика, зарди црвениот картон. Да не го дадеше можда ќе се отворевте и ќе имавме повеќе шанси. Во секој случај ви посакувам среќа во финалето.
Се надевам и ќе го освојте барем Пандев наше дете да го кренит пехарот, заради ништо друго, а и да речиме ете испаднавме од тие што го освоија
Спортски поздрав
Коефициенти за освојување ЛШ:
Интер 1.53
Баерн 2.50
хехе да тибам цифрите никако не се поклопуваат, на стар коцкар ова не го кажуј :smir:Коефициенти за освојување ЛШ:
Интер 1.53
Баерн 2.50
so takva igra 7.00 Inter 1.10 X 7.0 Bayern
Честито нека ви е пласманот во финалето и се најдобро.Само мора да признаете дека Мурињо беше надигран оваа утакмица, Барса ве надигра во секој поглед, Барса ви покажа што е модерен фудбал, Барса ви покажа како се игра напаѓачки, Барса ви покажа што е да се биде ПОВЕЌЕ ОД КЛУБ.Не ми е јасно како можете да зборите Мурињо ја надиграл Барса...Проверете ја статистиката од натпреварот и се ќе ви е јасно.Спорстки поздрав:smir: