iLoveРАКОМЕТ
kajganer
Се гледаме во финале!!
:wink:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Од твоја тастатура до божјо PC.Се гледаме во финале!!
Торпедо ти на време направи трансфер:wink:,добар избор се гледаме во финалеСе гледаме во финале!!
Утре ќе изиграте нерешено 0-0....:helou:
:cds: da ti ibam prediction so si dal:kesa:
Утре се надевам на вистински спектакл на Камп Ноу
Нека победи подобриот![]()
колку што гледам и за Барселона и за Интер си ама очигледно Барселона ти е поомилен тим..сепак кој и да оди во финале мило ќе ти биди..:smir:
I za Barsa i za Inter sum i zatoa vo ovoj dvoboj sum neutralen
Koj i da vleze vo finale so seto srce ke se raduvam![]()
ne e mozno ova,mislim kako moze so seto srce da se raduvam za 2 tima u ist mecznam kako e da se bide neutralec na 1 mec,ali sekogas bar malce posakuvas edniot da pobedi
![]()
Еве го составот за утре. Информација од прва рака:
![]()
Снајдер само ако се одбие некоја топка да потрчи сам во контра. Штета што не игра Станкович, место Снајдер. На одбиена топка трча до центар и после следува - Дејан Полустадионовииииииичччч!!!!
П.С. И под итно занети да си стави дупла постава на шорцот. Овој кепецот бил виден денес на тренинг. Не знам како е можел да избега, лебарка една!:wink:
Еве го составот за утре. Информација од прва рака:
![]()
Снајдер само ако се одбие некоја топка да потрчи сам во контра. Штета што не игра Станкович, место Снајдер. На одбиена топка трча до центар и после следува - Дејан Полустадионовииииииичччч!!!!
П.С. И под итно занети да си стави дупла постава на шорцот. Овој кепецот бил виден денес на тренинг. Не знам како е можел да избега, лебарка една!:wink: