@ki
Whaaaa? :)
- Член од
- 27 декември 2009
- Мислења
- 389
- Поени од реакции
- 22
Presa , Presa ! ! :tv:
Сеа се врати од Алтан или ? :pos2: :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Presa , Presa ! ! :tv:
Па јас мислев дека ке се збереме сите!Ама гледам никој не доаѓа така да ке останам дома со другирите кој бај д веј сите се ептен интер-хејтерско расположени !![]()
ako ne se lazam kaza deka bese za barsaБитно да тепаме ....
ako ne se lazam kaza deka bese za barsa![]()
барај наназад јас го постирав и линк од јутуб и во .animgif верзијаАј нека ми го најде некој клипот со Мурињо кога му кажува на Деки пред да влезе да ги чува Чави и Бускетс!:smir:
Oва е моментот Бојане, прогресот кој Интер го направи со Мурињо за само 2 години, и тоа претходново лето мораа да се ослободат од својот најдобар играч ...Она што ме радува е што НАЈДОБРИОТ ТИМ ВО ИСТОРИЈАТА НА БАРСА се плаши од Интер кој до пред шест месеци беше тим за потсме во Лигата на Шампионите. Уште повеќе ме радува тоа што фановите на Јувентус, Милан и уште многу други клубови се за Барса. Они не можат да ни се спротивстават па бараат помош од другите.
барај наназад јас го постирав и линк од јутуб и во .animgif верзија
да се повторам со време, додека не влегол кај некој кај оној бајатион.кога сме веќе тука, НЕМОЈ НЕКОЈ КАЈ ФИЛЕ У ЕМИСИЈА!!!!!!
кај сакате собирајте се, и на водно на крстот ако треба, кај филе у емисија НЕ!
по малер место немало и ќе нема, кој отиде таму со пораз се врати(фановите на манчестер, на реал, ние кога бевме) такво малер место избегнувајте! :smir:
да се повторам со време, додека не влегол кај некој кај оној бајатион.
минатиот пат само еден интераш ни кидна се пикнал во студио, овој пат никој да нема!
педери ми го избришале !!!!!!!!!"This video is no longer available due to a copyright claim by UEFA".![]()