Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ma 100% pominuvame. Od ovie natprevari se dokaza deka praviloto 'favoritot' da go igra vtoriot natprevar doma cesto e i kontraproduktivno. Vo vakvite eleminaciski natprevari na 'nervi' , ekipite tesko se spravuvaat so pritisokot deka mora da brkaat prednost od samiot pocetok na svojot teren. I sega Barsa po sekoja cena go saka toa finale, od takvata euforija mozat da pravat i greski. Edna kontra i gol i vece ke se 'izgubat' na terenot. objektivno gledano, tesko e da se veruva deka Mourihno ke prokocka vakva prednost, nevozmozno. Ocekuvam natprevarot da nalikuva na prvata sredba so Barsa na Meaza po grupi koj zavrsi 0:0. Ke ja imaat inicijativata, a i nie sigurno ke imame po nekoja dobra sansa. I dobro e sto sme so Bayern vo finaleto, ke bide odlicno finale. :toe:

In the run-up to tomorrow night's clash the Spanish press have carried reports of Mourinho's supposed business interests with Benquerenca, the referee for last week's clash in Milan. "I have no restaurant with anybody," responded Mourinho. "Maybe Pep has a restaurant in Oslo..."
Пред утрешниот натпревар шпанските медиуми пишуваа дека Мурињо планирал бизнис соработка со Бенкверенца, судијата кој судеше во Милано (:tapp:)

„Немам ресторан со никого. Можеби Пеп има ресторан во Осло“ (Овребо) - изјави Мурињо :pos:

:zver: :cuc::cuc::cuc:

Пред утрешниот натпревар шпанските медиуми пишуваа дека Мурињо планирал бизнис соработка со Бенкверенца, судијата кој судеше во Милано (:tapp:)

„Немам ресторан со никого. Можеби Пеп има ресторан во Осло“ (Овребо) - изјави Мурињо :pos:

:zver: :cuc::cuc::cuc:

Го обожавам човеков поради ваквите изјави... им го спушта во секоја прилика...

оваа тактика само ако игра Рома, Фиорентина некој таков подпросечен тим, а тим како ИНТЕР, и тим кој го води МУРИЊО... ова е навреда за него... исто ко да си му опцул мајка на МУРИЊО...:nesvest:
Zaso se vregas sea, c c c, ova taktika Mourinho veke ja izigra, i toa so fiorentina , eve ti poceten sostav so fiorentna u kup : Cezar; Maicon, Lucio, Marterazi, Cordoba, Civu, Zaneti; Motta i Muntari (defanzivna sredina), i Baloteli i Eto demek napagaci, eee abe vi pustame utakmica u liga nesreseno i pak objasnuvaat, neblagodarnici :).

Sala na strana decki, se nadevam deka ke gi tepate ovie buljasive i ke se plasirate u finale, da go istresete Bayern, ako izigrate jako ko u milano nema sansi da ne pominete,
P.S. ZANETI ZASLUZUVA FINALE, i titula normalno :)

Момци што е со Пандев ке игра вечер или? :toe:

Овие стварно се опседнати да триумфират во Мадрид но и да триумфират пак ни за 100 години нема да го стигнат Реал.
Се отепаа од плачење овие денови па судијата им бил крив кога им судат во корис молчат.Па заканите од фудбалерите ај да видиме што ќе направат.
Инаку навивачите на Барса цела вечер мавале петарди кон хотелот каде биле фудбалерите на Интер стварно однесување на ниво .Сите се во акција не е важана цената и фер играта во Мадрид мора да се стигне по секоја цена.

Биле тие Каталонја не знам што не ги избаци Шпанија па да играат со Бадалона да станат едно мало клубче.

Колку ке се смеам ако Ето им дае гол и ги заќути онака 100.000 ....Е тек тогаш ке види колку го сакале :tv: Цело племе од а до ш мидл нејмс инклудед ке му го колнат :tv::tv:

Јас повеќе неможам да идзржам..едвај чекам да започне натпреварот па да ја видам таа пожртвуваност што ќе ја покажат играчите на барселона...како што читам погоре не се бирало средства за да се стигни до финале..ако ако...ние ќе му покажеме како се игра со срце за еден тим па и да изгубиме нема да ми биди криво после се што се случи оваа година...

http://www.goal.com/en/news/1716/ch...-fans-attack-inter-coach-jose-mourinho-report дефинитивно немам повеќе почит кон овој клуб , колку сака нека се добри , трофејни или што и да е очигледно дека класата не може да се купи ,очајно

Патетични станаа откако ги прегазивте...мислам дека редно време е вечер да испаднат!

Интер дава гол во 44-45 минута! Bookmark this!!!

http://www.goal.com/en/news/1716/ch...-fans-attack-inter-coach-jose-mourinho-report дефинитивно немам повеќе почит кон овој клуб , колку сака нека се добри , трофејни или што и да е очигледно дека класата не може да се купи ,очајно
Кога ги гледам како се мобилизираат, маици, дресови, аватари, ќе вриштеле на стадион, под стадион, од тераси, од планини мечки ќе скоривале, само да го поминеле Интер сфаќам колку се само исплашени од Интер. Порано децата ги плашеа со баба рога, денес барса ја плашат со Интер а пепи со МУРИЊО!

Го напишав на фејсбук, еве го и тука, факт е дека Фарса е испосрана во буквална смисла! Сите знаат дека пепи нема капацитет да се надмудрува со Мурињо, газиме и вечер!

FORZA INTER!

Предвидување...........wow

Барселона - Интер 0:2 (или евентуално 1:1)zabava

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom