Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Неправди против Интер :pos2::pos2::pos2:

Не е ова дискутабилна работа, прифати го фактот дека судијата работеше за Интер на овај меч. Дали е намерно или не е дискутабилно, според мене беше намерно, ама да го оспориш фактот дека имаше неправда треба стварно да халуцинираш. Игра со рака е игра со рака, не можи со свирчето во газо да седи на таков момент.

Ама уживајте си, секако надвор од тема е муабетот.
А негирањето на фактите дека Интер беше оштетуван од судиите 5,6 кола по ред за да биде првенството повеќе интересно е халуцинација или нешто повеќе:uvo:

Клајте слика од судијата не од Пацини. Се виде кој го доби натпреварот, да не се прајме наивни. Два чисти пенали на 1-1 не свирна.

Морати пак вмешал прсти! Затоа Интер од наредна година во Сериа Б ќе игра!

.
какви неправди, што траскате глупости.
не е неправда Интер да завршува утакмица со 9 играчи, тоа е веќе пракса, против истата сампдорија ние завршивме со 9 играчи(и не изгубивме)....
и нешто ги нема ланските тутојубе и компанија кои објавуваа фиктивни табели во кои без грешки на судиите интер би бил трет. најверојатно оти без грешки на судиите оваа сезона на -30 ќе си останевте.

Не е ова дискутабилна работа, прифати го фактот дека судијата работеше за Интер на овај меч. Дали е намерно или не е дискутабилно, според мене беше намерно, ама да го оспориш фактот дека имаше неправда треба стварно да халуцинираш. Игра со рака е игра со рака, не можи со свирчето во газо да седи на таков момент.

Ама уживајте си, секако надвор од тема е муабетот.

Аналогно на твојот муабет, и ти трипаш, ради тоа што нели не можеш да го оспориш фактот дека Интер беше оштетуван, како што не можеш да го оспориш фактот дека директен црвен за ироничен аплауз во нормалниот фудбалски свет не се добива.

Како и да е, еве ти видео запис со контраверзните судиски одлуки оваа сезона, долг е, али за да не трипаш во иднина, погледниго:

п.с. Околу болдот, уживаме ние секако :pipi:

Синдикат, судијата на мечот Рома - Сампдорија дефакто не беше на ниво, али истите тие судии + ИФФ со нивните смешни суспензии се eдна од причините зашто Рома осети сезонава како е да се бориш за титула а и да си лидер на табелата.

Затоа, основ за '' вадење '' со судиите немаат, ко што немаат ни Интер иако и они беа ебени цел втор дел од сезоната, ја реков кој ке биде виновник бр 1 ако загубат титула Интер, да не се повторувам сега.

Еве ти еден од многуте примери, линискиот судија на мечот Фиорентина - Интер го прослави израмнувачкиот гол на Фиорентина, истиот тој линиски судија сугерираше за директен црвен за Маикон пред дуелот со Јуве и истиот тој линиски судија не виде чист пенал на мечот Наполи - Интер за Интер, па резултатот си остана 0-0. Чудна коинциденција, нели ?

Вчера Рома имаше мал милион шанси за гол, Тоти две 100% при резултат 1-0, судијата им е најмалце крив што не успеаа да победат екипа од која вчера беа 5 класи подобри.

Не знам што се замарате со второлигашите. Цела сезона се прават судиски грешки, некогаш е оштетен Интер, некогаш Рома, Јуве, а многу ретко, но може да се случи да биде оштетен и Милан...
Судиските грешки се дел од фудбалот, посебно од италијанскиот и треба да го прифатите тоа. А дека овде ќе се расправаме со денови, ништо нема да промениме.

Еве една интересна сторија на Вест :)

Мурињо се опил со трубачи од Србија
ЗА РАЃАЊЕТО НА СИНОТ НА ПАНДЕВ МУЗИКАТА СТИГНАЛА СО АВИОН ОД БЕЛГРАД

Скоро никад не го читам Карло Дебиленезе од goal.com, али има убав наслов за мечот Лацио - Интер, нешто за што ја зборев ( и дел од вас ) овде на форумов :
Unlucky Roma Blow Their Scudetto Chances; ‘If Lazio Stop Inter The Fans Will String Them Up

Таков е менталитетот кој владее во Рим помеѓу фановите, за фан на Лацио пекол е денот кога Рома слави Скудето во центар на Рим, оваа сезона во неколку наврати ги прославуваа головите на Интер за време на нивните мечеви, а на мечот Милан - Лацио ги скандираа и Интер.

Се надевам искрено дека Рома ке киксне од Парма, убеден сум дека Креспо, Биjабијани и Божинов ке се истурат максимално на тој меч, па Интер во Недела да си удри печат на скудетото, во случај Рома да победи со Парма, тогаш во последно коло ке се одлучува титулата, а искрено, Сиена ( вториот тим на Јуве ) ке иде на резултат во тој меч, нема везе што веќе се испаднати од првата лига, со други зборови, пред инфарктно стање ке сме ко милион пати до сега.

:toe:

б-то со н-то сум ги oпнал обратно, едно до друго се на тастатура, ебате мајндфакот, глеам си ме цитирал, го читам Бијабијани и не ја приметуем грешката. :tv:

Убаво вчера си го пишав, Биаблаблаблани, незнам шо се мучев сеа, ти еам французот глуп. :)

:toe:

б-то со н-то сум ги oпнал обратно, едно до друго се на тастатура, ебате мајндфакот, глеам си ме цитирал, го читам Бијабијани и не ја приметуем грешката. :tv:

Убаво вчера си го пишав, Биаблаблаблани, незнам шо се мучев сеа, ти еам французот глуп. :)

Баш затоа те цитирав, дека пред некое време го пиша Биаблаблаблани, знаев дека си имаш проблем со него, инаку е без ј (мада може и така да се напише, абе што го ебам), Биабиани, сега гледам на Вики :icon_lol:

Ај више стварно конечно да се договориме дали ќе праиме собиранка или не. Пишувајте кој сте сигурни да средиме или па давајте мсн па преку него да се договориме да не троламе тука ја идам ја не :)

[/center]
Кај ја најде по нет? :pos:

Јас ја направив, и пред 3-4 страни ја постирав

На inter fans forum... она што е добро брзо се шири :pos:

Клајте слика од судијата не од Пацини. Се виде кој го доби натпреварот, да не се прајме наивни. Два чисти пенали на 1-1 не свирна.

Боли, а? :smir:

watch

една поговорка викаше- Не го пикај газот кај што ги мерат куровите....

поздрав до другарчињата кои повеќе време минат тука отколку на нивните фан клубчиња.....

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom