Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Кај е јунакот да се јави кој вадеше теории како Меси не го бивало на големите мечеви т.е. со тимови со јака одбрана, или како и да беше теоријата...

Пријателе, ти боље да ќутиш 1 недела, месец... одбери сам!

Резил јбг...

Ајде честито пласман 1/2 финале, се е можно веќе...

4 најдобри во Европа, како тоа добро звучи...

Која јака одбрана ја гледаш бе?
Јас реков да ми набројат утакмица во минатото за одбрана против која изиграл, одбрана која е на ниво.. Не Силвестре и незнам кој таму..
Ете почни ти оти гледам нешто те мачи..
Ги имаш Манчестер, Ливерпул, Челзи, Интер..
Јас да сум ќутел..
Барем за факти зборувам.. А не ти ко прле пред магаре рипаш на Силвестре човече..:tapp:
Па ова денес од Меси го видов со Штутгарт..

И бидејќи гледам многу си плиток или нешто изиграваш овде..
Реков не изиграл никогаш против силна и цврста одбрана, не го изиграл ова од денес..
Али тоа не значи дека никогаш нема да изигра..
Да ти ја доловам поентата..

I do not know why Wesley has been sold by Real Madrid. There are things a club that only you can understand from the inside. But certainly for us it was a stroke of the market, because the guy in our project is crucial.

Незнам зошто Реал го продаде Весли. Има работи кои само внатре во клубовите можат да се разберат. Но за нас беше вистински погодок на трансфер-пазарот, затоа што човекот во нашиот проект е од круцијално значење.

Изјава на Мурињо од вечерва.

Незнам зошто Реал го продаде Весли. Има работи кои само внатре во клубовите можат да се разберат. Но за нас беше вистински погодок на трансфер-пазарот, затоа што човекот во нашиот проект е од круцијално значење.

Изјава на Мурињо од вечерва.

Момакот е во право 100% ! Фала Реал! ,,, Фала и за Камбиасо и Самуел.
...и повторно ке напоменам дека со Реал треба да имаме добри трансфер односи.Според мене не би било лошо да го земеме Ласана или Ван Дер Варт во летниот преоден рок..

Најголема опасност после голот во Москва ни беа жолтите картони на Маикон, Самуел и Занети. Помина и тоа..
Сега имаме само една опасност во следниот период..
168322062.jpg

Нозете на овој човек да издржат уште двата натпревари во полуфиналето..
За во финале не ни треба..
ИоСоно го има рецептот за лудите кокошки.. :pipi:

Кај е јунакот да се јави кој вадеше теории како Меси не го бивало на големите мечеви т.е. со тимови со јака одбрана, или како и да беше теоријата...

Пријателе, ти боље да ќутиш 1 недела, месец... одбери сам!

Резил јбг...

Ајде честито пласман 1/2 финале, се е можно веќе...

4 најдобри во Европа, како тоа добро звучи...

Нека се јави слободно...:)

Here I am !!!

Иначе првин да ви честитам победа, сосема заслужена и очекувана...

Само едно ќе те прашам:

Сакаш да кажеш дека Арсенал имаат јака одбрана???

Јасно ми е све !!!

Ibracadabra, абе на мене мислеа, хахаха

Гледам сте развиле некој муабет за МЕси ... Денеска даде 4 гола ,меѓутоа на Емирати не се виде никаде ,Вермален не му дозволи да мрдне ,денеска Силвестре малце се вплетка во работата и заеба доста работи ...
ЈАс мислам дека Лусио или Самуел имаат доволно сили барем во некоја мера да го запрат доколку еден од нив игра фластер на него
Меѓутоа сепак е ѕвер малиот и најдобар играч на планетата и на сите времиња ,секоја чест лудак е ...

Пред да играме со Палермо, Милан ни беше зад петици, утакмицата тврдевме дека мора да добие.. Ја игравме во кладилница сите.. А Syn викаше да почекаме барем таа да помине..

Баш ме интересира што мисли сега за натпреварот Фиорентина - Интер.. убав коеф за нас, натпревар кој доколку не го добиеме, Рома ако треба со рака гол ќе даде, ама ќе ја победи Аталанта..

Па, Syn, да ја играме ли двојка? :smir:

Најголема опасност после голот во Москва ни беа жолтите картони на Маикон, Самуел и Занети. Помина и тоа..
Сега имаме само една опасност во следниот период..
168322062.jpg

Нозете на овој човек да издржат уште двата натпревари во полуфиналето..
За во финале не ни треба..
ИоСоно го има рецептот за лудите кокошки.. :pipi:

Со нив е лесно, дај им ја топката, сами ќе ја закашкаат :pos:

Финалето е сега на 20 и 27 Април.

Дечки со закаснување да честитам за победата која ја реши Снајдер уште во 6 минута:toe:,ја играв 2-2 и си ја фатиф:toe:.Иначе ги глеав Барса како играат едноставно не смее да се отвориме затоа што ке не растурат,би играл позатворена варијанта со повеќе играчи во средина за да немаат доволно простор:toe:.Интер има такви играчи и можеме да извадиме добар резултат

cristianoronladodavidesa.jpg

Само во овој човек верувам дека ќе го сопре Меси...
Кристијано сеуште неможе да спие зашто не успеал да го помине Сантон...

Ил Бамбино :back:

Се изјаснив веќе за овој меч уште по поразот од Рома, до крај идат на 7 од 7, една веќе победија па сега останаа уште 6 меча од кој овој според мене е најкритичниот.

Фиорентина има теоретски шанси за ЛШ но истите се минимални и ова е за нив и последниот воз за какви такви шанси за тоа бедно 4то место, па затоа и мислам дека паѓаат во вода оние муабети за давање на овие 3 бода на Интер за купот.
Последниве сезони кога на Интер им требаа бодови за титула во овој дел од сезоната Фиорентина паѓала и била надиграна, така да од мене имате дозвола за двојка :), и ја така би ја играл, не за друго, премногу шанси им дадоа на конкурентиве, мислам дека Палермо беше последната. :D

п.с. Еден од условите за триумф е и 433 системот, апла е очигледно дека се прилагодија на истиот, последни 5 меча каде стартуваа вака не примија гол а дадоа се на се 9 ( Ливорно, Болоња, двата меча со ЦСКА и гостувањето во Лондон ). :wink:

Сезоната за Сантон најверојатно е завршена бидејќи мора да оди на операција на лигаментите од десното колено.

пазете се од МЕСИЈАТА, бог е вратен на земјата како фудбалер :vozbud:

cristianoronladodavidesa.jpg

Тој човек утре оди на операција и не игра до крај на сезонава...

Таму ќе мора Киву или Кордоба зошто ако игра Занети лев бек, Меси ќе го минува како брз воз...

Поголема глупост од тоа дека Меси неможе против јаки одбрани светот не слушнал.
Тоа е грев да го кажеш у 2010 година кога дечкото игра како марсовец.
Једино интер може да се моли да го повредат ,тоа е спасот,ако има реални луѓе ќе признаат дека Меси моментално е незапирлив. :smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom