Ibrakadabra
Wimoweh, wimoweh...
Да не чекаше 15 поста за твојот во кој ништо не кажа да биде прв на странава да се избламираш пред поголем борј на луѓе?
Слушај сеа колку
1. Никаде не реков дека Меси нема врска!
2. Никаде не реков дека Меси, феноменот, не знае да игра фудбал.
3. Му велев на Син, дека не изиграл против ниедна јака одбрана во минатото! Минатото бе деген.. Ебате овчар..
Тоа не значи дека утре нема да изигра против Интер..
Не значи дека не е најдобар..
Не значи дека нема Барселона да биде шампион во ЛШ..
Против кој цел свет контрирам ?
Најди му реков на Син една утакмица во МИНАТОТО.. Ебате незнаеш да читаш.. Па уште реплицираш..
Или мислиш дека ако еднаш појде со групава да гледаш фудбал заедно ќе те поддржат против мене?
Му реков на Син, а тој не можеше да најде во минатото утакмица..
Ајде сега ти сезнајко најди една.. И со факт натерај ме да не ти реплицирам..
Или мислиш дека ако го сакам Златан треба како тебе да мислам?
Па знаеш ли ти што е минато време?
Немој само Валенсија и Атлетико како некој погоре да ми ги спомнуваш..
1. Да де, ја ко тебе праам refresh за да видам што ново напишал денешниот опонент на форумот... :pos2::pos2: not!
2. Уште тоа да го кажеш...
3. Ех? Абе што...
4. Почна да ја вртиш сеа топката глеам, добар е, ама не е добар... Не играл добро, ама ќе играл (можда) со Интер...
Абеее...
5. Ова со средбава ти е многу јако нек си ебе матер... Како само ти текна... Браво, зелено имаш за ова!
6. За со тебе треба да ме подржи некој... не си ласкај!
7. Си му рекол на Син, и? Не нашол, и? Што сега, Меси не игра ко што треба со големите екипи, треба да барам на википедија што е и како е? Еве од фановиве на Барса пишаа, ја не се сеќавам од проста причина што коа има Шпанско глеам чисто за добар фудбал, потези, дриблинзи, атракции - Меси бе другар, и таквите ко него.
8. Треба да сфатиш дека не може да плукаш по таков играч, како и да изиграл со Х екипа...
9. Еј, се надевам дека со Интер нема да го потврди ова што го зборам, еве сакам да биде по твое! Искрен сум...
10. Не се труди да ми реплицираш, те молам...
...ти си у право!
End of discussion...