Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Да не чекаше 15 поста за твојот во кој ништо не кажа да биде прв на странава да се избламираш пред поголем борј на луѓе?
Слушај сеа колку
1. Никаде не реков дека Меси нема врска!
2. Никаде не реков дека Меси, феноменот, не знае да игра фудбал.
3. Му велев на Син, дека не изиграл против ниедна јака одбрана во минатото! Минатото бе деген.. Ебате овчар..
Тоа не значи дека утре нема да изигра против Интер..
Не значи дека не е најдобар..
Не значи дека нема Барселона да биде шампион во ЛШ..
Против кој цел свет контрирам ?
Најди му реков на Син една утакмица во МИНАТОТО.. Ебате незнаеш да читаш.. Па уште реплицираш..
Или мислиш дека ако еднаш појде со групава да гледаш фудбал заедно ќе те поддржат против мене?
Му реков на Син, а тој не можеше да најде во минатото утакмица..
Ајде сега ти сезнајко најди една.. И со факт натерај ме да не ти реплицирам..
Или мислиш дека ако го сакам Златан треба како тебе да мислам?
Па знаеш ли ти што е минато време?

Немој само Валенсија и Атлетико како некој погоре да ми ги спомнуваш..

1. Да де, ја ко тебе праам refresh за да видам што ново напишал денешниот опонент на форумот... :pos2::pos2: not!
2. Уште тоа да го кажеш...
3. Ех? Абе што...
4. Почна да ја вртиш сеа топката глеам, добар е, ама не е добар... Не играл добро, ама ќе играл (можда) со Интер...
Абеее...

5. Ова со средбава ти е многу јако нек си ебе матер... Како само ти текна... Браво, зелено имаш за ова!

6. За со тебе треба да ме подржи некој... не си ласкај!

7. Си му рекол на Син, и? Не нашол, и? Што сега, Меси не игра ко што треба со големите екипи, треба да барам на википедија што е и како е? Еве од фановиве на Барса пишаа, ја не се сеќавам од проста причина што коа има Шпанско глеам чисто за добар фудбал, потези, дриблинзи, атракции - Меси бе другар, и таквите ко него.

8. Треба да сфатиш дека не може да плукаш по таков играч, како и да изиграл со Х екипа...

9. Еј, се надевам дека со Интер нема да го потврди ова што го зборам, еве сакам да биде по твое! Искрен сум...

10. Не се труди да ми реплицираш, те молам...

...ти си у право!

End of discussion...

Ај бе доста двајцата не ми го расипувајте јубилејот :pos:

Шала на страна, Меси е уникат, во моментов никој му го нема најдено лекот, али за ова сега треба да се замараат Арсенал, не Интер, бар во овој момент, Барса не е предмет на наш интерес.

ЦСКА догура до најдобри 8 во Европа и глупаво е во оваа фаза од ЛШ да се потцени некој противник, Ливорно, Рома, ЦСКА, наредни 3 меча за Интер, нит Меси, нит Барса и тн и тн, никој не е во моментов релевантен ко овие 3 противника во период кога се крши сезоната.

Стварно шала на страна, али ич не ме плаши Меси..
Повеќе ме плаши Педро или Анри отколку овој..
Нормално дека ќе се шета низ одбраните на оние доквакани тимови, и секако онаа одбрана од минатите сезони на Реал Мадрид.. Кога беа Канаваро и компанија..
Јес да е добар.. Али најди ми еден тим од оној европски крем со кој тие играле, а Меси се наиграл?
Со Челзи никако, со Манчестер исто така.. Па и со Ливерпул..
Нити пак со нас во Милано каде играше изигра нешто посебно..

А мислам на Педро, Анри или боли кој бидејќи тие ќе бидат послабо чувани во однос на него.. Па може да направат нешто повеќе..

Еве ти ги оригиналните постови како започна доскусијата..
Не ја вртам јас темата.. Сеуште не си ми потврдил со кои екипи изиграл, а улетуваш тука како некоја курва на слепа улица..
Па види после кој се избламирал..
И моли бога да ја прошета одбраната на Интер.. Оти ќе морам да се тешам со Силвестре :tapp:

Следи меч со Фиорентина, кој до овој момент е окарактеризиран ко меч на сезона и еден од најкритичните до крај на сезона, вие за Барса филозофирате .... :tapp:

Абе ако некој може да постави противигра против ваква екипа, тоа е Мурињо, башка веќе еднаш се сретнаа во групната фаза, грешките беа повеќе од очигледни а и Снајдер во вториот меч не играше ( првиот меч беше негов 3 или 4 во овој дрес на Интер ), плус, тука е и Пандев со кого тимот добива на универзалност и креативност.

Дај олабавете малце, Фиорентина е у моментов приоритет па потоа и дербито на Италија. :vozbud:

За момент си помислив Ибракадабра си праи сам со себе муабет..али коа видов поубаво никнал уште еден..

Ибракадабра, измената беше принудна, Березутски беше изваден поради повреда, бар така мислам :)

Ок де, ама не беше принудно да стави офанзивен играч у 10та минута, така? И тоа баш системот му налагаше да стаи брз играч (читај црнец) на таа позиција кај што игра Хавиер?

Има нешто, има чад... :)

И на Дани Алвеш Главата у ГЗ да му се бутне , не иде толкав простор да има гадот !

Кој и да го чува Меси ќе му е многу тешко јас мислам дека треба да биде дуплиран кога прими топка.
Занети средина никако тој да го чува Меси како менува правец Меси Занети може да се шине.Според мене Киву би бил бекот.
За Меси нема што да се дискутира тој е најдобриот моментално е сега има 0,00001 процент што мислат дека не е.
Инаку претходната кога Ибра даде два гола беше најдобриот во светот а Меси 4 кога даде слаба била одбраната ги жалев жалните топчиња ги фрлаше лево десно по теренот како исплашени Германци беа.

Ок де, ама не беше принудно да стави офанзивен играч у 10та минута, така? И тоа баш системот му налагаше да стаи брз играч (читај црнец) на таа позиција кај што игра Хавиер?

Има нешто, има чад... :)

Абе да, реално ситуацијата налага на такво мислење. Има повеќе варијанти, можеби тој би единствен играч кој одговара да игра на таа позиција :icon_lol:
Него да, онака спомнав дека Березутски е неприкосновен таму, не ради друго. Од друга страна се слагам дека Занети слабо игра во одбраната кога игра како лев бек, мислам дека тоа е општо прифатено помеѓу нас, фановите на Интер :)

Првиот меч со Барса е на 20ти Април, на Меаца...

Уживаме во тоа што сме во топ 4 у Европа, ок, ние во топ 4, оние ѕверовине од Торино се борат за у топ 4, исти курац е изглеа, а? Или не иде тоа така? :pos2::pos2:
Ај тие што разбираат повеќе нека ми подобјаснат... :kesa:

Честитки за полуфналето дечки, се читаме наскоро...

Ќе биде супер атмосферата во Џузепе Меаца...

Само како ќе го пречекат Златан :) кој сега велгува во форма, и ако даде гол во Милано лудница ќе биде на трибините :)

Барса не е само Меси, како што и Меси не е незапирлив. Натпреваров со Реал Мадрид ќе биде добра шанса за Мурињо да ги увиди слабостите на Барса, а Мурињо сигурно не е толку наивен како Венгер па да се отвори како паштета уште од прва минута. Многу не отпишаа и со Челзи, па аутсајдер титулата повеќе ни прилега. :)

Имаме уште 2 недели до Барса, до тогаш следат натпревари со Фиорентина и оној со Јубентус, на кои мора да се победи. Барса во моментов не е приоритет, приоритет е Виола и тоа на гости.

Ќе биде супер атмосферата во Џузепе Меаца...

Само како ќе го пречекат Златан :) кој сега велгува во форма, и ако даде гол во Милано лудница ќе биде на трибините :)

Абе ќе го скандираат од радост...

За со Барса дечки само центарот да го зачуваме, да не дозволиме така лесно Чави и Иниеста да даваат топки кон Меси, или пак некој друг напагач, така да Киву би играл лев бек а Занети средина заедно со Камби и Деки, ке ни треба поцврста средина како и да е ... но се надевам дека Жозе ке смисли пак некоја добра тактика како со Челзи:toe:...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom