Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
А што мислите Сули vs Mеси? хахахахахаха

Не може да стигне да го фаулира Сули ќе повреди некој наш во гужвата :pos:

Пазете сега на следниов факт..

Интер во 1/8 финалето победи два пати..
Интер во 1/4 финалето победи два пати..

Ме мрзи да барам до каде стасале екипите со ваква историја во нокаут фазата, ако некој воопшто го направил ова до сега.. :pipi:

Боже, па за Интер ли зборуваме? :pos:

А бе никој не зборува. Сите зборувавме за тоа од кога Мурињо немал победа во групата... Па имал 4 по ред без победа... сега има 4 победи по ред па никому ништо :)

Е... и што зборувавме за висок напаѓач пред некое време... дај да го земеме оној Бендтнер од Арсенал. Гледам не го сакаат, секој натпревар дава голови и после натпревар го плукаат... :pos:

А знаете ли дека останавме единствената сериозна пречка на Барселона кон одбрана на титулата и уништување на нивниот сон? :pipi:
А радоста на Деко после еден таков триумф.. :smir:

Е... и што зборувавме за висок напаѓач пред некое време... дај да го земеме оној Бендтнер од Арсенал. Гледам не го сакаат, секој натпревар дава голови и после натпревар го плукаат... :pos:

Висок е и Жигич..
А не е ни скап.. :pipi:

А знаете ли дека останавме единствената сериозна пречка на Барселона кон одбрана на титулата и уништување на нивниот сон? :pipi:

Висок е и Жигич..
А не е ни скап..
:pipi:

Ќе го има на насловна на fcinter.com.mk... кога ќе го вадиме од полициска станица Беко :pos:

Не е скап ама не дава голови :)

:pipi:

E да си ебеш матер ме изнасмеа хахахахха

Али у право си , заслужив ремет ...Јбг се напнав зашо задњи пари ги даов на Нет шо ми беа ахахах

Бар Меси ме извади за се=)

Мислам дека полуфиналево меѓу нас ќе биде всушност финале...

Момци..најебали сте од овој Меси... :tv: :ѕ

Кај е јунакот да се јави кој вадеше теории како Меси не го бивало на големите мечеви т.е. со тимови со јака одбрана, или како и да беше теоријата...

Пријателе, ти боље да ќутиш 1 недела, месец... одбери сам!

Резил јбг...

Ајде честито пласман 1/2 финале, се е можно веќе...

4 најдобри во Европа, како тоа добро звучи...

Пазете сега на следниов факт..

Интер во 1/8 финалето победи два пати..
Интер во 1/4 финалето победи два пати..

Ме мрзи да барам до каде стасале екипите со ваква историја во нокаут фазата, ако некој воопшто го направил ова до сега.. :pipi:

Боже, па за Интер ли зборуваме? :pos:

Од врв на памет Баерн 2001 (тогаш имаше 1/4 и 1/2 финале немаше 1/8) :toe:

Во секој случај интересно ќе биде да се гледа што ќе смислува Мурињо за Барса :salut:

на 20(среда) април играме дома, одма следната недела на 28(среда) играме на Ноу камп.

Ibrakadabra;3457842[B напиша:
]Кај е јунакот да се јави кој вадеше теории како Меси не го бивало на големите мечеви т.е. со тимови со јака одбрана, или како и да беше теоријата...[/B]

Пријателе, ти боље да ќутиш 1 недела, месец... одбери сам!

Резил јбг...

Ајде честито пласман 1/2 финале, се е можно веќе...

4 најдобри во Европа, како тоа добро звучи...

Нека се јави слободно...:)

Барса изигра магично,,,во јака форма се ,секоја им чест. Криво ми е што не играме финале со Барса но и полуфиналниот дуел ке биде опасен. Неможе да се стави Интер на иста маса со Арсенал па да се очекува сигурен триумф на Каталонците туку шансите можеби не се во полза на Интер али дефинитивно ке биде најголем предизвик годинава...и не влагајте со тоа дека од две утакмици во фазата во групи освоивме само еден бод со Барса дека многу работи се сменија од тогаш.Можеби Интер игра најцврст фудбал од сите екипи во Лига Шампиони и мотивите се други против каталонскиот гигант...очекувам дуел на титаните. Напред наши :helou:

Голов на Снајдер за споредба со:

:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom