Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Апсолутно никој фан на Челзи не заслужува ремет и се извинувам на сите нивни фанови али тебе те чекав и дочекав. Јадеше ептен го*на за Интер на почетокот, епа официјално и Челзи и Милан се поебани од Интер, така да нека ти стои.

Леј кој филинг, можда беше геј момент ама со Тони имавме страшна победничка прегратка :pos:

Najdi mi komentar!!!!!!

Туку дај да ги закачиме сите слики овде или кај нас на форум,,,за да знаат кој се интерашиве на форумов :) (се зезам)

Браво за матрикс , негова изјава !!!!

Asked if he had texted Mario Balotelli after the 1-0 win at Stamford Bridge, Materazzi replied: "It's him who should send a message, to thank us for qualifying for the Champions League quarter-finals. He should be honoured to be in this group, and if he's not then the door is always open because the president has never stopped anyone from leaving. He should be a fan of this team first of all, out of respect for those who love him, most of all the president, who treats him like a son. And I also treat him like a brother. This is the group. If he wants to be part of it he's welcome because he's a very strong player and he can always be decisive."​

Najdi mi komentar!!!!!!
Само една работа ме интересира, дали си ти она фанче на Челзи што ми го испоти на МСН во Декември и кој ми рече, цитирам '' Немој да се криеш кога Челзи ке го елиминира Интер, кај можат они со нив ... '' ... :tv: Чисто информативно ме интересира дал си бил ти, или некој трет дека на блок ми отиде па сеа зажалив малце. :)

Него

Managerial-adversaries-An-003.jpg

Туку дај да ги закачиме сите слики овде или кај нас на форум,,,за да знаат кој се интерашиве на форумов :) (се зезам)
На форум кај нас, не тука.

:pos2::pos2:

Колку сум се смеел на ова еј....

Што имаш во ранецот Тони ???
-Калаш...

:pos2::pos2::pos2:

Па и ти ептен незгодни прашања поставуваш :pos:

Najdi mi komentar!!!!!!

Ее да, сеа неам друга работа, твои коментари ќе барам :tv: Те имам редено со црвенки, затоа паметам...

п.с. Добра идеа на Ико меанџијата... :pos:

Најди ја разликата?

:pos2:

И ја па сум запнал,разлики да барам.

Честито дечки, супер игра, а и тактика пред се. Ги паднавте на колена сините и им покажавте дека неможе се со борење да се победува :wink:. Ај сеа во 1/4 финале очекувам повторување на ланското 1/8 финале, а нормално и истиот резултат, ха.. :vozbud:

РОБЕРТ! :pos:

Роби беше најбоље меанџи во цел трговски :pos:

Браво за матрикс , негова изјава !!!!

Asked if he had texted Mario Balotelli after the 1-0 win at Stamford Bridge, Materazzi replied: "It's him who should send a message, to thank us for qualifying for the Champions League quarter-finals. He should be honoured to be in this group, and if he's not then the door is always open because the president has never stopped anyone from leaving. He should be a fan of this team first of all, out of respect for those who love him, most of all the president, who treats him like a son. And I also treat him like a brother. This is the group. If he wants to be part of it he's welcome because he's a very strong player and he can always be decisive."​
Ме претрка :) Ме трогна муабетов жими се :)

Само една работа ме интересира, дали си ти она фанче на Челзи што ми го испоти на МСН во Декември и кој ми рече, цитирам '' Немој да се криеш кога Челзи ке го елиминира Интер, кај можат они со нив ... '' ... :tv: Чисто информативно ме интересира дал си бил ти, или некој трет дека на блок ми отиде па сеа зажалив малце. :)

Него

Managerial-adversaries-An-003.jpg

На форум кај нас, не тука.

Дај бе најдете ја сликата од Карло блед како крпа, како прв братучед на грофот Дракула, како живи мртовац :pos:

Прајслес е сликата, 1000 зборови кажува :pos:

3,000 Итаљанци беа на С.Б. и ги натпеаа 40,000 Англичани:toe:,иначе посебен момент на натпреварот ми беше Мота кога им покажа јазик позади голот на Челзи:pos2:

:pos2::pos2:

Колку сум се смеел на ова еј....

Што имаш во ранецот Тони ???
-Калаш...

:pos2::pos2::pos2:

A екипана на Поп Петревски (водителон на вести на Канал 5) позади нас што беа? :pos:

Какви петарди...

Цитирам:

Искача Пандев - “Стај го Пандев бе Јонуз“!

Во irish pub ечи “Tutti pazzi per Materazzi“, шампиониве позади нас “Тути фаци пер Матераци“.

“Стах го Ацо Стојков“

Motta misses next match, легендиве “Yes“ :)

Навивачите на Интер само тие се слушаа навиваа цел натпревар.
Инаку слушајте што му вели Матрикс на Балотели``Или се прилагоди со групата или си оди``вели ако навива за оваа група супер ако не вратите се отворени нашиот прецедател на никој не му ги затворил вратите``
Marco Materazzi: «Balotelli? È lui che ci deve ringraziare per averlo portato ai quarti - ha detto il difensore a Sky -. Nessuno, come pensa lui a volte, gli vuole male: questo è il gruppo Inter, un gruppo forte, se lui tifa per questo gruppo bene, altrimenti la porta è sempre aperta per tutti. Il presidente non ha mai chiuso la porta a chi voleva andarsene».

Абе јас не сум сабајле, ама не ми се одеше сам накај дома, а со Тони ак-47 е најбезбедно. Ако планирате, ќе се договориме деновиве да излеземе на кафе, уште еднаш да прославиме :)

Па ќе ти џитнев јас, ти се срамиш да кажеш. :wink:

Ако има интерес, нема проблем. Ако не, здравје наредна во 1/4 финале. :)

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom