Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Cestitki i od mene...Se sto kaza Davor e apsolutno tocno...Kako pravi fanovi ke si priznaeme poraz i ke kazeme deka bevte podobar protivnik i zasluzeno se najdovte vo cetvrt-finaleto...Pozdrav momci i se citame...:smir:

Честитки за сите фанови на Интер..Заслужена победа..Очекувам Интер да го видам во финалето оваа година и конечно да освои...:helou:

Клучниот моменАт беше Спрајтчето на ТонИнтер покрај 200000 кригли пиво :)

[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Moratti: 'Jose Man of the Match'

Во право си е човекот:smir:
[/FONT]

Cestitki i od mene...Se sto kaza Davor e apsolutno tocno...Kako pravi fanovi ke si priznaeme poraz i ke kazeme deka bevte podobar protivnik i zasluzeno se najdovte vo cetvrt-finaleto...Pozdrav momci i se citame...:smir:

Апсолутно никој фан на Челзи не заслужува ремет и се извинувам на сите нивни фанови али тебе те чекав и дочекав. Јадеше ептен го*на за Интер на почетокот, епа официјално и Челзи и Милан се поебани од Интер, така да нека ти стои.

Леј кој филинг, можда беше геј момент ама со Тони имавме страшна победничка прегратка :pos:

Клучниот моменАт беше Спрајтчето на ТонИнтер покрај 200000 кригли пиво :)

Хахаха,,,бајаги пиво се испи ...и Деко ме изненади ,,,испи 2-3 кригли и знаеше што збори :pos:

И поздрав до A.C.A.B , Deko, TonInter, TheGreat,Syn,KireInter,Engin,Snajderite,Marly,F.A., и сите остали кој ги заборавив...за одличната атмосфера која ја приредија денес...

Pazza Inter!

Од Irish до Стемфорд се слушаше. :)

Немам коментар, одличен беше цел тим, одлични бевме и во Irish, одличен беше и Марли. Ќе каже ли некој дека Мурињо нема мадиња да изигра напаѓачки?

Ги гаѓаме собиранкиве, кога и да се собереме Интер победува. Наредна да ги имаме и маичките и ќе бидеме комплетни. :)

Поздрав до сите кои денес ги запознав (Ико, Грејт, ТонИнтер, Деко, Роси, Снајдер и секако Марли.) :)

Тоа е тоа момци, l'onore d'italia!

Победата и поминувањето во следната фаза треба да му се посвети на најпозитивниот човек кој на форумов уште после ждрепката беше единствен кој рече Интер ќе го помине Челзи!
SYN
Честитки мајсторе, уште еднаш покажа дека си еден од најдобрите стручњаци во фудбалската игра!
вториот тип, нема да го именувам само ќе кажам дека мрсеше муда уште на рубин казан - Интер и посака Интер да испадне од лигата, денес неговиот клуб излезе надвор од тој Интер со ДВА порази!
поздрав до него со песната

p.s. Слики ќе има утре од Велес заедно со гостите од Скопје, а инаку збеснавме ! :)

И уште нешто...

Секоја чест до фановите на Челзи (со исклучоци), кои ептен фер дискутираа овде со нас на форумот. :)

Планиравме ос Грејт и ТонИнтер да им идеме во Лептокарија, ама “педерчињава“ (:)) на факултет биле од сабајле, па ни на кафе не продужија. :) (шала секако) :wink:

Сеа прочитав имало 3,000 итаљанци на Стенфорд.Б а ги надвикаа 40,000 англичани:toe:браво за curva nord i za syn кој кажа уште од почетокот дека ке ги поминеме Челзи:toe:

И уште нешто...

Секоја чест до фановите на Челзи (со исклучоци), кои ептен фер дискутираа овде со нас на форумот. :)

Планиравме ос Грејт и ТонИнтер да им идеме во Лептокарија, ама “педерчињава“ (:)) на факултет биле од сабајле, па ни на кафе не продужија. :) (шала секако) :wink:

Абе јас не сум сабајле, ама не ми се одеше сам накај дома, а со Тони ак-47 е најбезбедно. Ако планирате, ќе се договориме деновиве да излеземе на кафе, уште еднаш да прославиме :)

:pos:

А ја, ти и Син ?? :pos:

Ееееј да да, Син коа се дереше РЕТЕЕЕЕЕ :pos: :pos: :pos:

Абе јас не сум сабајле, ама не ми се одеше сам накај дома, а со Тони ак-47 е најбезбедно. Ако планирате, ќе се договориме деновиве да излеземе на кафе, уште еднаш да прославиме :)

:pos2::pos2:

Колку сум се смеел на ова еј....

Што имаш во ранецот Тони ???
-Калаш...

:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom