Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
ОД ФАН-КЛУБ ИНТЕР:

Го повлекувам ова :pos:

Патем, денешниов натпревар на Сити против Челзи е точно она што треба да го играме (и ќе го играме), одбрана и контри. Одбраната им е очај а Сити ги бушат од страните, што го потврдува она што го реков:

Милито
Пандев - Балотели

И то...

А бе ако ја гледавте утакмицава со Сити, посебно кога бркаа резултат, се ќе ви биде јасно. Само контри со двајца играчи кои можат да побегнат во ситуација еден на еден, и го решаваме мечот од неколку обиди.

Хиларио, Карваљо, Белети, Оби Микел, Ањелка...

кога ќе размислиш подобро, изгледа е сериозен :)

ОД ФАН КЛУБ ЧЕЛЗИ:

Во основа го игравте истото како и со Интер, само тогаш беа презадоволни од играта (зошто има реванш). И сега ништо не беше различно, имавте посед, напаѓавте, имавте и шанси во прво, и ги примивте головите. Сега никој не е задоволен.

Играта не ви чини, после овој натпревар е очигледно. Не сте конкретни напред, лоши сте назад.

Тоа е... лош голман, комплет лоша одбрана, очајно лош Оби Микел... доволно е за пораз и без пенали и картони...

Одбранава ви ја работи кој стигне а еве и голманов се истакна...

Толку разбирате и ти и тие „Интеристите“ со кои си гледал и кои очигледно не го познаваат Интер.

И како можете да свршавате на обична иницијатива и неколку удари на гол ич не ми е јасно

Кажав и предходно, Интер кога би изгубил натпревар во кој имал иницијатива, кружел околу 16 метри и шутирал од далеку, јас би бил многу незадоволен. Ако вие сте задоволни од таа игра и од „растурањето“ со среќа да ви е, ќе ви треба...

Разлика???

Средете со маиците и до реваншот да ги направиме. И се избацуваме со нив во клуб на новинари ако идеме...

Ебејне :pos:

На интер.мк форумот погледнетеги, има некои мои и тонинтерови идеи :)

intermaica.jpg

Еве ја првата сурово креирана мајца, има уште корекции да се прават али мислам дека не е лоша ко за почеток :)

Enjoy...

Без тоа фан клуб, од проста причина што го немаме. :)

Абе давајте идеи може ке испадне нешто сосем трето,,,или модифицирајте на фотошоп :)

...се одлучив за по спорска мајца дека ипак не сакам да изгледа како партиска па после едно перење да ја фрлиш...вака ке си ја носиш повеке време :)

И позади fc.inter.com.mk ? може и таа варијанта... ај TheGreat може ке ја среди или марсо...па ке видиме како ке испадне :pipi:
fcinter.com.mk... некаде ситно, колку да стои. Што е до мене назад не ни мора да има нешто, можеби само Internazionale како идејата на TonInter.

Inter Fans Macedonia може
Така да, позади може и сајтот што вика и Илијако, него тоа Inter Fans Macedonia да биде под двете логоа, и да биде повпечатливо, тоа Грејт, Марсо и остала компанија нека го средат :)

A може и ова да седи под логоата

dqi1he.jpg

Со македонското знаме веќе се дава на дознаење кои сме, со сајтот позади исто, така да з'ш да не оваа варијанта, убаво делува, башка и наш производ е.

Така да, позади може и сајтот што вика и Илијако, него тоа Inter Fans Macedonia да биде под двете логоа, и да биде повпечатливо, тоа Грејт, Марсо и остала компанија нека го средат :)

A може и ова да седи под логоата

dqi1he.jpg

Со македонското знаме веќе се дава на дознаење кои сме, со сајтот позади исто, така да з'ш да не оваа варијанта, убаво делува, башка и наш производ е.

Без навреда али мене пак не ми се свига многу ова Интернационале металика стил,дека е бледа копија.

Ја повеке би да стои интернационале али со најк тотал 90 фонд,ако имате представа за кој сакам да ви кажам :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom