Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме мрзи да го цитирам Фантомон.

Микел беше добар вчера,не играј.
Со Малуда заедно,тој беше еден од подобрите поединци.
Биди искрен.

Малуда ја го мрзам,ама вчера беше ѕвер.

Како бе не е? Мене не ме интересира што е Милито. Мене ме интересира дека еден главојна се мисли дека е којзнај какво играчиште, а „паѓа“ на најобична финта ко мало дете.
Целел кон Европска титула со Челзи и Светска со Англија. Со таква грешка? Не, не, не, не....
Па не е важно ако пред него имаш ѕид. Немаше да е важно ни за Челзи без Чех да гледав Есиен и Макелеле пред Карваљо, Тери и Галас во најдобри денови.
Сега го гледам Џон Оби Микел кој се пули ко теле во играчот на Интер со топка и чека да додај до некого за да се помести од место. Морон. Главојната од Mr Miserable, о тој величенствениот, на каква финта паѓа во 1 минута.
Џон Оби Микел е труп во одбрана, уште поголем труп напред. Есиен е цар за дефанзива, уште поголем цар ако се залета напред или ако му се отвори простор за шут. Како ти е се исто дали Микел или Есиен ќе игра?
Кое црно „презадоволство“, тоа е очај, голем очај. Камбијасо успеа да даде гол, КАМБИЈАСО! И одбраната не е дебилна, почнувајќи од Џон Оби Микел на средината?

Јас разбирам дека фанови на Челзи сакаат да се прават „наудрени“ како Челзи играл нешто, и не ми смета тоа што не ја гледаат реалност, и покрај тоа што исто го пишувам и јас. Не ми јасно како доаѓаш тоа да го пишиш и да премислиш некого, кога јас како фан на Челзи го кажувам тоа, и пак е исто. :toe:

Каде ти е тука Франк Лампард дрво неделкано од утакмица во утакмица ништо не покаЖува а ми ги игра тие ебени 90 минути..
Зар Анчелоти не гледа дека едноставно не го бива ако можете да приметите топка повеке од 2 секунди не држи одма подава ебати играчот му пројде времето фала му што направил за Челзи..
Тој Анчелоти нз зошто не го става Алекс(бразилец) кој за класа е подобар од Карваљо кој веке годините му се пројдени ...
Алекс

Алекс имаше ситна повреда,и не беше доволно опоравен,затоа.

Иначе Карваљо е изгубен уште од поодамна.

Каде ти е тука Франк Лампард дрво неделкано од утакмица во утакмица ништо не покаЖува а ми ги игра тие ебени 90 минути..
Зар Анчелоти не гледа дека едноставно не го бива ако можете да приметите топка повеке од 2 секунди не држи одма подава ебати играчот му пројде времето фала му што направил за Челзи..
Тој Анчелоти нз зошто не го става Алекс(бразилец) кој за класа е подобар од Карваљо кој веке годините му се пројдени ...
Алекс
Точно така, и Лампард, дебилната игра на Тери и Оби Микел напрај да го заборавам „третопласираниот“.
Околу Алекс, пак почна со повреди, не беше спремен.

Ahahahahah, еден добар момент имаше, вика, мојот Челзи на чело со Стив Кларк стигна до финале во Москва. :pos2:
Значи умира да се врати, море, море, море.... Ај за 10-15 години. :icon_mrgr
Мурињо можи слободно да јади гомна, ама Хенк Тен Кате, Џон Арне Риисе и лесната жрепка (Олимпјикаос, Фенербахче и Ливерпул) го донесоа Челзи до финалето, каков црн Стив Кларк. :toe:

Точно така, и Лампард, дебилната игра на Тери и Оби Микел напрај да го заборавам „третопласираниот“.
Околу Алекс, пак почна со повреди, не беше спремен.

Значи умира да се врати, море, море, море.... Ај за 10-15 години. :icon_mrgr
Мурињо можи слободно да јади гомна, ама Хенк Тен Кате, Џон Арне Риисе и лесната жрепка (Олимпјикаос, Фенербахче и Ливерпул) го донесоа Челзи до финалето, каков црн Стив Кларк. :toe:

Аа овој тешко дека го однесе Челзи.

знајте за колку време ке се вратит есиен,и другиве со ни се повредени

што прочитав од погоре некој зборува за микел бил дрво,како ако некој го прати челси или вопшто ако прати фудбал бане и микел беа најдобрите поединци на теренот за челси,микел за мене одигра најдобрата утакмица до сега во кариерата на челси .
друго во играта бевме надмоќни , а сега што примивме два глупи гола се случува тоа фудбал е треба да се разбере,според мене тука можеме да ја видиме разликата во квалитет на италијанскиот и англискиот фубдал.
за оваа горе споменато натпреварот го гледав со дваица интеристи и сите троица заклучивме дека челси ги растури и дека микел и бане беа најдобрите играчи на чалси, значи него пишувам ова како пристрасен фан на челси.

според мене тука можеме да ја видиме разликата во квалитет на италијанскиот и англискиот фубдал.
за оваа горе споменато натпреварот го гледав со дваица интеристи и сите троица заклучивме дека челси ги растури и дека микел и бане беа најдобрите играчи на чалси, значи него пишувам ова како пристрасен фан на челси.

Толку разбирате и ти и тие „Интеристите“ со кои си гледал и кои очигледно не го познаваат Интер.

И како можете да свршавате на обична иницијатива и неколку удари на гол ич не ми е јасно :toe:

Кажав и предходно, Интер кога би изгубил натпревар во кој имал иницијатива, кружел околу 16 метри и шутирал од далеку, јас би бил многу незадоволен. Ако вие сте задоволни од таа игра и од „растурањето“ со среќа да ви е, ќе ви треба...

па јбг фудбал е , ние примивме гол од две глупави грешки на одбраната, а ти погледни ја статистиката и се ке ти биде јасно така да незнам како можете да свршавате на резултат од 2:1 на домашен терен и цело време бранење на својата половина, а треба да се играат уште 90минути???:toe:

па јбг фудбал е , ние примивме гол од две глупави грешки на одбраната, а ти погледни ја статистиката и се ке ти биде јасно така да незнам како можете да свршавате на резултат од 2:1 на домашен терен и цело време бранење на својата половина, а треба да се играат уште 90минути???:toe:
Челзи беа тие кои бркаа негатива, не Интер, ти бар ко фан на Челзи би требало да ја знаеш филозофијата на Мур, гол повеќе од противникот, тоа беше целта и истата беше реализирана. :wink:
Шансата на Дрогба дојде по мртва игра, останатите им беа со удари од далечина окарактеризирани ко локум за Цезар, освен бедната грешка при голот на Челзи. Единствената здрава шанса ја имаа во второ кога Цезар одбрани, слична шанса на онаа која ја имаше и Ето при резултат 1-0, кога промаши цел фудбал но доволно ја закачи топката за да истата не дојде до Дејо кој чекаше во позадина. :toe:
Интер си имаа супер реализација, прва шанса и дадоа гол па свесно препуштија иницијатива, примија смешен гол, пак, превземаат иницијатива и по прва шанса даваат гол, и повторно иста слика со тоа што и Челзи попуштија со притисокот.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom