Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
па некако и они ми се многу заангажирани со интер - челзи само даваат некои инфо.

П.С.Потшо се спомна Кварезма, јас мислам да си влезе у он у први 11 да му олесни на Маикон и пошто играл у Челзи и ги знае
:vozbud:

:vozbud:

И ти како нас сонови кажуваш или сериозен си?:O
Ја ни во сон не би го ставил Кварезма.Мокрите чорапи се боље варианта.

И ти како нас сонови кажуваш или сериозен си?:O
Ја ни во сон не би го ставил Кварезма.Мокрите чорапи се боље варианта.

не бе како сериозен што ти е. ја не ги ставил чак_што_више ни на клупа пошо ќе фаќа место, а човекот од мурињо доби мноооогу повеќе шанси од било кој и бар еднаш да се покажеше дека вреди. криво ми е само што многу време изгубивме додека го донесеме, а исто беше и со барса, дојде дечкото од португалија како следбеник на фиго и не направи ништо корисно, апсолутно ништо

Среќно вечер момци :smir:
Сакам да гледам(е) се, само не колење, и особено судиски грешки па нека победи подобрата екипа :toe:

(е добро де немора да има победник :) )

Можеби ќе победиме, но Челзи има супер тим и така да све е можно :Молам:

Според Скаи Спорт ова е формацијата(ретко грешат)

--------Julio Cesar

Maicon Lucio Samuel Cordoba

Zanetti Cambiasso Stankovic

----------Sneijder

---------Eto'o Milito

Кордоба 100% ќе ни е бек вчера Мурињо рече дека Занети му е потребен во средина.

Јас остевам дилема само Пандев-Ето.

Многу сте сонувале вчера:vozbud: и јас сонував сонував ова само на место на Баџо е Пандев.(Баџо влезе второ полувреме)

денеска на состанокот кој траел 2 часа ( непрекинато зборување на Мурињо), завршил со зборовите........ "....ако го победивме Милан со 9 играчи, зошто да не го победиме Челзи вечерва со 11......"

Слаб мотиватор ми стои........:vozbud::vozbud::vozbud:

денеска на состанокот кој траел 2 часа ( непрекинато зборување на Мурињо), завршил со зборовите........ "....ако го победивме Милан со 9 играчи, зошто да не го победиме Челзи вечерва со 11......"

Слаб мотиватор ми стои........:vozbud::vozbud::vozbud:

Информацијава ти е од...? Можам да претпоставам, но потврди ни. :)

Незнам зашто го форсира Ето пред Пандев? Паки е во многу подобра форма од Ето али пак на овој му лежат англиски тимови....ваљда знае Мур што прави :)

Момент на вистината за Интер (како што пишал Бране наш на ФБ) ....сад или здравје другата сезона :)

Ке има полно Македонски знамиња вечерва на Меаца од Струмица и Струмичани што работат во Пјаченца и Милано ке има само преку 200.Јонуз вчера кај Филе рече дека ќе има преку 500 од Македонија на мечот.

Ке има полно Македонски знамиња вечерва на Меаца од Струмица и Струмичани што работат во Пјаченца и Милано ке има само преку 200.Јонуз вчера кај Филе рече дека ќе има преку 500 од Македонија на мечот.

Jонуз брзозборкото, за малко ке му оцрнеше кариерата на Гочето со маабето оти преговарал со Интер пред преоднио рок......

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom