Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Ако игра Пандев, сигурен сум дека ќе победите.Но нешто ми кажува дека сепак Ето ќе започне во први 11. :S

Цезар,Маикон,Лусио,Самуел,Занети,Станкович,Камбиасо,Мунтари,Снајдер,Ето и Милито.
Овие ќе стартуваат.Сигурен сум.
Дај боже да грешам.

Не би го играл Мунтари само зашо е ретардиран нигер шо ке попие мин. ЖУТ а 90% црвен ако напнат Челзи со напаѓање !!!!!

Али ај =) Ваљда има искуство против нив !!!

Вака сеа , дали ќе игра сули , дали кордоба ќе игра лев бек или ќе брани Толдоне остајте вие таа работа , нема потреба од плашење . Ова е голем меч каде што секој ќе биде 100% мотивиран , значи ова е посебен натпревар . На вакви мечеви никогаш не се знае кој како ќе изигра , може од тие што очекуваме највеќе да потфрлат , да не им оди . Уште еднаш ќе повторам , големи мечеви се овие и може од тие што највеќе се плашите да изиграат најдобро

Не би го играл Мунтари само зашо е ретардиран нигер шо ке попие мин. ЖУТ а 90% црвен ако напнат Челзи со напаѓање !!!!!

Али ај =) Ваљда има искуство против нив !!!

Па за разлика од Марига, Убиецот има далеку повеке искуство.........знаеш понекогаш помага таквата дрскост како на Мунтари!:toe:

Премногу сум сигурен дека Интер ќе тепа.Незнам дали е на арно ова.Да не си ја мавам главате од ѕид кога ќе заврши.
Ми идат мисли дека Челзе ќе помине како Билан,а може и полошо...:pos2:

Премногу сум сигурен дека Интер ќе тепа.Незнам дали е на арно ова.Да не си ја мавам главате од ѕид кога ќе заврши.
Ми идат мисли дека Челзе ќе помине како Билан,а може и полошо...:pos2:

Јас па имам пречуство дека ќе заврши 0-0 и пак ќе дискутираме за старите рани на нашиот тим во ЛШ со англиските екипи:toe:

Мунтари ако добие жут у прво полувреме,одма измена,на негово место Марига да се стави !!!
Пошо еден жут кај него автоматски е црвен,не внимава на стартовите,премногу тепа,да го стаат у арена со лавови душата ке им ја извади...

Но !!!
Има искуство против англиските екипи,играше во Англија знае како играат и се надевам дека ке не демантира,ке одигра добро...за прв пат оваа сезона :kesa:

Ај и јас една пробноза

-----------------Цезар-------------------
-Мајкон----Самоел----Лусио----Занети--
---Станкович--Камбијасо---Мота-------
--------------Снајдер--------------
-------Пандев---------Милито----

А стрелци не напишав 2-0 Пандев 27 мин Милито 69 минута.

Има шанси по некои си комбинации да играат Ето, Милито, ПАндев и Снајдер ?

J.Zanetti, дали добивте некаква покана за учество во емисија кај Филе (велешаните) вечерва? Чисто ме интересира пошто преку сајтот не добивме, а поканети се навивачи на Челзи.

Изгледа Филе се плаши дека ќе бидеме многу на малку :pos:

Има шанси по некои си комбинации да играат Ето, Милито, ПАндев и Снајдер ?

Според денешните информации мали се шансите за тоа, дилемата е Пандев/Ето.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom