Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
126931.jpg

Кварезма жив бил :pos2:

Одиме на победа , очекувам добра партија од Лусио , Маикон и Ето :helou:

J.Zanetti, дали добивте некаква покана за учество во емисија кај Филе (велешаните) вечерва? Чисто ме интересира пошто преку сајтот не добивме, а поканети се навивачи на Челзи.

Изгледа Филе се плаши дека ќе бидеме многу на малку :pos:

Според денешните информации мали се шансите за тоа, дилемата е Пандев/Ето.

Не сме поканети, можеби во иднина. а инаку не е проблем да се најдеме со било кој фанови, мислам ние сме примерни дечки со кој и да сме ќе си поминеме феноменално :)
19157_1337536276635_1177965876_1366197_5521656_n.jpg

eве една фотка со другарчиња од ББилан, од јануарското дерби :)

Требаше да се собереме денес сите :toe:

Требаше да се собереме денес сите :toe:

Не бе вака подобро е ќе изгледаме на раат па ќе јадеме бурек по форумиве...
Според некое си Студио Спорт, нема повеќе дилеми: Цезар ќе игра!

I had a Dream of Sexy high school girls, ,,,само колку да се надоврзам на муабетов,а иначе ке ги тепаме Челзи не се секирај те :)

Не знам за вас, ама песнава на repeat ми е пуштена до ДРТ!!!! :)
I GOT A FEELING THAT TONIGHT GONNA BE A GOOD NIGHT:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:
Готово, не можам да дочекам...
EDIT:Гледајте на 3 минути, ко од интер навивачи да се, има нешто ова :vozbud::vozbud:

Ги сонував Меган Фокс и Денис Милани...ке тепаме ли ??? :)
Доста со соновите аман,ко Нострадамуси и Вангелици сте да го ебам :pos::pos:

Конечно дојде толку посакуваниот ден:vozbud:,очекувам победа и борбена игра во текот на целиот натпревар. Според мене со овој состав ке излеземе - цезар,маикон,самуел,лусио,занети,камбјасо,станкович,мунтари,снајдер,пандев,милито:toe:

прочитав негде у претходните постови дека денес немало да има никакви протести од навивачиве, али еве што пренесува goal.com :tv:

прочитав негде у претходните постови дека денес немало да има никакви протести од навивачиве, али еве што пренесува goal.com :tv:

Ти на Гол.ком ака шит.ком ако му веруваш...:toe:

Ти на Гол.ком ака шит.ком ако му веруваш...:toe:

па некако и они ми се многу заангажирани со интер - челзи само даваат некои инфо.

П.С.Потшо се спомна Кварезма, јас мислам да си влезе у он у први 11 да му олесни на Маикон и пошто играл у Челзи и ги знае
:vozbud:
:vozbud:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom