Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Лампард имал стомачен вирус,сеуште не е сигурно дали ке игра утре,но според мене лекарите на Челзи би требало да го оспособат за утре :toe:

По се изгледа тоа е само мамка.

Сантон не го гледам во составов, повреден е или...?
И ај ако не ви е тешко пишете кој се ’се повредени или пожолтени?

Сантон е повреден. Занети, Маикон, Лусио и Самуел пишуваше дека се пожолтени, иако не можев да го најдам вториот жолт на Маикон. Значи овие четворица се критични за реваншот, жолти картони во одбраната не може да нема. Како и да е, сега мислиме само на утре и како да се направи предност.

По се изгледа тоа е само мамка.

Сантон не го гледам во составов, повреден е или...?
И ај ако не ви е тешко пишете кој се ’се повредени или пожолтени?
Сантон , Балотели и матераци се повредени а Цезар собраќајка имаше вчера и е не сигурен .

Балотели е ОК, тренираше и ќе чека шанса од клупа.

Curva Nord најави дека нема да има организирани протести во среда и дека ќе се фокусираат на максимално бодрење на клубот на натпреварот со Челзи. Изјавија дека клубот покажал огромно срце со Сампдорија и очекуваат истото да го покаже и во Европа.

Цесар денес тренирал со останатиот дел од тимот. На добар пат е да брани утре против Челзи и да покаже малце од магијата кога на Меаца игравме против Милан и Јунајтед лани.

Денес сите си ситат на Интер а и Анчелоти им ја кажа реалноста, цела Италија ќе навива за Челзи. Леонардо е тифо нумеро уно.

Ако, ако, само Мурињо ќе ги поздрави со песнава

А зашто нема Интер - Челзи посебна тема ?

Сантон е повреден. Занети, Маикон, Лусио и Самуел пишуваше дека се пожолтени, иако не можев да го најдам вториот жолт на Маикон. Значи овие четворица се критични за реваншот, жолти картони во одбраната не може да нема. Како и да е, сега мислиме само на утре и како да се направи предност.

Е лошо ова за Сантон.... не дека Занети е слаб, ама Занети средина, Сантон лево би било многу подобро.
Али Челзи се во уште полоша ситуација немаат лев бек, сеа со повредата на Жирков немаат ниеден лев бек. Таму е најголемата шанса на Интер за утре.

А ако игра утре Пандев од прва, ќе ја пукнам срелец на прв гол за Гоче :pipi:

Искрено највеќе ќејф ќе ми е за Мурињо ако Интер победи... после Пандев оф корс.

Балотели е ОК, тренираше и ќе чека шанса од клупа.

Curva Nord најави дека нема да има организирани протести во среда и дека ќе се фокусираат на максимално бодрење на клубот на натпреварот со Челзи. Изјавија дека клубот покажал огромно срце со Сампдорија и очекуваат истото да го покаже и во Европа.

Да сеа прочитав и јас на официјалната страна на Curva Nord,но изгледа ке бидат истакнати пароли...

Еве ја изјавата.

La Nord ha deciso che mercoledi si asterrà da qualunque riferimento agli accadimenti di domenica ed alle conseguenze subite dall'Inter in termini disciplinari dalla federazione calcio, con l'auspico che le future linee arbitrali siano uniformi per tutte le squadre del campionato Italiano.

Contro il Chelsea la Curva invita tutto lo stadio a riversare il proprio legittimo risentimento nell'incitamento alla Squadra che ha mostrato un encomiabile carattere contro la Samp e dalla quale ci aspettiamo il medesimo "Cuore" anche in Europa.

AVANTI INTER LOTTA CON IL CUORE, SIAMO SEMPRE CON VOI!!!

Горе долу е иста како што пиша ЈоСоно...

Е лошо ова за Сантон.... не дека Занети е слаб, ама Занети средина, Сантон лево би било многу подобро.
Али Челзи се во уште полоша ситуација немаат лев бек, сеа со повредата на Жирков немаат ниеден лев бек. Таму е најголемата шанса на Интер за утре.

А ако игра утре Пандев од прва, ќе ја пукнам срелец на прв гол за Гоче :pipi:

Ќе треба да чекаш до кај 19.00 за официјален состав, може и нешто покасно. Како стојат работите, ќе се оди многу офанзивно.

А сеа на Скај Италија пишаа дека ќе брани Цезар . Така да веќе не пишивам во врска со составот затоа што се се сведува на шпекулација . Утре накај 7-8 ќе знаеме конкретно :toe::toe::toe::toe:

Само овој Мунтари ме нервира што ќе игра,а дали сте приметиле дека Марига Мурињо не го става многу во игра.Тоа е затоа што Мурињо сакаше Фернандес да дојде а Бранка го зема Марига и сега не му дава шанса многу.А сигурно е подобар од Мунтари.
Инаку немам ништо против Мунтари човекот дава секој натпревар 100% но тоа не е доволно.

Ќе треба да чекаш до кај 19.00 за официјален состав, може и нешто покасно. Како стојат работите, ќе се оди многу офанзивно.

Знам за тоа, не е проблем времето.

Ако е таква ситуацијата со картоните мора да победите утре, зашто на Стемфорд тешко ќе е.
Мое мислење пишав во претходниов пост. Левата страна на Челзи таму е дупката... ако Маикон се разигра, и Пандев да оди повеќе од таа страна, да му местат на Милито... али си знае Мурињо.
А се ми се чини и дека Дрогба нема да блеска утре... го знае Мурињо и знае каква одбрана да му склопи.

Цезар утре ќе ви брани ќе видите и сами,бар ја така мислам Мур нема да го стави Толдо на голот:toe:

А се ми се чини и дека Дрогба нема да блеска утре... го знае Мурињо и знае каква одбрана да му склопи.

Самуел имаше изјава дека ќе му дишат во врат со Лусио. Дрогба е далеку најголема опасност кај Челзи, тој ти е нешто како Ибра лани кај нас. Ако се сопре, половина од работата е завршена.

Цезар утре ќе ви брани ќе видите и сами,бар ја така мислам Мур нема да го стави Толдо на голот:toe:

Цезар ако може да стои на две нозе мора да брани, немаме алтернатива во моментов. Страв ме фаќа, Толдо брани очајно, Орландони не сум го ни видел да брани а Белчо проми гол од Дрогба од едно 45 метри.

Мора да брани Цезар.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom