Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Момент на вистината за Самуел Ето утре =)

Да се биде или не !

Се надевам ке игра ко што знае против англиските екипи !!!

Момент на вистината за Самуел Ето утре =)

Да се биде или не !

Се надевам ке игра ко што знае против англиските екипи !!!

Да да, и јас утре очекувам добра игра од Ето, он знае како да игра против англиските екипи:) и очекувам да даде гол редно е више.

Дали знаете како SkyWalker го победи Darth Vader?

Цело време беше победуван од него, за на крај со гневот кој го имаше и беше на чекор на премин кон темната страна да го победи.

Така и ние сега..
Гнев имаме колку ти душа сака..
Ние не сме на чекор на темната страна, ние одамна сме во неа..
Се однесуваме како некое диво куче..
Очекувам страшен притисок и капитулација на Чех во првите 15 мин..
Исто така и 90.000 на стадион со знамето на јуБе како гори на трибини на почеток..
Маската на Берлускони..
30-40 бакли..
20 тина чадни бомби..
И неколку топовски удари..

:pipi:
Мечти мечти...

Мене како Х не ми се гледа затоа што цела одбрана ни е пожолтена и ќе имаме дупки на Стемфорд. Утре мора да се игра на се или ништо.
Озбилно сите одбранбени играчи ви се пожолтени или само неколку?

HEAD TO HEAD

Lucio vs Drogba :vozbud: Pandev vs Carvadho :tv:

Првиот дуел се знае кој ќе е победникот ама во 2риот...
Ќе му вели Пандев на Карваљо: за тебе сум Дрогба :):kesa:

Ајде момци, денес ми е роденден:vozbud: и секако најголема желба ми е утре да ги згазиме Челзи, и сугурен сум дека ке тепаме позз.:smir:

drugar pobrzo kola ce ti kupa od doma za rodendeno otkolku inter da go tepa celzi

Првиот дуел се знае кој ќе е победникот ама во 2риот...
Ќе му вели Пандев на Карваљо: за тебе сум Дрогба :):kesa:

Абе така и Марли и цел фан клуб Милан викаа, дека Рони ќе го шинел слабиот Маикон, али ... :)

Ајде дечки уште малку и конечно ке дојде толку очекуваниот ден во кој мора да се иде на победа:toe:,како што слушам жирков не им игра епа ако ова не го искористи Маикон многу ке ме налути.

Хехе гледам почнаа дешавки лол ај ке збориме утре рано е сега... Не сме ни песимисти ниту пак фантазери некои па да збориме вака ќе направиме онака туку реални сме си и да загубиме има уште еден меч:helou:

drugar pobrzo kola ce ti kupa od doma za rodendeno otkolku inter da go tepa celzi

Окк ај не провоцирај,ке видиме утре што како ке биде,гледаш дека другиве фанови на Челзи и Интер не се провоцираат,не квари атмосфера :):smir:

Абе така и Марли и цел фан клуб Милан викаа, дека Рони ќе го шинел слабиот Маикон, али ... :)
Тоа биле ваљда некој ептен загреени Миланези, пошо според мене Маикон е најдобриот десен бек во светот:smir:

Комплет: Занети, Самуел, Лусио, Маикон.
Еве го нашиот (по се изгледа единствен) адут :toe:
Да трча Дрогба (или Џо Кол, Малуда, па ајде и Анелка) да прави проблеми во вашата одбрана, да изнудува фаули, барем без 1-2ца да ве оставиме во реваншот не би било лошо :)
Да играше барем Жирков многу подруго ќе беше ама тоа е...

Која срамота, сите го користат тоа што Интер е во молк и не враќа на обвинувањата, цела Италија се има наредено да го плука Мурињо и клубот. Секој саат-два излегува ново соопштение на некој нов тренер/новинар/поранешен играч итн... Да имаше на ЗОИ дисциплина „Плукање во далечина“, Италијаниве гарант ќе освоеја злато.

Вака сеа , еве сеа гледав на скај Италија како цезар тренира сам со силвињо тренерот на голмани а дали ќе брани ќе видиме утре во главно глеав како тренира.
Друго кажаа нешто дека Лампард бил не сигурен за утре , ако знаете нешто повеќе за ова кажете .
Трето . еве ја формацијата што ја објавија на Скај Италија

Толдо

Маикон - Лусио - Самуиел - Занети

Камбиасо - Станкович - Мунтари

Снајдер

Милито - Ето

Вака сеа , еве сеа гледав на скај Италија како цезар тренира сам со силвињо тренерот на голмани а дали ќе брани ќе видиме утре во главно глеав како тренира.
Друго кажаа нешто дека Лампард бил не сигурен за утре , ако знаете нешто повеќе за ова кажете .
Трето . еве ја формацијата што ја објавија на Скај Италија

Толдо
Маикон - Лусио - Самуиел - Занети

Камбиасо - Станкович - Мунтари

Снајдер

Милито - Ето

Рекалкати ја објави како можна формација само не беше сигурен за Толдо. Подоцна објавија дека Цезар тренирал денес. Исто објавија дека Интер ќе му учука казна после Челзи зошто се правел фраер со Ламборџинито по Милано...

Лампард изгледа ќе игра според другарчињава од фан-клуб Челзи.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom