Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
Нема врска Челзи дали се десеткувани или не,секогаш е незгоден Челзи и нашиве не треба да се опуштат ни на момент :)
Кај нас горе доле составот добар е,само место Толдоне,кој нема бранено долго време,не рачунајки ја утакмицата со ЈуБе да брани Цезар и се ке биде топоини.
Не гледам причина зошто не би бранел Цезар кој имал само гребаници по лицето од сообракајката :toe:

П.С Срекен роденден Снајдер (членот над мене :) )

Не е проблемот само физички, после сообраќајка си во шок прилично време. За голманот е важно да биде смирен и стабилен, а Цезар во моментов е доста раздрман.

Во секој случај, ако може да стои на нозе, немаме голем избор. Многу малери за само 2-3 дена...

Според football-italia Интер го реализирале трансферот за Ранокија, се чека само летото и тој да стане и официјално играч на Интер.[FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]
[/FONT]

Одлични вести. Сега е најважно Ранокија до крај на сезона повторно да се врати во форма по повредата. Како иден фудбалер на Интер, сигурно ќе има големи мотиви да го стори тоа.
Значи од Јуни вишок станува или Матераци или Кордоба, а колку што знам ни на еден од нив двајца не им истекува договорот годинава.

П.С. И агентот на Бурдисо нешто спомнуваше, дека Николас по позајмицата се враќа во Интер следната сезона. Шала на страна, доста стабилно и во солидна форма ја игра сезонава за Рома :)

Одлични вести. Сега е најважно Ранокија до крај на сезона повторно да се врати во форма по повредата. Како иден фудбалер на Интер, сигурно ќе има големи мотиви да го стори тоа.
Значи од Јуни вишок станува или Матераци или Кордоба, а колку што знам ни на еден од нив двајца не им истекува договорот годинава.

П.С. И агентот на Бурдисо нешто спомнуваше, дека Николас по позајмицата се враќа во Интер следната сезона. Шала на страна, доста стабилно и во солидна форма ја игра сезонава за Рома :)

Другар, како не пердашат, мањак сме не сме вишок хаха. Ќе треба да се вратиме на системот со 30 фудбалери иначе нема да можеме екипа да составиме на сред сезона.

Енивеј, ај некој да ми го освежи сеќавањето: кој беше Балдини? (тренер,може гугл погрешно и да го преведува). Се сеќавам на инцидентот ама не се сеќавам на екипите и на тренерите. Едниот тренер (овој) клоцна друг тренер. Погодете колкава казна доби? :)

Дали знаете како SkyWalker го победи Darth Vader?

Цело време беше победуван од него, за на крај со гневот кој го имаше и беше на чекор на премин кон темната страна да го победи.

Така и ние сега..
Гнев имаме колку ти душа сака..
Ние не сме на чекор на темната страна, ние одамна сме во неа..
Се однесуваме како некое диво куче..
Очекувам страшен притисок и капитулација на Чех во првите 15 мин..
Исто така и 90.000 на стадион со знамето на јуБе како гори на трибини на почеток..
Маската на Берлускони..
30-40 бакли..
20 тина чадни бомби..
И неколку топовски удари..

:pipi:

А бе се мислам, и никако не ми иди формацијава што можи да излези Мурињо. Дури и јас да сум тренер и јас нема да знам со која формација да излезам. Ова во животов не ми се случило од кога навивам за Интер. Од една страна добро е да се игра со 3 напаѓачи, од друга страна Челзи се, не е така едноставно у пм. А ко ќе размислам, Пандев мора да игра, не за друго, оти како што викаме ние дека Дрогба е клучен во Челзи, и дека ако го заприме него половина работа е завршена, така и кај нас ако го запрат Снајдер 3/4 работата е завршена за нив. Затоа мислам дека Пандев мора да игра, за во случај ако го изолираат Снајдер да имаме алтернативен креативен играч кој ќе можи да прави акции и асистенции. А исто и Ето и Милито мислам дека мора да играат. Не знам оти ама многу очекувам од Ето, ако слаба форма има, мислам дека тој ќе биде клучен играч во двомечов.
Така да, останува пак со 4-2-3-1 да се игра, што се покажа дека не ни одговара на Интер таа формација. Тешко на Мурињо. Еве јас ако морам да бирам како би излегол.
Прва утакмица:
Цезар
Маикон Самуел Лусио Занети
Станковиќ Камбијасо
Снајдер
Пандев......................Ето
Милито
При што, во првава утакмица МОРА да постигниме головИ, значи МОРА.
Втора утакмица:
ИЛИ:
Цезар
Мајкон Самуел Лусио Занети
Станковиќ Камбијасо Марига
Снајдер
Ето Милито
ИЛИ:
Цезар
Маикон Самуел Лусио Занети
Станковиќ Камбијасо Марига
Пандев Снајдер
Ето/Милито
Сепак мислам вторава подобра е, бидејќи ем повеќе ќе ја имаме контролата со Снајдер и Пандев во тимот, ем подобри топки можат да стасуваат во контранападите за Ето/Милито, во зависност кој ќе игра.

АБЕ У ПИЧКУМАТЕРИН ај нека врви времево оти немом појче.:se_ molam

Мој тип за утре: Интер Челзи од 0-2 гола или Х ... :toe:
:vozbud:

Рекалкати објаснуваше дека Мурињо се сомнева во Мота/Мунтари за овој натпревар, ги гледа како најслаба точка веројатно и во право е. Затоа размислува на оваа формација со Пандев Ето и Милито, и Снајдер, Дејан и камби зад нив.

Рекалкати е обично во право.

Страшна кампања е моментално против Интер во Италија нема кој тренер или познат навивач на друг клуб нема дадено изјава против Интер.Шо ќе каже Мау си прават реклама на негов грб.
Инаку во Италија се сигурни утре во напад се Ето Милито.Со Удинезе ке стартуват Пандев и Балотели.Се качил некој новинар на дрвото во тренинг кампот и видел како тренират.

Мене како Х не ми се гледа затоа што цела одбрана ни е пожолтена и ќе имаме дупки на Стемфорд. Утре мора да се игра на се или ништо.

Мислам дека Мур не треба да ги пушта Пандев,Ето,Милито и Снајдер во прв состав од прва минута,дека така средината ни е малце ослабена.Потребени ни се Хавиер,Деки и Камби во средина за да се избалансира како што треба,знаеме колку е опасен челзи затоа не треба да се допушта со многу офанзивна формација на првиот натпревар кој што е најважно да не се прими гол. :back:

Мота и Мунтари се груби играчи,некогаш повеке и од дозволеното,судијата нема така лесно да им прогледа низ прсти за кој било старт,Мунтари ај некако одзема топки без фаул,ама Мота без да мавне играч и да го струполи доле,не може.
Па боље би било без нив да се одигра мечот,една грешка кај овие двајца и црвен добиваат,ко гладијатори се :pos2:

Цезар (Толдо)
Мајкон
Лусио
Самуел
Занети
Камби
Деки
Снајди
Пандев
Милито
Ето

Балотели влага по потреба,ама ако се занесува како на некој утакмици каде што делува тотално незаинтересирано,боље нека не влегува во игра.

Мене како Х не ми се гледа затоа што цела одбрана ни е пожолтена и ќе имаме дупки на Стемфорд. Утре мора да се игра на се или ништо.

Заборавив у курац...вие мора да дадете мин 1 гол,али немојте повеќе од 2 :tv: Али јака утакмица ќе биде..:vozbud:

ова се дерби утакмици, овде многу лесно може да паднат 5 гола, а може и ниеден да не падне.заебана работа се.
подобро не уплаќај отколку да се заебеш.
инаку вечерва од 18.30 мислам дека е прес конференцијата, ако се ставени сантон и цезар во тимот тогаш и двајцата ќе бидат стартери, викам Сантон пошто мурињо покрај тоа што провоцира, и многу лаже :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom