Нема тој маки со повреда? Така нешто како да читав?
http://www.fcinter.com.mk/index.php...le&id=576:adriano&catid=36:aktuelno&Itemid=65
Негде пишува дека ќе биде фит,негде не...па сега Господ знае...

Позз.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема тој маки со повреда? Така нешто како да читав?
http://www.fcinter.com.mk/index.php...le&id=576:adriano&catid=36:aktuelno&Itemid=65
Лампард имал стомачен вирус,сеуште не е сигурно дали ке игра утре,но според мене лекарите на Челзи би требало да го оспособат за утре![]()
Сантон , Балотели и матераци се повредени а Цезар собраќајка имаше вчера и е не сигурен .По се изгледа тоа е само мамка.
Сантон не го гледам во составов, повреден е или...?
И ај ако не ви е тешко пишете кој се ’се повредени или пожолтени?
Сантон е повреден. Занети, Маикон, Лусио и Самуел пишуваше дека се пожолтени, иако не можев да го најдам вториот жолт на Маикон. Значи овие четворица се критични за реваншот, жолти картони во одбраната не може да нема. Како и да е, сега мислиме само на утре и како да се направи предност.
Балотели е ОК, тренираше и ќе чека шанса од клупа.
Curva Nord најави дека нема да има организирани протести во среда и дека ќе се фокусираат на максимално бодрење на клубот на натпреварот со Челзи. Изјавија дека клубот покажал огромно срце со Сампдорија и очекуваат истото да го покаже и во Европа.
Е лошо ова за Сантон.... не дека Занети е слаб, ама Занети средина, Сантон лево би било многу подобро.
Али Челзи се во уште полоша ситуација немаат лев бек, сеа со повредата на Жирков немаат ниеден лев бек. Таму е најголемата шанса на Интер за утре.
А ако игра утре Пандев од прва, ќе ја пукнам срелец на прв гол за Гоче![]()
Ќе треба да чекаш до кај 19.00 за официјален состав, може и нешто покасно. Како стојат работите, ќе се оди многу офанзивно.
А се ми се чини и дека Дрогба нема да блеска утре... го знае Мурињо и знае каква одбрана да му склопи.
Цезар утре ќе ви брани ќе видите и сами,бар ја така мислам Мур нема да го стави Толдо на голот![]()