Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
што к*р ја боли италија за интер?
досеа италија со ништо не покажала дека интер го смета за италијански тим, посебно испадот на липи кога го прескокна интер...
Не сум во тек, па да прашам. За што Липи го прескокнал Интер? Стварно ме интересира.

За да стави до знаење дека не му требаат Балотели и Сантон.
Посебно за вториот е интересно зошто мрчеше дека причината била што не играл редовно. Сега ем игра редовно ем игра одлично, ама пак го заобиколи.
Прилично хомосексуално од негова страна...

За да стави до знаење дека не му требаат Балотели и Сантон.
Посебно за вториот е интересно зошто мрчеше дека причината била што не играл редовно. Сега ем игра редовно ем игра одлично, ама пак го заобиколи.
Прилично хомосексуално од негова страна...
Јас од репрезентациите сум за Италија и тврдам дека Сантон и треба на репрезентацијата како леб. За Балотели мање-више ама Сантон секако мора да оди на Светско првенство.

Абе Липи води некој инает со сите и повеќе од пола репрезентација ја набута у Јуве. Тоа веќе се одрази лошо на Јуве а може и како бумеранг да и се врати на Италија. Мене лично не ми се свиѓа тоа што го прави Липи, ама ајде има време до тогаш, можеби ќе смени нешто. Сепак Липи е стар волк.

И јас сум за Италија, иако имам и други репрезентации кои ми се интересни ама од европјаните дефинитивно Италија. Сантон е тешка глупост да не се повика, а Балотели не се повикува од други причини. Веројатно ова на Липи му е последно со репрезентацијата па не сака да биде тој оној кој ќе го повика Марио. Ќе му ги препушти проблемите со навивачите на некој друг. Тоа е искусно.

Сепак, Марио е веќе класа, влегува и решава натпревари. Јас би го земал. Не би го играл 90 минути затоа што е подвижен црвен картон. Ама секогаш кога ќе затреба, би бил огромно оружје. 30 минути до крај или во евентуални продолженија, тој играч злато вреди.

Марио сакат да оди на светско тие за Интер што навиват во Италија.
Но цела Италија сака Касано да оди на светско и каде оди Липи само тоа прашање му го поставуват а овој многу се нервира.Се има нешто скарано со Касано и не го сака.
Некни на Сан Ремо гостин Липи го отепаа скандирајки Касано.Касано е одличен креативец полушпиц дава асистенции.Дел Пиеро е во години па Касано треба да оди на Светско.

Подобро Фан Клуб Јубентус да го крстат Анти Интер фан клуб,дека последните неколку страни Интер им е главна преокупација,,,,:tv:

До кога беееее....? :gali:

Подобро Фан Клуб Јубентус да го крстат Анти Интер фан клуб,дека последните неколку страни Интер им е главна преокупација,,,,:tv:

Знаеш ли ја таа............ Подобро да зборат за мене одколку да ме заборават!:smir:

И јас сум за Италија, иако имам и други репрезентации кои ми се интересни ама од европјаните дефинитивно Италија. Сантон е тешка глупост да не се повика, а Балотели не се повикува од други причини. Веројатно ова на Липи му е последно со репрезентацијата па не сака да биде тој оној кој ќе го повика Марио. Ќе му ги препушти проблемите со навивачите на некој друг. Тоа е искусно.

Сепак, Марио е веќе класа, влегува и решава натпревари. Јас би го земал. Не би го играл 90 минути затоа што е подвижен црвен картон. Ама секогаш кога ќе затреба, би бил огромно оружје. 30 минути до крај или во евентуални продолженија, тој играч злато вреди.

Мислам дека сеуште е рано за Мурџо да игра у репрезентација. Сепак за во репрезентација не е се во квалитетот. Од друга страна.......He is a Black Man!:kesa:

Кога ќе им се покачи левел на интелегенција, а тоа нема да се деси. Само бјанковеро веро е добар. другиве ...

Знаеш ли ја таа............ Подобро да зборат за мене одколку да ме заборават!:smir:
Ти викам јас полека стана интераш... :)

Морати: Неочекуван удар!

И Анчелоти изјави: цела Италија ќе навива за Челзи :pos2:
Не е далеку од вистината...

Според Газета дело Спорт, Мурињо во тунелот му рекол на Таљавенто:

„Размисли што мислат сега твоите деца кога те гледаат што правиш“

:zver:

Според Рекалкати, многу е веројатно дека ќе ги нападнеме со сите сили:

INTER: Toldo, Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Cambiasso, Stankovic; Pandev, Sneijder, Eto'o; Milito.

Кај нив не игра Деко што посебно ме радува затоа што беше одличен на оној натпревар во Америка. Тешко се снаоѓаме против такви креативци. Имаат голем проблем на бековската позиција каде што отпаднаа и Кол, и Жирков и Белети, па сега им останува или да го вратат Малуда назад или да играат со некој млад играч Брума за кого незнам ништо.

Кај нас останува дилемата околу Цезар/Толдо другото горе долу се знае.

Според football-italia Интер го реализирале трансферот за Ранокија, се чека само летото и тој да стане и официјално играч на Интер.
Тоа што бар јас незнаев за овој играч е дека кариерата ја започнал како плејмекер односно attacking midfielder ( [FONT=Arial,Helvetica,Geneva,Swiss,SunSans-Regular]Ranocchia is an interesting prospect, having also started his career as an attacking midfielder. )
[/FONT]

Кај нив не игра Деко што посебно ме радува затоа што беше одличен на оној натпревар во Америка. Тешко се снаоѓаме против такви креативци. Имаат голем проблем на бековската позиција каде што отпаднаа и Кол, и Жирков и Белети, па сега им останува или да го вратат Малуда назад или да играат со некој млад играч Брума за кого незнам ништо.

Белети ке игра лев бек.

Ајде момци, денес ми е роденден:vozbud: и секако најголема желба ми е утре да ги згазиме Челзи, и сугурен сум дека ке тепаме позз.:smir:

[/left]

Белети ке игра лев бек.

Нема тој маки со повреда? Така нешто како да читав?

Ајде момци, денес ми е роденден:vozbud: и секако најголема желба ми е утре да ги згазиме Челзи, и сугурен сум дека ке тепаме позз.:smir:

Среќен роденден!

Адриано: позрел и подготвен за враќање!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom