D-r-ot
од поликлиника
Чекав ти да дојдеш и да ми кажеш дека денес го постигнал својот 12 гол..
А највероватно вака си нежен оти постигна гол, инаку ќе настапеше со некоја изјава од типот на 10 тина кола нема дадено гол..
За разлика од тебе, нема јас да бидам груб кон замената негова во нашиот тим, која не само што не дава голови туку сега почна и на клупа да седи.. Се надевам дека ќе се врати со оној свој оптимизам со кој ја почна сезоната.. Трчаше, шутираше, додаваше, дриблаше..
Денес не прави ништо.. А и Пандев па се најде тука.. Ко малер.. Да не можи на раат да фати ритам Ето..
Реков во претходниот пост.. Нека го победат Челзи и се ќе заборавам.. Нема да ги критикувам за меч во Калчото до крајот..![]()
Eве од тебе дознав дека Ибро постигнал гол. Озбилно. Не следам Алфа кога игра Барса. :wink:
Инаку за Ето, мора да има ротација на играчи кога е во прашање период пред важен натпревар. На нареден со Сампдорија, овој тим што беше вчера, сигурено ќе биде доста изменет.
Прилагодување од Италија во Шпанија е полесно него од Шпанија во Италија. А уште полесно е кога ги имаш Чави, Иниеста и Меси покрај тебе. Затоа од ова што досега го прикажа Ето сум повеќе и од задоволен со фактот дека по одличната форма во која беше до Нова година, еден месец во Африка, си го прави своето.