Фан Клуб: Интер

Статус
Затворена за нови мислења.
И да играше Ибра, дежаву ке беше ко последни 2 гостувања тука, лани ако добро памтам се на се Ибра 10 пати ја допре топката против Наполи гости и Интер немаа шанса за гол, за разлика од последните гостувања на овој терен, Интер не загубија и Интер создаваа шанси и имаа поништен пенал.

Де бе па и ти одма му се фрли на детето..

Сакаше да каже ако беше Ибра со оваа Снајдер и Лусио + Милито и Пандев како денес..
Не како на времето...

П.С. А што сакаше да каже писателот? :smir:

Абе брат остај тоа можеби до некаде си во право..ама не го заборавај фактот дека ибра е доминантен во дуелите и знае да изигра и со глава и во онакви ситуации каде што се игра на сила(како денес со наполи)..знае да спушти топка и слично..денешната игра наша беше од мајкон до пандев и прекршок за нас...и повторно исто...ама да не се разочарваме сепак ние игравме и всреда со парма...па не сме машини нормално дека ќе киксниме..некој играчи дури се преуморени од ова темпо(мајкон,милито)....тоа со пеналите орајт..и росети греши то е то човек е пред се...

Да не си од Битоља или Рејсен? :pipi:

Сакаше да каже ако беше Ибра со оваа Снајдер и Лусио + Милито и Пандев како денес..
Не како на времето...

П.С. А што сакаше да каже писателот? :smir:

Другар јас сакав да кажам дека интер со ибра во онакви натпревари каде противникот врши притисок на секој дел од теренот би бил многу поопасен..а не реков ибра+снајдер+лусио+пандев......претходните причини ги кажав..:toe: П.С. од Битола

Другар јас сакав да кажам дека интер со ибра во онакви натпревари каде противникот врши притисок на секој дел од теренот би бил многу поопасен..а не реков ибра+снајдер+лусио+пандев......претходните причини ги кажав..:toe:

Долга и широка е нашата.. Се смеам.. Кулирај..
Патем добредојде..:smir:

Не како на времето...

Да беше Ибра тука Пандев немаше да игра, т.е. не, прашање е и дали воопшто ке го ангажираа односно дали ке прифатеше да дојде со оглед на тоа дека ке беше алтернатива уз Милито и Ибра. :toe:

Али, факт е дека го имаме видено Ибра како игра уз отсечена и анемична средина, може само да се претпостави како би изиграл. Во светот на фантазиите може ке дадеше и 3 гола, може и нога ке скршеше у прва минута, или ке дадеше автогол, незнам ... се е можно во овие '' што би било кога би било '' муабети.

Резултатот е одличен можевме и да изгубиме стативи летеа на сите страни па и овој Денис од еден метар промаши празен гол.
Интер создаде една шанса денес и за жал Пандев ја пропушти ако дадеше ќе забетонираше место за со Челзи во другиот дел беше солиден.
Средниот ред што да се каже желки а осет за пас 0.
До сега нема никој победено во Неапол оваа сезона најблиску биле Милан но примија 2 гола после 90 минута.

Да беше Ибра тука Пандев немаше да игра, т.е. не, прашање е и дали воопшто ке го ангажираа односно дали ке прифатеше да дојде со оглед на тоа дека ке беше алтернатива уз Милито и Ибра. :toe:

Али, факт е дека го имаме видено Ибра како игра уз отсечена и анемична средина, може само да се претпостави како би изиграл. Во светот на фантазиите може ке дадеше и 3 гола, може и нога ке скршеше у прва минута, или ке дадеше автогол, незнам ... се е можно во овие '' што би било кога би било '' муабети.

Другар те разбирам шо сакаш да кажиш....со ваква некреативна средина ибра би немал никакви шанси за да направи нешто што донекаде си во право..ама барем е доминантен во скок и во дуел ..кој знае што ќе се случеше...''муабети''..вака од мајкон до пандев и прекршок..и продолжува истото.....ај барем со челзи се надевам дека ќе игра мота во средината...(ако играат занети и камбиасо заедно во средината тешко дека ќе дадеме гол).......како и да е барем нека влезат мотивирани нашиве

Јас мислам дека Челзи на Интер ќе му одговара повеќе од на пример Барса,бидејќи немат брзи играчи туку сите им се скоро снажни но за тоа е тука Самоел за Дрогба.Средината се бавни Лампард,Балак.По крилата не знам кој ќе им игра Кол и Малуда овде не знам што ќе се прави.
Со одлична игра на Мајкон,Камбијасо,Снајдер,Милито секако и Пандев се надевам да игра може да очекуваме позитива.
Ајде да дојде тој ден и се надевам дека ќе ни е интересен и вториот натпревар.

Јас мислам дека Челзи на Интер ќе му одговара повеќе од на пример Барса,бидејќи немат брзи играчи туку сите им се скоро снажни но за тоа е тука Самоел за Дрогба.Средината се бавни Лампард,Балак.По крилата не знам кој ќе им игра Кол и Малуда овде не знам што ќе се прави.
Со одлична игра на Мајкон,Камбијасо,Снајдер,Милито секако и Пандев се надевам да игра може да очекуваме позитива.
Ајде да дојде тој ден и се надевам дека ќе ни е интересен и вториот натпревар.

Јас сум песимист за оваа утакмица..очекувам дека ќе заврши 0-0 како против манчестер лани и против барса оваа година.....некако грдо пречуство иам за оваа утакмица...ќе видиме ќе видиме...

Јас сум песимист за оваа утакмица..очекувам дека ќе заврши 0-0 како против манчестер лани и против барса оваа година.....некако грдо пречуство иам за оваа утакмица...ќе видиме ќе видиме...

Е нема да е сигурно како лани не е тука Ривас.А и лани со социјалната екипа имавме шанси во Манчестер но не искористивме.
Јас се надевам од слободен Снајдер.Да им дадеме гол на почеток потоа ќе е полесно.

Е нема да е сигурно како лани не е тука Ривас.А и лани со социјалната екипа имавме шанси во Манчестер но не искористивме.
Јас се надевам од слободен Снајдер.Да им дадеме гол на почеток потоа ќе е полесно.

ќе видиме другар челзи е екипа каде што игра слично како нас само што има добри крила(малуда(не знам зошто го потценваат ),и кол(иако не е во форма)..и кога ќе ги додадеш лампард,балак, и ањелка кој се враќа поназад за секоја топка..ќе биди ептен тешко..и јас се надевам на едно 20-22 метри откосо лево и снајдер голче но сепак тоа е само желба.....челзи е екипа каде што има огромно искуство за вакви натпревари , а ние пак кога излегваме со вакви екипи како да му се тресат нозете на нашите тогаш...да во право си со социјална екипа ама челзи е друго неможиш да ги споредваш..овие на стемфорд брич знајш каква игра имаат..едноставно не ти дозволуваат да развиеш игра(како денес наполи) плус помал теренот е ....

ќе видиме другар челзи е екипа каде што игра слично како нас само што има добри крила(малуда(не знам зошто го потценваат ),и кол(иако не е во форма)..и кога ќе ги додадеш лампард,балак, и ањелка кој се враќа поназад за секоја топка..ќе биди ептен тешко..и јас се надевам на едно 20-22 метри откосо лево и снајдер голче но сепак тоа е само желба.....челзи е екипа каде што има огромно искуство за вакви натпревари , а ние пак кога излегваме со вакви екипи како да му се тресат нозете на нашите тогаш...да во право си со социјална екипа ама челзи е друго неможиш да ги споредваш..овие на стемфорд брич знајш каква игра имаат..едноставно не ти дозволуваат да развиеш игра(како денес наполи) плус помал теренот е ....

Де бе друже, лани од Барса кукаа за големината на стадионот, не се надевав дека ќе го дочекам тоа и од фанови на Интер). Еве ти факти:

http://en.wikipedia.org/wiki/Giuseppe_Meazza_Stadium
(меаца- 105м х 65м)

http://en.wikipedia.org/wiki/Stamford_Bridge_(stadium)
(стемфорд- 103м х 67 м)

На Интер им одговараат помали терени, не им одговараат вакви автопати ко во Неапол, Ноу Камп, Бари ...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom